Lekker standje met een croissantje

Blog Header Lekker standje met een croissantje paasverhaal Ladies night homeparties

Vorig jaar, was mijn extra lange paasweekend geweldig, heerlijk en onvergetelijk! De dinsdagochtend na het lange weekend sprak mijn lief luchtig: “volgend jaar ben jij aan de beurt om iets lekkers te organiseren!” Ik kuste hem akkoord met mijn slaapkop en meneer vertrok naar zijn werk.

Wat jij wilt, dacht ik, dat zien we volgend jaar wel weer, en ik draaide mij nog fijntjes even om. Niet om te gaan slapen, maar om mijn favoriete nieuwe toy vanonder het kussen te grijpen, tsssj tsssj te reinigen met toycleaner en te denken aan de waanzinnig heerlijke vrijpartij(en) van het afgelopen weekend.

Ik vertelde dat ons lange weekend begon met de afspraak dat we beiden onze telefoon zouden uitzetten

Omdat de 7th Heaven Deluxe mijn vagina binnen enkele minuten beloonde met een orgasme en ik vervolgens weer in slaap sukkelde, verscheen ik te laat op mijn (online) werk.

Beetje Netflix

Na de eerste zoommeeting bleven 2 collega’s, tevens vriendinnen, nog even hangen en we bespraken elkaars paasweekend. Hét voordeel van de lockdown was toch wel dat de verplichte familiebezoekjes uitbleven en in mijn beleving betekent een lang weekend direct meer tijd voor elkaar! Wilde verhalen bleven uit: beide dames hadden een relatief saai weekend achter de rug. Men was reuzebenieuwd of ik nog ‘iets leuks had gedaan’. “Och, weinig. Beetje Netflix en te veel gegeten” we barsten samen in lachen uit. Ook zij wisten wel beter.

‘Vertel nou!” giechelden de twee alsof ik over mijn eerste keer zou vertellen! Ik vertelde dat ons lange weekend begon met de afspraak dat we beiden onze telefoon zouden uitzetten en het gehele weekend binnen zouden blijven, want ‘ik hoefde niets te doen’. Meneer had boodschappen gedaan en gisteren, zonder dat ik het wist, online iets lekkers geshopt voor ons beiden. Het zou vandaag bezorgd worden. Ik voelde een lichte spanning en tinteling in mijn lichaam. Wat zou hij ‘nu weer’ bedacht hebben? Gaan we een stapje verder samen, wordt het een nieuwe vibrator voor hem? Of voor mij? Oh yes, zo eentje met luchtdruk? Of iets voor ons samen?! Ik hoop ook direct op een lekkere scheergel, nieuw kleurtje nieuw geurtje.

Pasen toch?

Klokslag 17.00 uur klapte ik mijn laptop dicht ‘doei hè, fijn weekend’ (ik praat altijd tegen apparaten) en stond mijn knappe man direct achter mij. Hij trok mij naar zich toe en zei “zal ik jou een wijntje komen brengen boven? Het bad is vol en wacht op jou.” Wat lief! Ik had de gehele middag met oordoppen in mijn hoofd gewerkt en niets gehoord van wat hij zojuist had uitgespookt.

Ik gaf hem een zoen, verheugde mij op een warm bad en liep naar boven richting de badkamer. Een heerlijke geur kwam mij tegemoet, lekker zeg, ik kan de geur niet beschrijven, maar de romantiek wel! Deze man…er stonden kaarsen in de badkamer plus twee grote dienbladen met heerlijk eten op de wastafels. Een soort ontbijtje maar dan ‘s avonds en er klonk muziek. Onze ‘dit gaat sowieso uitmonden in seks afspeellijst’ klonk uit het boxje dat stond op de gesloten toiletpot. Mijn badkamer leek een soort minirestaurant en toen ik mijn mooie naakte zelf in bad liet glijden was ik oprecht ontroerd…om vervolgens keihard te lachen! Meneer stond opeens voor mij…in een knalgele boxershort met een kuiken op de voorkant! “Pasen toch?” sprak mijn prins in zijn gele short.

Als een soort onderzeebootje

“Champagne voor mevrouw?” Met 2 glazen in zijn handen en een grijns op zijn gezicht zag ik dat het een gezamenlijk badje zou worden, maar hoe wilde hij zijn boxer uittrekken zonder handen? Triomfantelijk stapte meneer met zijn boxer nog aan in bad en zoenend, nippend aan champagne en glijdend in elkaar begon ons weekend.

We draaiden in elkaar, glijdend en vrijend en na enig gestuntel zijn boxershort uit te wurmen nam hij mij in zijn armen. Ik opende 1 oog om te checken of de broodjes en eitjes op de wastafel het goed maakten en sloot direct mijn ogen weer. Zijn handen gleden richting mijn dijen en nog voordat 1 van zijn vingers…huh? “Wat doe je? Het is zo lekker, niet stoppen!” Meneer moest iets pakken verstopt naast het bad, ‘doe je ogen eens dicht’ ik zweeg, stemde toe en als een soort onderzeebootje brrrrrr…kwam er iets op mijn lichaam afgetrild. “Wow, heftige wel schat…heb je die speciaal voor mij gekocht?” “Voor ons” sprak hij in mijn oor. “Moet hij erin of erop?” “Kan allebei schat.” Nice….

Zoveel liefde en passie

Ik vertelde mijn vriendinnen zeer specifiek hoe mijn vriend soms wel een extra paar handen lijkt te hebben. Hoe hij mij vasthield, ook bij een tweede orgasme IN het heerlijke bad samen. Hij mijn hoofd in zijn handen houdt en met een andere hand de Highlight aanzette en op exact de juiste plekjes bewoog. Hoe hij vervolgens ons speeltje voor samen (zíjn nieuwe cockring) om zijn penis schoof, en mij nog niet half afgedroogd op bed een zoveelste vrijpartij bezorgde. Zoveel liefde en passie past nooit op een doordeweekse avond. Daar smullen wij het liefst van tijdens een lang (paas) weekend samen.

Mijn vriend was me voor, kijk hem staan, zelfs achter het fornuis is hij sexy!

Het avond-ontbijtje was heerlijk. Het dienblad met lekkers werd door mijn lief op bed gezet. “Ik ga even douchen” zei hij. Bijzonder vreemd vond ik, want hoe schoon kan je nog worden, na onze uitgebreide bad- en douchesessie? Ik keek op, glimlachte hem “tot zo”, wilde nog een broodje pakken van mijn minipaasbuffet en schrok me rot!! Opeens begon er een prachtig zwart eitje keihard te trillen in een eierdop!

Croissant in de hand

Ik schrok overeind met een croissant in mijn hand en zag mijn allergrootste liefde staand bij de deur met een flesje Ladies Glide en een afstandsbediening in zijn hand…”are you ready?” vroeg hij. “Nou, ei-genlijk niet!” loog ik, want ik kon geen genoeg krijgen van alle verrassingen die deze man in petto had!

De zoom-tijd zat erop, ik kon mijn verhaal niet afmaken en liep naar beneden om voor het avondeten te gaan zorgen. Mijn vriend was me voor, kijk hem staan, zelfs achter het fornuis is hij sexy! “Wat eten we?” Oh, ik dacht aan een ontbijtje in de avond, wat jij? “Lijkt mee heerlijk schat, dankjewel!” Hij keek me aan met zijn mooiste lach en vroeg… “hoe wil jij je eitje?”