Review | Strap on dildo Fifty Shades

fifty shades strap on nachtkastje review

Een Ladies Night verrassingspakketje

Wat een dag! Normaal kan ik zien via de post app wanneer er een pakketje wordt bezorgd, maar vandaag werden wij, mijn vriend en ik, aangenaam verrast. De deurbel gaat, ik loop naar de voordeur en daar ligt hij dan: een discreet ontvangen pakketje. Ik maak het pakketje open en zie dat er een doosje in ligt met de opdruk: Fifty Shades of Grey – FEEL IT BABY. Ik roep mijn vriend erbij en vertel hem enthousiast wat er zonet bezorgd is.

Met verbazing bekijken wij het doosje: “past in dit doosje de complete set van de FEEL IT BABY?!” Vol enthousiasme, en natuurlijk ook met veel nieuwsgierigheid, pakken we het doosje uit. Over de inhoud zijn wij nu al blij verrast, het blijkt inderdaad allemaal te passen!

De complete set is in zijn geheel discreet en netjes op te bergen door middel van de inbegrepen luxe satijnen Fifty Shades toybag.

Alles wat je nodig hebt voor een perfecte ervaring met deze Strap On Dildo bevindt zich in het doosje: het harnas, een dildo, drie paar O-ringen en een bullet, die perfect in de dildo past. Trouwens: deze bullet laat de dildo fenomenaal trillen?. De complete set is in zijn geheel discreet en netjes op te bergen door middel van de inbegrepen luxe satijnen Fifty Shades toybag.

Onze Strap on FEEL IT BABY nacht

Mijn vriend en ik plannen wel eens een spelletjesavond in. Op zo’n avond spelen wij diverse spelletjes, zoals Ultiem Verlangen of 50 Days of Play. Aan deze spellen zit ook nog een klein, leuk extraatje: jij kunt ze gewoon via Nachtkastje.nl bestellen!
Over deze avondjes zal ik nu geen compleet verslag gaan typen, dat ga ik jullie niet aandoen, maar om jullie een volledige review te kunnen geven, is een beetje context wel belangrijk.

Want wat blijkt nou? Voor ons is de Strap On Dildo perfect tijdens zulke avondjes! Gedurende de hele avond is er een seksuele spanning en dit wordt natuurlijk versterkt door de opdrachten en het teasen. Het is dus ook niet zo heel gek als tijdens de opdrachten, een van ons een hoogtepunt bereikt of dat wij samen tot een orgasme komen.

Nadat je het harnas op zijn plaats hebt, kun je de straps heel gemakkelijk straktrekken; zo zakt ze echt niet meer af!

Normaal gesproken proberen wij het hoogtepunt van mijn vriend zo lang mogelijk uit te stellen, omdat hij daarna altijd wat langer hersteltijd nodig heeft. Wij zijn daarom heel blij met deze Strap On! Mijn vriend kan deze snel en gemakkelijk omdoen, waardoor wij ongestoord verder kunnen met waar wij gebleven waren. En de meegeleverde bullet maakt de set écht compleet: IDEAAL!

De Strap on volgens ons

Nu het serieuze gedeelte van mijn verhaal en misschien wel het belangrijkste!;-) Van ons krijgt de Feel It Baby Strap On Dildo een ruime genotsvoldoende. De set is, zoals eerder al aangegeven, uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Op het eerste gezicht lijkt het harnas wat onhandig, maar zij blijkt super gemakkelijk en snel om te doen. Nadat je het harnas op zijn plaats hebt, kun je de straps heel gemakkelijk straktrekken; zo zakt ze echt niet meer af!

De straps zijn zachter dan ze eruit zien en voelen fijn aan. Als het harnas goed zit, merk je bijna niet dat je haar aan hebt. Het enige nadeel is: dat als je een slank postuur hebt, de uiteindes van de straps langs je lichaam los hangen; wij hebben dit opgelost door de straps, achter de rug, in een knoop te leggen. Het gestoffeerde gedeelte van het harnas voelt ook zacht en prettig aan en wanneer de penis weer volledig stijf is zit het harnas (of de penis) niet in de weg.

De bullet trilt lekker hard, wat je in de gehele dildo kunt voelen.

Tip voor de vrouwen: in het gestoffeerde gedeelte zit een verborgen vakje, hier kun je de bullet in stoppen. De bullet zorgt voor een trillende stimulatie bij degene die het harnas draagt. Wel zo lekker en eerlijk toch??

Een Strap on voor diepe penetratie

De dildo is precies stevig genoeg voor goede penetratie en flexibel genoeg om veel standjes te kunnen uitvoeren. Persoonlijk houd ik meer van een iets bredere dildo, deze heeft namelijk een diameter van 2,9 centimeter. Dit maakt zij weer goed, door de diepe penetratie die mogelijk is; deze dildo is namelijk zestien centimeter lang. De bullet is al even snel benoemd en deze doet precies wat ze hoort te doen. De bullet trilt lekker hard, wat je in de gehele dildo kunt voelen. Let wel op: als zij te ver in de dildo is geschoven, kan het lastig zijn om de bullet eruit te halen.

De O-ringen zijn heel gemakkelijk en snel te verwisselen, door middel van vier drukknopen. Deze drukknopen zitten gelukkig niet in de weg. De O-ringen hebben drie verschillende maten, waardoor je andere dildo’s en buttplugs aan het harnas kan bevestigen. Wij vinden dit een uitstekende set voor beginners, maar ook zeker een aanrader voor mensen die meer ervaring met een Strap On hebben!