• FUNPAGE

    Pre-party informatie en tips voor gastvrouwen

    Welkom

AANKLEDING

Geef de party extra sfeer

Sfeertips

Er zijn verschillende mogelijkheden om de beleving tijdens jullie avond te vergroten. Geef de avond wat extra sfeer mee door bijvoorbeeld kaarsjes, geurolie, wierook en bijpassende hapjes en drankjes. 

TIP:

Fun producten met 20% korting

KORTINGSCODE

Om de hilariteit van de avond te versterken hebben wij allerlei fun artikelen voor je uitgezocht. Als bedankje voor het boeken van een Ladies Night geven we jou 20% korting op alle sfeerproducten in de webshop.

Let op: jouw persoonlijke kortingscode krijg je via je mail (o.a. in de mail met de datum bevestiging).

> Nachtkastje.nl/fun

Speciale avonden
Aankleding

Serveer jouw hapjes of sausjes eens in onze piemelvormige (dipsaus)schaaltjes! Deze felroze eyecatchers ontgaan niemand. Ook hebben we verschillende ballonnen om jouw huiskamer mee op te leuken. Hoe verrast zijn jouw vriendinnen wanneer er allemaal grote opblaaspiemels door de huiskamer hangen?

Tijdens de avond zal voor jullie er een verassing op het toilet staan. Wil je jouw kleinste kamertje ook in thema aankleden? Dan is een sensuele geurkaars zeker een aanrader!

Dresscode

Wie houdt er nu niet van om zich heerlijk op te tutten voor een avondje uit? Spreek een dresscode af met je vriendinnen! Leuke ideeën voor de dresscode zijn bijvoorbeeld:
– Helemaal in één kleur (wij adviseren natuurlijk roze!)
– Dress to impress
– Pyjamaparty
– Cocktail
– Gala
– Stout / sexy
– Romantisch