TEAM BRIDE!

Vrijgezellenparty

Funproducten

Ga je jouw vriendin verrassen met de allerleukste en aller-stoutste vrijgezellenparty? Dat gaat er natuurlijk één worden om nooit te vergeten! Picture this: gezelligheid, vriendinnen, borrels en vibrators – wat wil je nog meer? Om de dag/avond (en de bruid!) compleet te maken hebben wij allerlei fun artikelen in ons assortiment. Hilariteit verzekerd!

Als bedankje voor het boeken van een Ladies Night geven we jou 20% korting op alle fun artikelen! Let op: jouw persoonlijke kortingscode krijg je via je mail (o.a. in de mail met de datum bevestiging).

Speciale avonden
TIP:

Voor-bestelling

Wil je de bruid op de dag zelf al een spannend cadeau mee naar huis geven? Dan kun je een voorbestelling plaatsen bij de consulente, zodat de bruid (of jullie allemaal) op de vrijgezellendag al iets mee naar huis krijgt! Vraag jouw consulente naar meer informatie en tips.

Deze voorbestelling gaat dan af van de “€300-regel”, het minimale shopbedrag voor een vrijgezellenparty. Zie de Ladies Night vrijgezellenparty voorwaarden.

Knabbels & borrels

Om een goede bodem te leggen voor de avond moet er natuurlijk goed gegeten en gedronken worden tijdens de dag/avond. Wil je dit een erotisch maar tegelijkertijd hilarisch tintje geven? Serveer jouw hapjes en drankjes in stijl! Ons assortiment bestaat uit verschillende artikelen om jouw hapjes en drankjes mee op te leuken.

Serveer de hapjes op kartonnen piemelbordjes en de drankjes met onze variatie aan piemelrietjes bijvoorbeeld! Hoe lang kun jij de vrijgezel serieus aankijken wanneer zij uit een piemelvormige beker drinkt? ?

Dress-up

De vrijgezel moet uiteraard in het middelpunt van de belangstelling staan. Dat kan maar één ding betekenen: accessoires!

Versier het aanstaande bruidje met bijvoorbeeld een piemelsluier. Het zal niemand ontgaan dat zij binnenkort aan de ketting ligt! Over de ketting gesproken… Heb je onze bruiloftsbal al gezien? Succes verzekerd! We hebben nog veel meer leuke artikelen om de vrijgezel op te leuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de hilarische 3D tieten- of piemelschort ??

TIP:

spellen

Zoek je nog vermaak voor de rest van deze speciale dag? Speel een van de onderstaande spellen!

Piemel ringwerpen

Picture this: het bruidje, midden in het centrum van de stad, met een grote roze piemel rond op haar hoofd waar voorbijgangers ringen om moet werpen. Hilarisch toch?

Bruid-Bruidegom Quiz

Heb je onze drinkbekers gezien? Gebruik deze tijdens het spel! Ondervraag de bruidegom vóór jouw party met een vragenlijst over het paar. Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn: wat is de meest bizarre plek waar jullie ooit hebben gesekst? In welke setje ziet het bruidje er het beste uit? Wat is haar gevoeligste plekje?

Laat de vragenlijst rond gaan en vraag de bruid om de beurt wat zij denkt wat haar verloofde heeft geantwoord. Wanneer zij fout antwoordt, moet ze een flinke slok nemen uit de drinkbeker.