• FUNPAGE

    Pre-party informatie en tips voor gastvrouwen

    Welkom
Voorpret

SAMEN AFTELLEN TOT DE PARTY

Voorpret

Ladies Night wil jouw vriendinnenavond compleet maken. Daarom willen we je helpen met een tips voor het voorspel! Met deze tips kan jij jouw alvast teasen met de nodige voorpret. Het gaat een super gezellige, ontspannende en een heel klein beetje ondeugende avond worden! Over de avond zal nog lang nagepraat, nagenoten en nagelachen worden. Dat wil je natuurlijk niet missen!

WhatsApp
TIP:

Groepsapp

ONZE SUPPERRRRTIP: Maak een groep aan in WhatsApp!
Een makkelijke manier om al je vriendinnen uit te nodigen en om samen al gezellig in de stemming te komen.

Wij mailen je enkele weken voor de party een aantal leuke facts en afbeeldingen om met je vriendinnen te delen, zo gaan we samen aftellen tot de party.

Facebook

Ladies Night Facebook

Wil je nog meer afbeeldingen of leuke nieuwtjes hebben om in je groep te plaatsen? Kijk eens op onze Ladies Night Facebookpagina. Hier staan ook heel veel grappige items die je kunt gebruiken. We hebben ook regelmatig een Win-actie op de pagina, altijd leuk!

Optioneel: (besloten) Facebook event aanmaken

In plaats van een WhatsApp groep kun je ook een besloten Facebook event aanmaken. Een besloten event is alleen zichtbaar voor jullie zelf. Ook hier kun je de informatie en afbeeldingen die wij jou toesturen delen, maar heb je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een poll te plaatsen. Voorbeelden van leuke polls vind je verderop.

Het aanmaken van een Facebook evenement is vrij gemakkelijk. Let vooral op het vakje “privacy”. Hier kun je instellen wie de inhoud van de pagina kan zien. Wil je niet dat anderen jullie evenement kunnen bekijken? Kies dan hier voor de optie “alleen genodigden”!

Speciale avonden
Polls

In een Facebook-event kun je een poll -met een knipoog- houden onder de dames. Kies bij bij het plaatsen van een berichtje bij ‘meer’ voor  “(groeps)poll maken” in jullie (besloten) evenement en typ je vraag. Bij “pollopties toevoegen” plaats je de antwoordmogelijkheden.

Ideeën voor voorpret-polls:

  • Met wie wil jij wel een beschuitje eten? (*kies 5 sexy hunks*)
  • Wie heeft de grootste voorraad seksspeeltjes? (*vul alle namen van de genodigden in*)
  • Hoe ziet jouw ideale voorspel eruit? (kaarslicht, knuffelen, zoenen, masseren, samen douchen, orale seks, *naar wens aanvullen*)
  • Wie heeft het luidruchtigst seks van de groep? (*vul alle namen van de genodigden in*)
  • Wanneer heb je het liefste seks? (ochtend, middag, avond, nacht)

Je kunt deze vragen natuurlijk ook in je WhatsApp groep stellen (In WhaptsApp is alleen geen poll-functie zoals Facebook deze heeft).