Alles wat je moet weten over een anaal orgasme!

Het menselijk lichaam zit boordevol onontdekte plekjes voor genot. Laten we eerlijk zijn, sommige bevinden zich op de meest onverwachte plaatsen. Een gebied dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar veel genot kan bieden, is het anale gebied. Dus laat ons je meenemen op een ontdekkingsreis van het opwindende anaal orgasme!

Anaal orgasme vrouw

Een anaal orgasme is het toppunt van extase bereiken door het stimuleren van de achterkant, oftewel de anus. Hoewel traditioneel gezien het orgasme wordt geassocieerd met de voorkant van ons onderlichaam, is er een hele wereld van plezier te ontdekken bij de achterdeur. Het orgasme kan worden bereikt door het stimuleren van de anus zelf, de prostaat (P-spot) bij mannen of de G-spot bij vrouwen, die allemaal te vinden zijn achter die fantastische bips.

Kan een vrouw anaal klaarkomen?

Jazeker! De meeste vrouwen verwachten dat een hoogtepunt via hun achterwerk niet mogelijk is. Dit is verre van waar! Het anale gedeelte bevat heel veel zenuwen, om de seksuele spanning wat los te laten kan je als vrouw ook genieten van een anaal orgasme. De beentjes van de clitoris lopen helemaal door tot aan de anus. Dus ladies, een anale stimulatie kan ook leiden tot een clitoraal orgasme. Zeker het proberen waard!

Ontdekkingsreis naar het anaal orgasme

De ontdekking naar het anaal orgasme begint vaak met een nieuwsgierige geest en de bereidheid om een avontuur aan te gaan. En laten vooral eerlijk zijn, wanneer het geen solo-sessie betreft is het ook erg belangrijk om vertrouwen te hebben. Zoals we al vaker hebben benoemd; communicatie is key! Voordat je jezelf (en de ander) in dit ó zo opwindende achterpoortavontuur stort, is het belangrijk om open te communiceren (zoals we hierboven ook al zeiden) met je partner en eventuele grenzen te bespreken. Dit is namelijk geen deur die je zomaar open beukt zonder de juiste sleutel.

Zorg ook voor goede hygiëne op deze ontdekkingsreis. Een schone anus is een blije anus. Zorg ervoor dat je jezelf goed schoonmaakt voordat je aan de slag gaat. Hiervoor kan je een anale douche gebruiken. Zorg ook dat de handen evenals de nagels van de persoon die met zijn of haar vingers de anus binnentreedt schoon en kortgewiekt zijn. Zo voorkomen we eventuele nare gevolgen bij en aan de wonderbaarlijke A!

Gladde vaart vooruit

First things first: Glijmiddel is jouw beste vriend bij anale avonturen! De anus maakt van nature zelf geen vocht aan, dus is het van essentieel belang om voldoende glijmiddel te gebruiken om ongemakken te vermijden. Je wilt tenslotte niet vast komen te zitten als een deur die piept en kraakt bij elke beweging, toch? Wij hebben hier dé juiste Glide voor. Namelijk de Special Glide. Deze bevat exact dezelfde ingrediënten als de van ons welbekende Ladies Glide. Echter is er bij de Special Glide kruidnagel toegevoegd. Deze heeft een licht verdovende werking, zodat de anus iets meer kan ontspannen. Anale seks wordt hier makkelijker, maar vooral plezieriger door.

Technieken voor een anaal orgasme

Wanneer je nieuw terrein verkend kan het soms wat aftasten zijn, wat werkt wel en wat niet? Wij geven hieronder enkele tips die jouw (jullie) reis wat aangenamer kan maken! Kijk en luister vooral goed naar elkaar. Elk lichaam is tenslotte anders, evenals elke vorm van genot.

Vingerpret: Begin met het ‘teasen’ van de anus met je vingers, met een ruime hoeveelheid Ladies of SpecialGlide, natuurlijk. Speel met verschillende bewegingen en snelheden, zoals een liefkozende “tik-tik-tik of ronddraaiende bewegingen met het topje van je vinger om te ontdekken wat het meest plezierig is.

Feest met speeltjes: Er zijn tal van speeltjes op de markt die speciaal zijn ontworpen voor anaal genot. Van kleurrijke anaalkralen tot buttplugs met de mooiste diamanten én prostaatmassagers die je van binnen en buiten kietelen. Kies er eentje die past bij jouw (jullie) genot én avontuurlijke geest.

Bij het gebruik van toys is het belangrijk om te zorgen dat je goed op de hygiëne let. Wanneer je speeltjes deelt (dus zowel gebruikt voor anus als vagina, (denk hierbij bijvoorbeeld aan een strap-on dildo), zorg er dan voor dat je ze schoonmaakt voor je van de anus naar de vagina gaat of andersom. Wanneer je dit allemaal nog wat spannend vindt, beperk je speeltjes dan vooral tot maar één locatie. Je wilt natuurlijk geen ongewenste gasten op je anale feestje!

Prostaat Party: Mannen, jullie hebben het geluk om een prostaat te hebben die graag in de schijnwerpers staat. Met behulp van vingers of speciale prostaatmassagers kun je deze mysterieuze klier van genot stimuleren. Het is als een VIP-feestje voor je achterwerk! Je leest hier meer over het wonderbaarlijke P-Spot orgasme.

De G-Spot Safari: Dames, jullie hebben ook een geheime schat verstopt in de achtertuin, namelijk de G-spot. Die waar je ook een (spuitend) orgasme mee kan krijgen. En geloof het of niet, je kunt er via de achterdeur bij komen. Gebruik gebogen speeltjes of je vingers om dit verborgen juweeltje te ontdekken. Het is als een schattenjacht in je eigen achtertuin.

Geniet!

Het anale orgasme biedt een hele nieuwe dimensie van opwinding en orgasme. Dus waar wacht je nog op? Pak wat glijmiddel, een speeltje of twee en ga op ontdekkingstocht naar de, misschien nog wat onbekende kant, van plezier. Vergeet niet te ontspannen en vooral te genieten!