Contact

Klantenservice (09:00-17:00)
Telefoon: 035 350 350
WhatsApp: +31 0316 – 25 15 70

kantoor@ladiesnight.be

Ladies Night België
Ladies Night België BV
Lange Lozanastraat 142
B-2018 Antwerpen

Spoed (buiten kantooruren):
0651321211

Contact via formulier

  Vraag / opmerking:

  Garantie

  Heb je vragen over de garantie of retourenprocedure? Neem contact op met de klantenservice.

  Wij bieden ruim garantie op de geleverde artikelen. Sommige artikelen worden zelfs verkocht met een garantie van 1 jaar. Ondanks onze scherpe kwaliteitscontroles kan door een productiefout namelijk een artikel veel te snel kapot gaan. Als enige in onze branche ruilen wij binnen 3 maanden (bij sommige artikelen zelfs nog binnen een jaar) ook gebruikte artikelen om, mits aangeleverd in de originele verpakking.

  We mogen stellen dat het aantal defecte artikelen bijzonder laag is, maar wij bieden graag een extra service wanneer dit zich toch mocht voordoen met één van jouw producten:

  • Wanneer een artikel bij levering defect blijkt te zijn zorgen wij kosteloos voor een nieuw exemplaar. Je dient dit dan wel binnen maximaal 5 dagen (na de aflevering bij de gastvrouw) te melden via RETOUREN. Alleen daar kun je jouw defecte artikel aanmelden. Je logt daar in met de codes die op jouw garantiekaartje staan. Wij nemen contact met je op en zorgen dat je het defecte artikel kosteloos kunt retourneren.
  • Is het artikel later defect geraakt, dan kun je het defecte artikel aanmelden via RETOUREN. Wij dienen het defecte artikel dan binnen 1 week na aanmelding van je retour te ontvangen. Bij je bestelling heb je een garantiekaart ontvangen waarop de voorwaarden vermeld staan.

  Bestelling en levering

  Verzending

  Wij leveren jouw bestelling zeer discreet. Je moet er toch niet aan denken dat de postbode je pakje met een brede grijns aan je overhandigt?! Daarnaast ziet niemand wie precies wat heeft besteld, tenzij jullie dat gewoon tegen elkaar vertellen natuurlijk. Bij een party-omzet vanaf €100 rekent Ladies Night geen verzendkosten wanneer de bestelling bij de gastvrouw wordt afgeleverd.

  Je kunt er echter voor kiezen jouw eigen bestelling tegen een meerprijs bij jezelf te laten leveren (+ €7,50).

  Levertijd

  Wij leveren de bestelling bij de gastvrouw uiterlijk drie werkdagen nadat jullie consulente de betaling van de bestelde artikelen heeft ontvangen. Meestal is dit zelfs binnen twee werkdagen. Laat het aftellen maar beginnen! ?

  Ladies Night party aanvragen

  Een Ladies Night Homeparty aanvragen doe je eenvoudig online door het party-formulier in te vullen. Een Ladies Night party is helemaal gratis, het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor minimaal 7 aanwezigen. Als gastvrouw krijg je zelfs een cadeau voor jouw enthousiasme waarmee je jouw vriendinnen hebt uitgenodigd en het gastvrij aanbieden van jouw woonkamer.

  Is jullie party een speciale avond, zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag of dispuutfeest? Dan gelden er andere voorwaarden. Vermeld bij je partyaanvraag altijd dat het om een speciale party gaat.

  Afspraak maken

  Na je aanmelding belt een van onze consulente je binnen 48 uur. Zij maakt dan met jou de afspraak voor een datum waarop ze bij jullie komt voor een gezellige avond. Nadat de afspraak is vastgelegd, ontvang je een bevestiging van de afspraak. Daarin staat onder andere de naam en het telefoonnummer van de Ladies Night Consulente vermeldt. Wanneer je vragen hebt over de party kun je deze rechtstreeks aan haar stellen. Enkele dagen voor de party neemt de consulente nogmaals contact met je op om de laatste vragen te beantwoorden. Daarnaast vraagt de consulente of er minimaal zeven dames aanwezig zijn.

  Voorkeursdatum

  Bij je partyaanvraag is het mogelijk om een voorkeursdatum op te geven. Deze voorkeursdatum proberen we aan te houden, maar dit kunnen wij niet op voorhand garanderen. Dit ligt helemaal aan de drukte en de privé agenda’s van de consulentes in jullie regio. Een datum is pas definitief, wanneer de consulente deze samen met je heeft vastgelegd!