Ervaringen

Lees de ervaringen van onze consulentes!

Consulentenervaring Jolien

Jolien (26)

Trotse eigenaresse van 2 pony’s en een hondje! 

“Als je op zoek bent naar:

  • Een mega leuke bijverdienste, met een goede sfeer.
  • Houdt van cadeautjes!
  • Graag mensen helpt
  • Het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe vriendinnen te maken
  • Graag bijleert (want Kaat Bollen leert je heel veel tips and tricks!)

Dan zou ik gewoon echt niet twijfelen en je gewoon inschrijven!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Jolien

Consulente ervaring Tineke

Tineke (30)

Kapster & nagelstyliste, beschrijft haar tijd bij LadiesNight als een waanzinnig leuk en mooi avontuur!

Voor ik zelf als consulente begonnen ben was ik al op ruim 10 party’s als gast of gastvrouw. Vaak vroegen ze of consulente worden niet iets voor mij was. En elke keer zei ik “nee joh, dat is niks voor mij!” en kijk me nu, ik kan het niet meer missen!

Na de laatste party (waar ik gastvrouw was), was ik zo onder de indruk van de consulente. Hoe zij de party gaf, geweldig gewoon! Enkele weken later kreeg ik een mailtje “WIJ ZOEKEN JOU!” Dat mailtje kwam op het juiste moment in mijn leven, ik zal even in een dipje en had wat nieuws nodig.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Tineke

Consulentenervaring Jennifer

Jennifer (22)

Doordeweeks Biochemie student, in het weekend Ladies Night consulente

“Er zijn eigenlijk veel voordelen: ik heb altijd graag gebabbeld over seks en relaties. Ik was altijd de persoon aan wie iedereen advies kwam vragen, zelfs al toen ik nog maagd was. Dat uitgebreid kunnen doen én er ook nog eens voor betaald worden, is echt wel ideaal.

De flexibele agenda maakt het mogelijk voor mij om veel te werken wanneer ik tijd heb, maar ook om het wat rustiger aan te doen als mijn schoolwerk erom vraagt. Natuurlijk helpt de behoorlijke extra zakcent ook mee. Als student had ik niet altijd veel geld om extra dingen te doen, maar nu is mijn portemonnee nooit leeg.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Jennifer

Consulente Ervaring Amber

Amber (23)

Sociaal dier en studente maatschappelijk adviseur

Until Corona happened! Alles begon terug open te gaan en ik wist dat dit mijn moment was. Hiervoor werkte ik altijd in de horeca, maar door de lockdowns stond mijn rekening op zo’n laag pitje dat ik écht een extra job nodig had.

Gelukkig was ik nog steeds even welkom bij Ladies Night! Na een aantal gesprekken en een opleiding was ik omgetoverd tot consulente. Sinds de zomer van 2021 werk ik nu als consulente en dit is echt de beste job die ik ooit heb gehad!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Amber

Consulente Cindy

Cindy (44)

Trotse mama en werkzaam in de zorg

“Het leek me eigenlijk hartstikke leuk om consulente te worden! Daarom had ik (online) mijn sollicitatiegesprek gedaan, welke los en vlotjes verliep. Daarna had ik mijn opleiding gevolgd en kon ik echt aan de slag gaan als consulente. De opleiding was zeer leerrijk en leuk!

Ook kregen wij onze Ladies Night pakketten mee. Met een auto vol en veel zin om te kunnen starten, reed ik weer richting huis. Inmiddels ben ik alweer bijna twee jaar werkzaam bij Ladies Night als consulente.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Cindy

Consulente Kathleen

Kathleen (34)

Aankoper voor een rolstoelfabrikant én Ladies Night consulente

“Nadat ik besloten had dat ik mezelf wilde heroriënteren naar een job die aansluit bij mijn passie voor seksualiteit, ben ik bij Ladies Night terecht gekomen. Ik heb contact gezocht met een aantal organisaties op het gebied van seksualiteit, maar Ladies Night sprong er voor mij ver bovenuit.

De warmte en professionaliteit is al duidelijk te zien aan de website en dit werd alleen maar bevestigd na mijn eerste gesprek met Jill van Werving en Selectie. Haar passie en enthousiasme voor de organisatie waren voor mij doorslaggevend en daardoor ben ik inmiddels sinds november werkzaam als Ladies Night consulente!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Kathleen

Consulente Hannelore

Hannelore (28)

Bezige bij op het gebied van genot

“Vanaf het begin van mijn pubertijd, was ik heel geïnteresseerd in het genot en plezier van de mens! Wanneer ik de stap zette om naast mijn andere werkgever iets extra met mijn tijd te willen doen, wilde ik mij zeker bezighouden op het gebied van genot. So I thought why not?

Om er achter te komen wat er op de ‘markt’ was op het gebied van genot, wilde ik voor vriendinnen een Upperdare organiseren. Ik wou absoluut niet dat het saai werd gebracht. Je kent dat vast wel, enkel een lijstje afgaan is not my way of fun. Ik was erg gefascineerd door de website van Ladies Night en met een paar klikken, was de party geboekt!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Hannelore

Ervaring

Andrea (32)

Voltijds werkende bonusmama uit Olen

“Door het goed georganiseerde bedrijf en het teamwork ben je echt niet lang bezig en zijn vier avonden per week zeker haalbaar. Geen gesleur met bestellingen en uitvoeren van leveringen. Dit gebeurt door ons team in Nederland die hier mee bezig zijn. Ik zorg alleen dat alles in ons systeem staat.”

Lees hier het hele verhaal van consulente Andrea

Consulente Jynte Ervaring

Jynte (23)

Samenwonend en naast Ladies Night werkzaam als opvoedster

“Ik raad iedereen aan om consulente te worden bij Ladies Night! Je haalt er heel veel voldoening uit! Eigenlijk is het gewoon een super leuke hobby waar je nog iets mee kan bijverdienen ook! Je hebt een flexibele agenda, leert veel nieuwe mensen kennen, kan dames een fantastische avond bezorgen en haalt er zelf ook nog wat uit in je relatie!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Jynte

Consulente

Cindy (39)

Zorgkundige en moeder van twee tieners

“Alle toekomstige consulentes mogen zeker niet twijfelen: Ladies Night is mijn redder (redster) in mijn leven zowel op financieel als op emotioneel gebied, het heeft me door zware periodes geloodst en last but not least: mijn zelfvertrouwen begint meer en meer te groeien!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Cindy

Marleen (56)

Alleenstaande moeder van twee met een lange afstandsrelatie

“De voordelen vind ik dat je zelf je hoeveelheid party’s kan bepalen en dat je aan de party een eigen inbreng kan doen. Meestal is het inschatten waar de dames voor open staan en wat hun interesse is om daar dan op in te spelen.

Het mooiste van de avonden is toch wel dat je de dames kunt leren dat seks geen taboe moet zijn en er open over gesproken kan worden. Wanneer dames een probleem hebben, kan ik helpen deze op te lossen. Dat vind ik ook erg mooi aan deze job. Ik vind het dan ook prachtig als ik na de party nog appjes krijg van dames dat ze zo blij zijn als het gelukt is om de oplossing in praktijk te brengen. Ik heb nog nooit een ‘saaie’ party gehad, het is iedere keer weer supergezellig!”

Lees hier het hele verhaal van consulente Marleen