HOE WORD JE CONSULENTE?

De start van jouw Ladies Night Carrière

 • Kennismaking

  Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen, word je binnen twee werkdagen gebeld door een van onze medewerkers. Tijdens dit telefoongesprek worden jouw vragen beantwoord en hoor je direct of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij Ladies Night!

 • Sollicitatiegesprek

  Tijdens het sollicitatiegesprek nemen wij ruim de tijd om jou beter te leren kennen en om onszelf aan jou voor te stellen. Wij zullen je een duidelijk beeld schetsen van het concept en de werkzaamheden van een consulente. Uiteraard worden de verdiensten genoemd en krijg je alle informatie schriftelijk van ons mee om dit bij thuiskomst nog een rustig in te zien. Indien we beiden geïnteresseerd zijn in een samenwerking maken we een afspraak voor een telefonisch evaluatiegesprek.

 • Evaluatiegesprek

  Wanneer wij tijdens het evaluatiegesprek besluiten om te gaan samenwerken, dan gaat Ladies Night voor jou aan het werk om alles in orde te maken!

 • Opleidingsdag

  Voorafgaand aan jouw eerste party ben je aanwezig op een van onze opleidingsdagen. Naast dat je op die dag je nieuwe collega’s en je manager ontmoet, krijg je ook een training over ons concept, onze producten en delen wij onze jaren lange ervaring met jou. Aan het einde van de opleidingsdag ga jij naar huis met al het benodigde drukwerk, het complete demopakket en alles wat je nodig hebt. 

 • Meekijkparty

  Ladies Night werkt samen met een grote groep enthousiaste consulentes die jou met plezier meenemen naar een ‘meekijkparty’. Dit betreft een echte Ladies Night geboekt door onze gasten. Tijdens deze avond leer je de kneepjes van het vak. Deze avond staat in het teken van meekijken en dus afkijken bij de talenten van een ervaren collega!

 • Eerste party

  Zoals je wellicht merkt gooien wij onze nieuwe consulenten niet in het diepe zonder professionele voorbereiding. De ervaring leert ons dat consulenten die de opleidingsdag en meekijkparty hebben meegemaakt staan te trappelen om te beginnen. En dat mag! Je bent klaar voor je eerste party en wij wensen jou op voorhand alvast heel veel plezier!

Vragen?

Melanie & Suzanne
Werving & Selectie

e: office@ladiesnight.nl
t: 0316 – 25 15 70