VIP voordelen

Met jouw persoonlijke Ladies Night VIP kaart krijg je veel voordeel. Hoe kom je aan een VIP kaart? Als gastvrouw ontvang je jouw VIP kaart automatisch en als gast ontvang je gratis een persoonlijke VIP kaart bij een bestelling vanaf € 75,-.

Actuele acties:

  • VIP-product

    20% korting op het speciale Ladies Night V.I.P. product.

  • Webshop

    Eénmalig 10% korting op Nachtkastje.nl en een gratis extraatje.

VIP producten

Ontvang 20% korting op de VIP producten

Ben jij al in het bezit van een VIP-kaart? Dan hebben we goed nieuws! Als VIP ontvang jij met jouw persoonlijke VIP-kaart 20% korting op de volgende VIP-producten:

  • Little Rabbit
  • Nauttia
  • Godiva

Little Rabbit, door haar naam denk je dat ze heel lief en schattig is. Haar uiterlijk is dat ook zeker! Maar, deze dame heeft zeer krachtige motoren waardoor ze een echte krachtpatser is. Geniet van een klein formaat, zonder in te leveren op kracht. Ze geeft dubbel plezier, Little Rabbit kan jouw G-spot en clitoris gelijktijdig verwennen.

Als je in het bezit bent van een VIP-kaart kan je Little Rabbit tijdelijk bestellen met 20% vipkorting.
Waar wacht je nog op? Boek jouw LadiesNight Party!

Webshop

Nachtkastje.nl is de webshop van Ladies Night. Hier vind je o.a. producten die niet (meer) in het Ladies Night assortiment zitten en natuurlijk de geweldige liquids.

Op de achterkant van jouw VIP-kaart, onder de streepjescode, staat de code die jij in je winkelmandje van de webshop kunt invullen, voor eenmalig 10% korting.

Tevens krijg je bij élke bestelling een gratis extraatje! Vergeet dan alleen niet je VIP nummer in te vullen tijdens het bestellen.

 

Wil jij ook een V.I.P. kaart?