VIP voordelen

Met jouw persoonlijke LadiesNight VIP kaart krijg je veel voordeel. Hoe kom je aan een VIP kaart? Als gastvrouw ontvang je jouw VIP kaart automatisch en als gast ontvang je gratis een persoonlijke VIP kaart bij een bestelling vanaf € 75,-.

Actuele acties:

  • VIP-product

    20% korting op het speciale LadiesNight V.I.P. product.

  • Webshop

    Eénmalig 10% korting op Nachtkastje.nl en een gratis extraatje.

VIP producten

Ontvang 20% korting op de VIP producten

VIP 2024 - Godiva

Ben jij al in het bezit van een VIP-kaart? Dan hebben we goed nieuws! Als VIP ontvang jij met jouw persoonlijke VIP-kaart 20% korting op de volgende VIP-producten:

  • Godiva
  • The New Tarzan
  • Little Rabbit 

Godiva is een G-spot vibrator die jou naar goddelijke hoogtepunten brengt! De G-spot ligt aan de buikzijde op ongeveer vijf centimeter diepte in de vagina en is drukgevoelig. Omdat Godiva aangepast is op de vrouwelijke anatomie, weet ze vast en zeker jouw plekje te vinden. Godiva is goed uitgerust met maar liefst drie vibratiesnelheden en zeven vibratiepatronen! Kortom: Godiva heeft alles in huis om jou een goddelijk G-spot orgasme te bezorgen.

Als je in het bezit bent van een VIP-kaart kan je Godiva tijdelijk bestellen met 20% vipkorting. Waar wacht je nog op? Boek jouw LadiesNight Party!

Webshop

Nachtkastje is de webshop van LadiesNight. Hier vind je o.a. producten die niet (meer) in het LadiesNight assortiment zitten en natuurlijk de geweldige liquids.

Op de achterkant van jouw VIP-kaart, onder de streepjescode, staat de code die jij in je winkelmandje van de webshop kunt invullen, voor eenmalig 10% korting.

Tevens krijg je bij élke bestelling een gratis extraatje! Vergeet dan alleen niet je VIP nummer in te vullen tijdens het bestellen.

 

Wil jij ook een V.I.P. kaart?