Beffen | Tips voor een perfecte befbeurt!

Blog Beffen

‘Eat me, like one of your French girls’

Beffen is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen (net als fietsen zonder zijwieltjes) het heeft gewoon wat tijd nodig. Oefening baart tenslotte kunst. Niet iedereen kan beffen vanaf de eerste keer onder de knie krijgen. Bovendien hangen veel dingen ook af van de vrouw. Om alles goed te krijgen, moet je haar voelen en horen.

Laten we eens kijken naar de belangrijkste ‘regels’ van het perfecte poes eten. En je zult toegeven dat na het toepassen hiervan, de liefde van je leven zal schreeuwen van plezier. Dus, klaar voor de instructie? Buckle up, want wij hebben dé liktips!

* Oh … voor we beginnen en voor diegene die het zich afvragen: Ja! Deze tips zijn allemaal toegepast in de praktijk met succes gegarandeerd. Hiermee bedoelen we uiteraard: een schreeuwend orgasme.

Maak haar en jezelf gelukkig

Als je wilt dat je vrouw niet in staat is om op te staan en te lopen na jouw perfecte befsessie, dan moet je heroverwegen wat je nu doet en het schema veranderen. Het eerst en belangrijkste advies dat we je geven is dat je het leuk moet vinden om te doen. Je kunt niet simuleren dat je ervan houdt, je kunt geen plezier brengen zonder echt van het proces te genieten. Dus voor het beste resultaat begin je er gewoon van te houden. Learn it, live it – LOVE IT. (thank me later, dames)

Laat je horen!

Niet veel vrouwen kunnen een orgasme krijgen door penetratie alleen. Er is dan enige stimulatie van de clitoris nodig tijdens de penetratie om een ​​orgasme te laten plaatsvinden. Dus neem je tijd om te genieten van haar vulva. Stop en neem de tijd om haar haar unieke bloem te waarderen. Stop en kijk naar wat je ziet. Mooi, nietwaar? Er is niets dat een vrouw unieker maakt dan haar intieme deel! Ze zijn er in alle verschillende maten, kleuren en vormen. Waardeer de unieke kwaliteiten van je vrouw en vertel haar wat haar speciaal maakt.

Sommige vrouwen zijn verlegen over het lichaam. Zelfs als je de mooiste vrouw ter wereld in bed hebt liggen. Zij zal zich ook zorgen maken over hoe je naar haar lichaam kijkt en of je er überhaupt wel van gaat houden. Vertel haar dat het mooi is, vertel welke delen je het leukst vindt, vertel haar alles! Zorg er vooral voor dat ze je genoeg vertrouwd om je tussen haar benen te laten vallen. Communicatie is key. Praat en stel op gemak.

Beffen tips

Ga langzaam in alles wat je doet. Dat betekent voorspel en heel veel. Vrouwen houden van voorspel. Het windt ze op en verhoogt de opwinding. Neem de tijd om het lichaam van je partner te verkennen. Ontdek alles. Haar rug, haar dijen, de achterkant van haar knieën, de achterkant van haar nek. Elk lichaamsdeel. Probeer elk deel van haar lichaam te likken en te kussen. Behalve daar waar ze je wilt hebben (ja, daar ja! The magic pussy!). Blijf zoveel mogelijk uit de buurt daarvan! (Geloof ons: het maakt haar gek).  Je kunt langs haar buitenste lippen strijken of langs de venusheuvel maar onder geen enkele omstandigheid mag je de magische vulva aanraken. Hoelang? Ja, minstens 15 minuten. Handen van het poesje af, tijger!

Het is een geweldige manier om haar op te winden en je eraan te herinneren je te concentreren op andere delen van haar lichaam. De vagina is namelijk niet de enige erogene zone. Zoek vijf gebieden die haar wild maken en onthoud ze voor de volgende keer. Hoe langzamer je gaat, hoe gekker ze wordt. Als ze eenmaal kronkelt, je geluiden hoort die je nooit eerder hebt gehoord of haar onderste gedeelte begint te bewegen is dat een goede indicatie dat ze dolgraag wil dat je haar likt.

Waar is de clitoris? 

Sommige vrouwen hebben een zichtbare clitoris – zo groot als een grote boonanderen hebben zulke kleine, dat je nog geen eens de moeite zou nemen om het op te eten als het een erwt was. Als je naar haar clitoris zoekt maar het nog steeds niet kunt vinden (no worries, overkomt de beste) is hier geen maniertje of iets voor. Dan neem je wat afstand, kijk je naar je speelveld en zul je een soort kapje spotten aan de bovenkant van haar vulva. Bingo! Daaronder zit de clitoris verstopt. Je kan dit kapje ook naar achter drukken zodat de dop van de clitoris vrij komt te liggen.

Echter in het begin is het beter om de clitoris over de kap heen te stimuleren. Dit zorgt voor precies de juiste hoeveelheid plezier zonder ongemak te veroorzaken. (het kan namelijk nogal gevoelig zijn in het begin!)  Zodra ze voldoende opgewonden is, kun je proberen de clitoris rechtstreeks aan te raken. Trek de kap terug door je hand op haar venusheuvel te leggen en zachtjes terug te duwen in de richting van haar navel.

Hoe moet je beffen?

Laten we beginnen bij de basis er zijn twee technieken die ongelooflijk eenvoudig uit te voeren zijn. Deze technieken leren je te beffen als een pro, en zullen dus verantwoordelijk zijn voor krachtige orgasmes.

Techniek 1

Begin door je tong uit je mond te steken. Laat deze over je kin vallen en ontspan. Maak het nu breed en plat (zoals een pannenkoek!). Je houdt je tong in deze positie tijdens het uitvoeren van de bef-sessie. Om techniek 1 uit te voeren, begin je met de basis van je tong aan de onderkant van haar vulva. Zorg ervoor dat je hele tong goed bedekt is met speeksel (een beetje extra nattigheid kan geen kwaad!) en beweeg je hoofd langzaam omhoog vanaf de onderkant van haar vagina naar de bovenkant, zodat je tong van onderaf beweegt totdat het puntje van je tong over haar clitoris gaat.

Maak GEEN bewegingen met je tong, ik herhaal: MAAK GEEN BEWEGING MET JE TONG! In plaats daarvan zal je hoofd alle bewegingen maken. Terwijl je hoofd naar boven beweegt, zal je tong volgen (easy peasy pussy squeezing)! Door je tong ontspannen, breed en plat te houden, zorg je ervoor dat je een zo groot mogelijk deel van haar vulva/vagina bedekt, waardoor ze maximaal wordt gestimuleerd.

Het voordeel aan het niet bewegen van de tong zelf maar je hoofd is dat het ervoor zorgt dat je tong niet zo snel moe wordt… (want soms duurt het gewoon even .. en vrouwen willen een steady ritme). Je kan met deze techniek ook enorm veel druk uitoefenen (indien nodig). Hoeveel druk moet je dan toepassen? Zo weinig mogelijk. Meer druk staat niet gelijk aan intensere orgasmes. Je kan de eerste paar minuten minimale druk uitoefenen en haar reactie erop peilen. Als je niet veel van een reactie van haar hoort, ziet of voelt (sneller ademen, kreunen, vastgrijpen aan beddengoed, lichamelijke spanning als ze bijna klaarkomt), begin dan steeds meer druk uit te oefenen totdat je merkt dat ze ervan geniet.

Techniek 2

Deze is extreem makkelijk om uit te voeren en waanzinnig effectief om haar ogen in haar achterhoofd te laten rollen. (Can I get a ‘hell yeah’?). Enfin, je doet als volgt: laat je bovenlip rusten op het kapje van haar clitoris waarna je met je tong bewegingen maakt van onder naar boven, en andersom. In plaats van het bewegen van je hoofd, bewegen we nu dus alleen de tong. Ons hoofd blijft stil.

Er zijn meerdere manieren om je tong te bewegen. Van onder naar boven, boven naar onder. Maar ook cirkels vallen goed in de smaak bij veel vrouwen. Je kan beginnen met cirkels draaien met je tong met de klok mee of tegen de klok in. Deze bewegingen maak je allemaal op en rondom het gebied van de clitoris.
Vaak wordt er bij de ‘cirkel-techniek’ een puntige tong gebruikt. Hiermee kan je beter richten op daar waar je wilt zijn; dé wonderbaarlijke clitoris!

Indien je wat variatie in het beffen wilt roepen; probeer dan eens en ‘O’ te vormen met je mond. Hiermee sluit je als het ware de clitoris af en je begint langzaam te zuigen aan de clitoris. (met dit trucje kom jij het dichtst in de buurt van haar luchtdruk vriendin in haar Nachtkastje). Hierin geldt ook weer: luister goed naar het lichaam en de geluiden die je hoort!

Vraag het haar!

Als je in de war bent en niet zeker weet wat ze wil, vraag het haar dan! Dit is vooral handig bij een nieuwe (bed)partner. Iets dat bij de ene vrouw werkte, werkt misschien niet bij een andere. (de ene poes, is de andere niet!) Elke vrouw is uniek, zo ook elke vagina. Vindt ze het leuk dat je een vinger of twee inbrengt terwijl je haar orale seks geeft? Vindt ze het leuk om haar schaamlippen te laten likken? Is haar vaginale opening bijzonder gevoelig? Je zult het niet weten tenzij je het haar vraagt. Met je (bed)partner kunnen communiceren is een extreem goede vaardigheid (en ook verdomd sexy hoor!). Praat met haar, ze zal het waarderen dat je genoeg om haar geeft om erachter te komen wat haar plezier brengt.

Het orgasme

Maak van een orgasme niet het doel. Natuurlijk het is een mooie overwinning, maar hier ligt niet je focus! (‘ja, joh – waar doe ik het dan allemaal voor’ ik hoor het je denken!). Hoe fijn is het als iemand je intiem verwent? Hoeveel genot en ontspanning kunnen we hier uithalen? Veel!

Probeer je daarom niet alleen te concentreren op haar climax. Vertel haar niet dat je haar een orgasme gaat bezorgen (Pas op met deze uitspraak! – lekker teleurstellend als het je niet lukt om wat voor reden dan ook). Ook zal ze zich niet verplicht voelen om een ​​orgasme te faken als ze er niet komt.  Wanneer je gewoon je mondje dichthoudt en alleen opent voor de hierboven genoemde technieken zal ze gewoon plezier ervaren en dit waarderen. Zelfs al komt ze niet klaar.

Genot hoort gedeeld te worden; neem ruim en veel lik plezier!