Blozen met Bo | To fetisj or not to fetisj

Blozen met Bo fetisj

Terug van weggeweest! Overdreven wel trouwens – het is namelijk pas een maand geleden sinds mijn gedachtendiaree over schaamhaar.

Paasweekend

Enfin, het paasweekend staat voor de deur. Leuk! Paaseitjes zoeken met het nageslacht, ultiem genieten van zoetigheid en rondhuppelen in een paashaaspak. Dat laatste zet mij aan het denken. Wist je dat er zoiets bestaat als een fetisj voor dierenpakken? Hoe zachter en aaibaarder dit pak is – hoe beter. Geen wonder dat deze fetisjisten zichzelf ook ‘Furries’ noemen. Ik moet zeggen, ikzelf loop er niet echt warm voor; seks met de paashaas. Is dat niet bizar warm? En zit er dan een gat in het pak – down under? Zovéél vragen!

Wat is dat nou precies .. een fetisj?

Laten we eerst even bij het begin, beginnen Bo! – ik loop namelijk weer veel te hard van stapel. Wat is een fetisj nou eigenlijk? Een fetisj werd in de verre historie gezien als een ‘seksuele stoornis’. Een fetisj is eigenlijk simpelweg een bepaalde stimulatie die een persoon fijn vindt en hierdoor sneller aan zijn óf haar hoogtepunt komt, oftewel; het orgasme! Met andere woorden; wanneer je een fetisj hebt voor seks in het openbaar word je dus extreem opgewonden wanneer je hét op openbare plekken doet. Jeetje, wat lijkt mij dat soms ingewikkeld. Stel je voor; tijdens een familie-uitje in de Efteling. Ik bedoel, romantisch wel hoor een potje flikflooien in de Droomvlucht. Maar heel praktisch en uitvoerbaar? Ik betwijfel het!

Grote schoonmaak! – of toch niet helemaal ..

Enige tijd geleden ontving ik een bericht; ‘Hallo, ik wil mijzelf graag aanbieden om jouw woonkamer en badkamer schoon te maken. En ik word erg opgewonden als jij er dan naar kijkt’. Je kan jezelf voorstellen dat ik natuurlijk door het dolle heen was, ik bedoel; een man die mijn huis wilt schoonmaken en de enige tegenprestatie is kijken? Count me in!

Voordat ik deze lieftallige jonge god van 19 lentes jong een bericht terug heb gestuurd, ging ik eerst even het animo binnen mijn vriendinnenkring inventariseren omtrent dit heerlijke aanbod. Delen is tenslotte vermenigvuldigen! Helaas was het ‘uithuren’ van deze jonge heer niet inbegrepen in het pakket. Dat vond hij een beetje vreemd en té ver gaan?! Te ver? Ik stop jou toch ook niet in een hokje. (Wellicht alleen even in het kleinste hokje thuis om die te poetsen – maar dat heb je zelf aangeboden hè – dus niet gaan zeiken nu).

Machtsspelletjes en meer

Hokjesdenkers oftewel taboe-kneuzen. Bah! Hoe heerlijk is het om ‘out of the box’ te denken én leven. Hier ontstaan veelal de mooiste en spannendste avonturen. Wanneer ik mijn seksuele verlangens dan wel in een ‘hokje’ zou moeten plaatsen dan zal dat al gauw in de categorie BDSM vallen. (en nee, dan spreek ik niet over de variant in een horror kelder met een mondknevel in én 7 groot geschapen kerels die mij domineren) . Ik heb het dan over de zachte variant. (ik hoor je denken: ‘zacht kan dat?’ – Ja! passievolle machtspelletjes). Een korte definitie van deze fetisj is het hebben van seksuele contacten waarbij dominantie met wederzijdse toestemming plaatsvindt.

Wat betreft machtsongelijkheid; Ik hecht enorm veel waarde aan gelijkwaardigheid buiten de slaapkamer, laat dat duidelijk zijn. (ik word niet warm van een vent die mij de hele dag wenst te domineren – die grote mond zet je maar mooi tegen je moeder op, maar niet tegen mij). Een zekere balans dat is waar ik voor warmloop. Gelijkwaardigheid in het dagelijks leven én een zekere machtsverhouding op seksueel vlak. Ik geef overigens een grote voorkeur aan tutoyeren; woorden als ”u” en ”meester” zullen niet zo snel mijn strot verlaten (hoewel .. stel nou eens, een buitenlandse dominante man …. ‘Sir, yes Sir’, bekt toch net wat lekkerder. Vind je niet?).

Ik (jij) mag er zijn !

Tot de tijd dat Mr. Grey inclusief zijn speelkamer mijn buurman wordt, dwaal ik nog wat rond. Krijg ik knikkende knieën van mensen die ‘open-minded’ zijn, ben ik geïnteresseerd in fetisjen van alle soorten en maten en kan ik intens genieten van iedere keer dat het woord ‘meisje’ zijn lippen verlaat. Dan word ik zo slap als spaghetti in kokend water!
Laten we vooral onszelf blijven, inclusief alle heerlijke (gekke) fantasieën – zo zijn we het allermooist.

The bunny to your Easter!

Even terugkomend op Pasen. Wist je dat de Engelse naam ‘Easter’ voor Pasen berust op de vrouwennaam ‘Ishtar’? – Nee? Nu wel dus!  Zij is de godin van seks en vruchtbaarheid. De paaseieren, paastakjes en de haas hebben derhalve alles te maken met deze plezierige feestdag. Die laatste was overigens niet altijd een haas, dit zou voorheen een (paas)konijn zijn geweest. Makes sense; konijnen gaan namelijk helemaal los op elkaar én zeker in de lente. In den beginne is Pasen dus eigenlijk gewoon een seksfeest.

Dan weet ik nu ook gelijk wat een paasontbijt is; ik stuur het kroost vroeg in de ochtend de hort op om eieren te gaan zoeken én paas knutsels in elkaar te friemelen zodat ik samen met mijn lievelingsmens – inclusief zijn derde been (oh no, she did not! – yes I did!)  even goed kan ontbijten in bed. De tijd die ons daarvoor gegund is, is gekoppeld aan de ‘vindbaarheid’ van de eieren. Dus; werk aan de winkel … ik moet die krengen goed verstoppen!

Wellicht zit er ook wel een leuk eitje voor mij bij?

Fijn Pasen!

Liefs, Bo