Blozen met Bo | Squirt me a river

Bo header

Ik heb de laatste tijd veel nagedacht over squirten. Met squirten bedoel ik – vrouwelijke ejaculatie. Het vrijkomen van overvloedige vloeistof. Zoals mannelijk ejaculaat, maar zonder sperma, en ‘way more epic’ (als je het mij vraagt).

W-w-waarom?!

Voor we ingaan op de details, laten we eens bespreken waarom iemand zou willen spuiten? Waarom? Daarom! Punt uit. Oké, oké ik zal het even wat verder uitdiepen. Ik hoor je namelijk bijna denken: “waarom zou je het opruimen moeilijker maken door het bed met je sappen te doordrenken?”. Nou, om te beginnen, het kan verdomd fantastisch aanvoelen! Bijna; ongelooflijk.

Ik kan mijzelf nog goed de eerste keer herinneren dat er squirt uit mijn lichaam kwam. My oh my, wat een ervaring en belevenis was dat! Dit was destijds met een persoon die zich ook onwijs bewust was van het hand-span talent. Ik kreeg namelijk de volgende woorden naar mij toegesmeten: “ik kan jou binnen 30 seconden laten squirten”. Ha! – yeah right. Ik heb nog NOOIT gesquirt, maar hey; be my guest. Mogen de squirtgoden met  je zijn. Kom maar door! Drie keer raden wie er ‘(door)kwam’. Binnen 30 seconden, Bo? – Ja! Binnen 30 seconden.

De greep was perfect, de natuurlijke dominantie en juiste vibe was aanwezig en mijn bekkenbodemspieren gaven een soort immense druk, waardoor ik wel moest spuiten. Wow! Wat? Gebeurde dit? Ok. Vind ik dit iets? Ja! Ja? Iewl. Ben ik nu vies? Vind ik dit vieze iets? Ja! Ja? Zoveel gedachten, maar ook zo leeg tegelijkertijd. (ha, een ambiguïteit – leuk). Al met al, mijn eerste ervaring was de start voor nog vele squirt-sessies.

Het is anders, maar zo normaal

De meeste mensen die nog nooit bij een ‘squirt-sessie’ aanwezig zijn geweest, denken of zeggen misschien: “wat goor, dat is gewoon pis“. Wees alsjeblieft niet deze persoon. Als je ooit in de buurt bent geweest tijdens ‘het waterwerken’, weet je wel beter. De smaak is anders, de geur is anders, de kleur is vaak anders en de textuur is al helemaal anders. Op het moment dat je ook maar iets van urineverdenking uit je mond stamelt, wordt je reputatie als zelfverzekerde seksgod vernietigd. Je kunt net zo goed beginnen met rond rennen en schreeuwen: “ik ben maagd!”.

Nat, natter, natst

Kan elke vrouw squirten? Research zegt van wel, andere bronnen vermelden weer van niet. Als ik van mijn eigen (vak)sexpertise mag uitgaan, zeg ik dat het te maken heeft met de ‘mindset’. Ik bedoel; ze zijn daar beneden tekeer gegaan als vingermachines bij mij, maar er kwam geen druppel uit. Echter die ene bepaalde klik, die unieke chemie opent de kraan van de fontein des wateren en hiermee blijft deze stromen.

Over die klik en chemie gesproken; ik heb iemand gevonden (zeg je dat zo? – iemand vinden? – was ik op zoek? Nee! Zeer zeker niet, ben ik gevallen? Yes; head over heels). Enfin, even terugkomend op de persoon die mij gevonden heeft, ik haar en wij elkaar (zoetsappig dit!). We hebben het erg fijn en met deze buitengewoon bijzondere chemie is de seks adembenemend fijn. Bijna ongeloofwaardig; zó goed! Ga ik jullie deelgenoot maken van mijn (onze) avonturen? Uiteraard. Zoals ik eerder al wel eens heb gezegd, delen is tenslotte vermenigvuldigen, hè!

Kom maar achterom ..

Laat ik dan gelijk maar even met de deur in huisvallen en de ‘natte ervaring’ delen, want daar is mijn hoofd tegenwoordig al erg vol van. Nattigheid. Vorige week werd de achteringang ontdekt (in een volgend blog zal ik zeer zeker meer details over de wonderbaarlijke ‘anoes’ geven, voor nu; laten we nog even zwemmen in deze squirtzee).

De opwarming van deze avond was intens. We waren de hele dag al om elkaar aan het heen draaien en de dag ervóór zo onwijs bronstig thuisgekomen van een avond nippen in de stad, maar vervolgens beiden veel te moe om maar iets van een vrijpartij te realiseren. (En ja, wie met z’n dronken bek een tosti gaat nassen en een kop thee in de nacht/vroege ochtend nuttigt, kan dit eigenlijk wel een beetje verwachten hè?) Goed, hitsig dus. Eindeloos lang voorspel. Wat ik overigens heer-lûk vind, hekel aan haast. Een boel gevrij, wederkerig gelik, gezoen en gehits op de bank kreeg al snel boven een vervolg. En wat voor één! Jeetje.

Let’s get it on

Liggend op mijn buik voorovergebogen op het randje van het bed, met mijn voeten plat op de grond en geen zicht op wat er achter mij gebeurde, versnelde mijn hartslag met elke ademhaling. (Bijzonder hoe verlangen versterkt kan worden wanneer je één zintuig, in dit geval zicht, uitschakelt). Ik probeerde haar handbewegingen te volgen, een patroon te vinden waaraan ik mijzelf vast kon houden. Maar als ik eenmaal een idee had, waar we heen gingen, nam ze (zo recalcitrant als ze is) de andere afslag. En in dit geval dus; the back door!

Nieuw terrein, maar zeker niet verboden. Met tong en vingers maakte ze kennis en daarna liet ze een van haar ‘vriendjes’ kennismaken. Wat trilt daar zo? Wow. Wat is dit? Wow. Hoe ver kan deze er nog in? Ik voelde een zekere drang om zelf mee te doen, dus nadat ik mijn beste vriendin erbij pakte, waren we compleet. Het tempo versnelde, evenals mijn hartslag en ademhaling. Intens. Zo intens. Gevoelig. Zo gevoelig. Lekker? Ja.

O, Squirt!

Ik voelde een extase door mijn lijf schieten toen ik bijna daar was. Daar? Daar, oftewel: het orgasme. Ik kon geen woorden meer uitbrengen, amper nog een klein kreuntje verliet mijn lippen. Ik kon alleen maar ademen, focussen op de plekken waar ik zóveel voelde. Tot ik ineens sterk de drang tot spuiten kreeg. Huh? Hoe dan? Er zit toch niks in mijn ‘va-jay-jay’? Oké. Wow. Wat? Voor ik er erg in had, riep ik stamelend en vol ongeloof: ‘O, Squirt!’ en een golf van nattigheid spoot langs mijn benen op haar enkels. Ik moest mijzelf vasthouden aan de bedrand, knikkende knieën en een gladde grond zorgde bijna voor een ritje huisartsenpost. Heb ik zojuist een spuitend anaal orgasme gehad? Is dit überhaupt een ding? Ja? Ok! Level it up, girl.

Lang verhaal kort, ook al denk je alles te kennen. Je kan altijd dus nog verrast worden. Denk jij, na het lezen van deze blog: ik wil ook! Be my guest to try, love. Zolang je de juiste connectie hebt, de juiste klik – weet ik zeker dat dit gaat lukken. En indien je geen connectie kan vinden met een persoon, geen ramp; I got you! Dan bestaan er altijd nog lieftallige toys die je tot dat hoogtepunt kunnen brengen.

Sssssspetterende groetjes en tot de volgende maar weer.

Liefs, Bo