Consulente Jolien over haar (bij)baan bij LadiesNight 

Consulentenervaring Jolien

Stel jezelf kort voor; wie ben je, waar woon je, hoe ziet je gezinssamenstelling eruit?

Ik ben Jolien en ik ben 26 jaar. Wonend te Essen, bij mijn ouders met mijn 2 pony’s en mijn hondje.

Wat is het eerste waar je aan denkt bij LadiesNight?

Als ik aan LadiesNight denk, denk ik aan een gezellige avond met vriendinnen! Lekkere hapjes, gezellig kletsen en ook nog eens wat bijleren.

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

Vorig jaar had ik een LadiesNight Homeparty bij mijn beste vriendin. Daar sprak de consulente mij zo enthousiast aan! Ik was op dat moment toevallig op zoek naar een andere bijverdienste! Daardoor dacht ik: ‘Waarom niet, misschien is dit wel iets voor mij!” Binnen een week ben ik toen in opleiding gegaan bij LadiesNight!

Hoeveel party’s geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

De party’s per maand hangt echt af van de periodes. Gemiddeld draai ik zo’n 4 party’s per maand, maar in de drukke maanden durven die wel al eens te verdubbelen! Daar kies ik natuurlijk zelf voor. Dat vind ik ook zo fijn, het feit dat ik zelf kan kiezen hoeveel party’s ik per maand inplan. Echter zie ik de party’s echt niet als ‘moeten werken’, ik doe het namelijk zo graag! Ik ben altijd heel enthousiast: ‘Yes! Ik kan gaan werken!”

Het opbellen en inplannen valt eigenlijk ook heel goed mee. Per week zal ik er misschien 2 uurtjes aan besteden? Al denk ik dat dat zelfs al veel is!

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

De voordelen zijn voor mij het veel bijleren over seksualiteit! Ik zelf zat ook met veel onzekerheden maar blijkbaar waren die gewoon 100% natuurlijk. Doordat ik kennis maakte met de onzekerheden van anderen, kon ik dat makkelijker loslaten. Vrouwen helpen met hun onzekerheden, praten over eigen ervaringen en zo zorgen dat andere vrouwen zelfzekerder in hun schoenen staan, maakt deze job voor mij zo speciaal. Je kunt echt wat betekenen voor andere vrouwen, hoe mooi is dat?!

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

Samenwerken met LadiesNight gaat gewoon heel vlot, open communicatie, hulp waar nodig. Ze staan altijd voor je klaar! Je bent geen nummertje, ze zien jou echt als persoon en accepteren je hoe je bent. Je wordt gefeliciteerd in overwinningen, en geven je net dat extra duwtje als je het nodig hebt! 🙂

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

Ik heb voornamelijk heel veel festival tickets gekocht! Maar ik heb bijvoorbeeld ook mijn ouders en grootouders getrakteerd op een etentje. En… Ik ben toch ook wel een paar keer heel goed gaan shoppen! 😉

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Als je op zoek bent naar:

  • Een mega leuke bijverdienste, met een goede sfeer.
  • Houdt van cadeautjes!
  • Graag mensen helpt
  • Het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe vriendinnen te maken
  • Graag bijleert (want Kaat Bollen leert je heel veel tips and tricks!)

Dan zou ik gewoon echt niet twijfelen en gewoon inschrijven!

Wat is (tot nu toe) jouw allerleukste LadiesNight-herinnering?

Mijn leukste ervaring bij LadiesNight is toch echt wel de consulentenmeeting in mei waar alle consulentes samenkomen! Wij gaan ook altijd de nacht ervoor naar hotel, waar we dan lekker eten en de spa induiken! Dat weekend is gewoon zo mega gezellig. Je ziet iedereen weer en kunt lekker met elkaar bijkletsen!