Consulente Noortje over haar (bij)baan bij LadiesNight

Ervaring Consulente Noortje

Hi Noortje, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

Ik ben Noortje, 28 jaar en ik woon in Hamont-Achel. Naast Ladies Night werk ik ook nog in de horeca en heb ik een eigen zaak in fotografie en ontwerpen. Eigenlijk zou ik met de vriendinnen een party organiseren, maar omdat ik zelf zo graag over seks praat en er graag mensen bij help, zeiden ze in mijn omgeving: “dit is ook wel iets voor jou!” Ik heb even getwijfeld, want voor een grote groep praten is niks voor mij… Dacht ik! Gelukkig heb ik toch de stap genomen om mij aan te melden

Ik heb zelfs overwogen om een andere job te nemen, om vaker een party te kunnen geven!

“Sinds eind Februari 2022 werk ik bij LadiesNight en geniet ik nog steeds van elke party die ik mag geven! De gastvrouwen zijn altijd enthousiast. Zelf geef ik vier party’s per maand. Een party duurt ongeveer drie uur, inclusief opzetten en opruimen. Daarnaast neemt LadiesNight een half uurtje á uurtje per week voor mij in beslag.”

Wat zijn voor jou persoonlijk de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

Het is een feestje van zichzelf! Je komt bij zoveel leuke dames terecht en je maakt zelfs nieuwe vriendinnen. Het allerleukste vind ik als dames echt met vragen komen en ik hen ook echt goed heb kunnen helpen. Dat geeft mij voldoening, ongeacht wat de opbrengst die avond is. Mijn werk is moeilijker te combineren dan dat ik dacht, ik werk vooral in de nacht horeca en de meeste mensen willen wel de party graag in het weekenden na 19.00 uur geven.

Ik heb zelfs overwogen om een andere job te nemen, om vaker een party te kunnen geven! LadiesNight is een fijn bedrijf om mee samen te werken. De managers reageren snel en pakken snel dingen op. Tot nu toe ben ik nog niks tegen gekomen wat beter kan. Ik ben heel tevreden over de samenwerking!

Wat heb je al gedaan met jouw verdiensten?

Omdat LadiesNight onder mijn zakelijke onderneming staat, heb ik met het verdiende geld dingen gekocht die ik zakelijk kan gebruiken. Zo ook verzekeringen. Ook pennen, kleding en snoepgoed. De tank van mijn auto zit altijd vol!”

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Potentiële consulentes moeten zich aanmelden, omdat dit de leukste bijbaan is, oprecht! De gezellige avonden die je er voor terug krijgt, soms zelfs nieuwe vriendinnen erbij. Je krijgt een opleiding van Kaat Bollen wat mega interessant is en ook weer een super gezellige dag. En LadiesNight zorgt heel goed voor hun consulentes!”