Consulente Tineke over haar (bij)baan bij LadiesNight

Wil jij jezelf kort voorstellen?

Ik ben Tineke, 30 jaar en woon alleen. Sinds 8 maanden ben ik samen met mijn vriend Mathias, we hebben elkaar leren kennen net voor ik aan mijn LadiesNight avontuur begonnen ben. Ik heb het geluk dat hij mij hier volledig in steunt, zo kan hij op café gaan en ik lekker een party geven, evenwicht 😉

In het dagelijkse leven werk ik part-time en ben ik al bijna 7 jaar zelfstandige in bijberoep, als kapster & nagelstyliste. LadiesNight is voor mij een mooie opvulling daarin, super leuk om te doen en even lekker ontspannen. Samen met een super leuke groep vriendinnen, en niet te vergeten, ook nog eens wat bijverdienen.

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

Voor ik zelf als consulente begonnen ben was ik al op ruim 10 party’s als gast of gastvrouw. Vaak vroegen ze of consulente worden niet iets voor mij was. En elke keer zei ik “nee joh, dat is niks voor mij!” en kijk me nu, ik kan het niet meer missen!

Na de laatste party (waar ik gastvrouw was), was ik zo onder de indruk van de consulente. Hoe zij de party gaf, geweldig gewoon! Enkele weken later kreeg ik een mailtjeWIJ ZOEKEN JOU!

Dat mailtje kwam op het juiste moment in mijn leven, ik zal even in een dipje en had wat nieuws nodig. Een nieuwe uitdaging en gewoon even wat totaal anders. Na een eerste online gesprek met Melanie was ik verkocht, een dikke maand later zat ik op de opleding in Duiven en nu ben ik al 8 maanden party’s aan het geven.

Ik denk dat ik rond de 50 party’s gegeven heb ondertussen, ook heb ik al enkele stagiairs mee mogen nemen naar mijn party’s. Door de interne opleidingen heb ik ook al enkele vriendinnen gemaakt. Je bent collega’s van elkaar en helpt elkaar waar nodig, er is helemaal geen concurrentie strijd en dat is fijn!

Dat maakt dat LadiesNight gewoon een grote familie is!

Willy

Oh ja, en dan hebben we Willy nog! Toen ik enkele party’s gegeven had kreeg ik de ingeving ‘hoe leuk zou het zijn om een piemel knuffel mee te nemen? Dat breekt meteen het ijs, want wie wil er geen piemel (knuffel) knuffelen?’ 😉 Zo gezegd zo gedaan, zo is Willy geboren! Willy is mee naar elke party, op elke training en elk event van LadiesNight. Hij heeft al zoveel fans, geweldig gewoon. Daardoor kent iedereen mij, want waar Tineke is, is Willy.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

De samenwerking met LadiesNight is zo fijn, een heel professioneel bedrijf waar je echt kan groeien en jezelf kan zijn. Ik heb een geweldige manager, Tamara! Zij is er echt voor ons, helpt ons met alle vragen en helpt ons mee denken als we met een probleem zitten. Dat maakt dat samenwerken ook zo leuk is. Ik zit boordevol ideeën, en Tamara helpt me deze ideeën om te zetten in acties.

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

Ik hou zelf een doelenboekje bij, hierin hou ik bij wat ik verdien en hoeveel herhalingen ik boek. Uiteraard beloon ik mezelf ook als ik mijn doelen behaal, als ik mijn maanddoel behaal mag ik voor een bepaald bedrag online shoppen. Laatst had ik een half jaarlijks doel, van januari t/m juni moest ik een bepaald bedrag verdienen en dan mocht ik voor mezelf iets heel duurs kopen, iets wat ik al heel lang super graag wou.

En ja hoor… ik heb het kunnen kopen! Niet eens na 6 maanden maar na 4,5 maand! Ik mocht mijn verdiende centjes van mezelf uitgeven aan een Dyson Airwrap. Dat was even pijnlijk want zo’n bedrag geef ik normaal niet zomaar in 1 keer uit. Maar nu kan het. Door het geld wat ik verdien bij LadiesNight kan ik me eens wat extra’s veroorloven, kan ik sparen en geld aan de kant zetten. Dat is zo fijn, dat ik door LadiesNight ook financieel op adem kan komen. Doordat ik al sinds mijn 19e alleen woon kon ik niet elk jaar gigantische bedragen sparen of iets duur kopen, nu wel. Dit kan nu allemaal, en dat is zo fijn!

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Er zijn heel vaak leuke acties waarbij ze ons scherp en gemotiveerd houden. Zo heb ik in november een actie gewonnen en mocht ik naar de winter-Efteling samen met mijn vriend en Willy ging ook mee natuurlijk. Dat leverde heel veel leuke foto’s op, Willy ging gezellig mee in elke attractie. Twijfel je na het lezen nog om te starten bij LadiesNight? Niet doen.

Spring in het diepe en ga ervoor, want geloof mij, dit is zo’n waanzinnig leuk en mooi avontuur!

Tineke en Willy