Corona-update 12/10

Lieve dames,

Natuurlijk hebben ook wij de laatste persconferentie gekeken en de extra maatregelen gehoord. De maatregel dat het aantal mensen wat thuis ontvangen mag worden, is verlaagd naar 4, is ons niet ontgaan. Let op: hier vallen niet de 3 dezelfde personen uit jouw eigen sociale bubbel onder.

Heb jij een Ladies Night vriendinnenavond geboekt staan en heb jij meer dan 4 vriendinnen uitgenodigd? Geen probleem! Dan splitsen we de party namelijk graag op in 2 verschillende groepen. Zo kan jij als gastvrouw 2x 4 vriendinnen uitnodigen
We moeten wel rekening houden met een wisseling waarbij de dames van groep 1 en groep 2 elkaar niet mogen kruisen. 

Organiseer jij liever jouw supergezellige Ladies Night Homeparty met 4 vriendinnen i.p.v. meer? Dan begrijpen we dat ook volkomen en zijn wij daar helemaal oké mee. 

Of kies nu tijdelijk voor een superunieke party: een Online Ladies Night Party! De online party is voor jou als gastvrouw vanuit jouw eigen huis te bewonderen en ook jouw gasten kunnen het vanuit hun eigen plekje bijwonen. Ook de consulente blijft thuis. Er wordt een gedeelte van het assortiment gepresenteerd en er wordt sowieso een spelletje gespeeld. Het grote voordeel van deze optie is dat het niet uitmaakt waar je vriendinnen wonen, en dat dus ook die ene vriendin die niet in de buurt woont aanwezig kan zijn bij jullie supergezellige vriendinnen-moment. Je vriendinnen kunnen er trouwens bij het 1-op-1 bestelmoment voor kiezen om de bestelling thuis te ontvangen. 

Gastvrouwcadeau
Uiteraard belonen we jou als gastvrouw net als altijd met het gastvrouwcadeau bij een totaal bestelbedrag va. 500,-! Wil je een Ladies Night party boeken? Laat ons dan bij ‘’opmerkingen’’ weten naar welke soort party jouw voorkeur gaat. De consulente neemt z.s.m. contact met je op voor het maken van een afspraak. 

Hopelijk tot snel, fysiek of online! 

Liefs van het Ladies Night Team