Corona update: Geen party’s t/m 27-08

Lieve dames,

Helaas zorgt de stijging van Corona-besmettingen voor strenge(re) maatregelen. Zo zorgt dat ook voor het verkleinen van de sociale bubbel ervoor waardoor wij genoodzaakt zijn party’s vanaf vandaag (29 juli) tot en met donderdag 27 augustus te moeten verplaatsen. 

Veiligheid boven alles!

Ook als je met jouw kleine sociale bubbel een party gepland hebt staan de komende 4 weken kan deze helaas niet doorgaan. Wij vinden dat we een voorbeeldfunctie hebben met onze consulentes die bij groepen vriendinnen thuiskomen. Wij zouden niet willen dat besmetting van of via onze dames zou plaatsvinden. 

Wanneer jij de komende weken een party geboekt hebt staan zal de consulente contact met je opnemen over het verzetten van jullie party. Mochten jij en jouw consulente overeenkomen om de party te wijzigen naar een ‘’Online Party’’ dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Fysieke party’s zijn niet mogelijk. Er blijven momenteel zoals altijd behoorlijk wat aanvragen voor party’s via de website binnenkomen. Die blijven we vanzelfsprekend ook gewoon behandelen, maar plannen ook die naar een eerstvolgende mogelijkheid.

Aanmeldingen van dames die consulente willen worden zullen via Skype of iets soortgelijks worden opgevolgd. We hopen dat de volgende geplande opleidingsdag door kan gaan, voor alsnog zou dat gewoon moeten kunnen.

We zien jullie heel graag weer op onze gezellige avondjes zodra dit weer kan. Blijf veilig en gezond allemaal en denk aan de kwetsbare groepen. We worden niet allemaal ziek, maar kunnen wel iedereen besmetten!

Liefs van team Ladies Night België.