Corona-Update: Geen party’s t/m 13-12

Update 16-11: geen party’s t/m 13-12.

Lieve dames,

Nieuwe maatregelen

Natuurlijk hebben ook wij de persconferentie gekeken en de extra maatregelen voor de komende weken gehoord. Dit houdt in dat alle Ladies Night party’s die gepland staan t/m 13 december online worden gegeven of verplaatst moeten worden. Laten we vooral hopen dat we over een aantal weken weer van start kunnen en dat het virus verder onder controle is. Binnen ons team is een grote groep consulentes werkzaam in de zorg, laten we hopen dat deze zorgtoppers het niet zo zwaar krijgen als de vorige keer. Over een aantal weken hopen we weer fysiek party’s te kunnen geven. Tot die tijd kun je vanzelfsprekend dus wel een Online Party organiseren.

Heb je een party voor 13 december gepland staan? Dan zal jouw consulente contact met je opnemen en de mogelijkheden bespreken omtrent het verplaatsen van jouw party óf het wijzigen van jouw party naar een Online Party.

Voordelen Online Party

Voor een Online Party kan je een onbeperkt aantal vriendinnen uitnodigen. Er is geen sprake van reistijd dus ook jouw vriendinnen die aan de andere kant van het land wonen kunnen makkelijk aansluiten. Proosten doen we met z’n allen, want niemand hoeft de BOB te zijn, ideaal toch?! En natuurlijk is het een unieke kans om zo’n vriendinnenavond virtueel te beleven. Een supergezellig alternatief voor jullie standaard vriendinnenavond als je het ons vraagt. Er wordt een gedeelte van het assortiment gepresenteerd en er wordt sowieso een spelletje gespeeld. Je vriendinnen kunnen er trouwens bij het 1-op-1 bestelmoment voor kiezen om de bestelling thuis te ontvangen. 

meer informatie over een Online Party

Partyaanvraag

De aanvraag voor jouw fysieke Ladies Night vriendinnenavond nemen we natuurlijk wel gewoon voor je in behandeling, maar deze aanvraag zal gepland worden naar de eerstvolgende mogelijkheid. In elk geval na 13 december dus.

Consulente worden?

Heb jij een afspraak staan om eventueel consulente worden of was je van plan je daarvoor aan te melden? Dat doen we (zoals we altijd al doen) via een videocall, dat gaat dus gewoon door.

We zien jullie heel graag weer op onze gezellige avondjes zodra dit weer mogelijk is.

Liefs van het Ladies Night team.