De beste dildo’s van 2020 in jouw Nachtkastje

Beste dildo's 2020

Groot, klein, dik, dun, roze en zwart. Ze zijn er in alle soorten, kleuren, vormen en maten: dildo’s! Maar welke dildo’s waren er op Nachtkastje.nl dit jaar populair? En welke soorten bestaan er eigenlijk allemaal? Dat vertellen we je natuurlijk graag. De meest bekende en meest voorkomende dildo is die met een zuignap waarbij het uiterlijk re-de-lijk in de buurt komt van een penis. In de top 5 beste dildo’s van 2020 van Nachtkastje.nl vallen er namelijk maar liefst vier in deze categorie!

Top 4 beste dildo’s van 2020

Dildo’s zijn niet alleen in ‘groot of klein’ te verkrijgen, maar ook zeker in verschillende vormen met verschillende mogelijkheden. Onze meest populaire dildo’s van 2020 zijn dildo’s voor vaginale stimulatie met een zuignap. Op nummer 1 staat James die met zijn 14,5 cm lang en diameter van 3,5 cm één van de kleinere toppers is op Nachtkastje.nl. Hij ziet er subtiel uit, wat een reden zou kunnen zijn voor zijn populariteit. Door het formaat is de kans groter dat James ook anaal wordt gebruikt.

James wordt op de voet gevolgd door Zac en The Giant. Het woord subtiel is bij deze dildo’s niet aan de orde! Met een inbrenglengte van ruim 16 cm en een diameter van 4,5 cm zijn dit dildo’s voor de liefhebbers van een maatje meer. Nummer vier van de top 5 beste dildo’s van 2020 (Swan) valt in dezelfde categorie als James, Zac en The Giant, maar wordt door zijn verrassende vorm beschouwd als een meer multifunctionele dildo. Swan heeft een duidelijke buiging aan de bovenkant en is daardoor uitermate geschikt voor g-spot stimulatie bij de vrouw én prostaat stimulatie bij de man!

Van alle markten thuis

Onze top 5 beste dildo’s van 2020 wordt afgesloten door een hele bijzondere! Shawn is namelijk een dildo voor vaginale stimulatie en een zweep in één! De zweep is geschikt voor zachte strelingen, maar kan ook zeker worden gebruikt voor het ‘echte werk’. Het handvat is een dildo met een geribbeld reliëf voor extra stimulatie van de vaginawand. Zoals we al zeiden: dildo’s zijn er in allerlei vormen en maten!

En dit zijn nog maar vijf dildo’s uit de volledige collectie van Nachtkastje.nl! Dan hebben we het nog niet eens gehad over onze dubbele dildo’s voor gezamenlijk óf dubbel solo gebruik, de mogelijkheden van een voorbind dildo en het ruime assortiment buttplugs. Bekijk al deze overige opties dus zeker even op Nachtkastje.nl!

De Beste Dildo's