De wereld van de clitoris (en haar speeltjes)

blog clitoris clitorale speeltjes nachtkastje

Hoe noem jij jouw favoriete plekje? Het genotsknopje, de kittelaar of gewoon de clitoris? Er zijn tientallen benamingen voor de clitoris en de vagina, maar weten we eigenlijk wel hoe de clitoris in elkaar zit? En welke clitorale vibrators bestaan er allemaal om haar te verwennen? De kittelaar is namelijk niet alleen dat kleine stukje aan de buitenkant waar iedereen zo bekend mee is. Eigenlijk is dat gewoon het topje van de clitoris-ijsberg!

De gehele clitoris

De clitoris loopt inwendig diep door en omsluit aan de binnenzijde de vagina. Zie je die twee druppelvormige uiteindes bij het clitoris voorbeeld dat Kaat Bollen vasthoudt op de foto? Dit gedeelte van jouw clitoris kan je stimuleren door ongeveer vijf centimeter binnen de vagina (aan de buikzijde) druk te zetten. Dit voel je het beste als je de clitoris aan de buitenzijde al hebt gestimuleerd. De clitoris zwelt namelijk op bij opwinding en wordt dan veel gevoeliger. Deze erogene zone binnenin de vagina noemen we in de volksmond ook wel de g-spot!

Kaat Bollen clitoris clitorale vibrator

Uiteraard is ieder lichaam verschillend en is iedere vrouw gevoelig voor andere aanrakingen. De g-spot is geen heilige graal in klaarkomland, dus ben jij gevoeliger op andere plekjes van jouw lichaam? Dan is dat volkomen normaal! Geniet gewoon van wat voor jou prettig is, hoe jij het liefst wordt aangeraakt of hoe jij het lekkerst klaarkomt. Want uiteindelijk gaat het erom dat jij je heerlijk voelt en misschien wel die zevende hemel bereikt!

Clitorale vibrator: de bullet vibrator

Wanneer we het hebben over een clitorale vibrator, bedoelen we hiermee een triller die de clitoris uitwendig stimuleert. Een voorbeeld hiervan is de bullet vibrator: een vibrator met een sterke trilling, maar met een simpel uiterlijk. Vaak te bedienen met één (draai)knop voor oplopende en interval standjes. Onderschat de bullet vibrator niet! Want bijvoorbeeld de Gwen ziet er misschien simpel uit, maar zij trilt jou vast en zeker naar hogere sferen! En dat niet alleen… Clitorale vibrators zijn ook erg geschikt om de verschillende erogene zones van jezelf en jouw partner te stimuleren.

Bullet vibrators

Clitorale vibrator: met zuigfunctie

Dat er vibrators zijn die trillen, geloof je waarschijnlijk inmiddels wel. Maar ben je ook al bekend met de vibrators op luchtdruk? Een vibrator die kan zuigen… Je leest het goed! De meest bekende versie hiervan is de Womanizer: een vibrator die met luchtdruk pulsen een zuigend gevoel geeft. Gebruikt bij een luchtdruk vibrator altijd genoeg Ladies Glide voor de lekkerste en meest prettige ervaring. We hebben het hier natuurlijk over clitorale verwennerij, maar toch willen we je ook graag vertellen over de ‘duo-zuigfunctie-vibrators’! Say what? Een vibrator die tegelijkertijd zorgt voor zuigstimulatie én trillingen bij jouw g-spot. Met behulp van bijvoorbeeld de Womanizer Duo verwelkomen we je graag in de zevende hemel…

Vibrators met zuigfunctie

Clitorale vibrator: pinpoint stimulatie

Bij het vertellen over clitorale vibrators mogen de pinpoint stimulators zeker niet ontbreken. Hoewel het op het eerste oog lijkt alsof bijvoorbeeld de Zumio gewoon heel snel trilt, is dit niet het geval. Clitorale vibrators met pinpoint stimulatie draaien rond in hele kleine cirkeltjes. Omdat het bovenste stukje (de Spiro-tip) zo klein is, richt deze vibrator zich op een klein gebied en is de stimulatie daardoor ontzettend intens! Je moet misschien even wennen aan de uitstraling van een clitorale vibrator met pinpoint stimulatie, maar beoordeel een toy nooit op haar uiterlijk! 😉

Pin point stimulatie

Clitorale vibrator: massager

Bijna alle clitorale vibrators zijn ook geschikt voor het stimuleren van andere erogene zones. Denk bijvoorbeeld aan het perineum van de man of aan de tepels. Zo zijn bijna alle massagers ook geschikt voor clitorale stimulatie! Een triller met een grote kop (bijvoorbeeld de Lovely Leopard) voor massage en stimulatie voor jouw he-le lichaam! In eerste instantie dus ontworpen om te kunnen masseren, maar meer dan geschikt voor clitorale stimulatie. Wanneer je deze grote kop gebruikt als clitorale vibrator, zijn de trillingen niet te vergelijken met kleine, specifieke stimulatie. De hele erogene zone rondom de clitoris wordt namelijk meegenomen tijdens deze verwennerij!

Ondeugende massagers

Unieke uitstraling

Dan zijn er nog clitorale vibrators met een uniek uiterlijk. Sommige vibrators zijn gemaakt in een bijzondere vorm, omdat deze dan bijvoorbeeld ‘discreter’ in de handtas kunnen. Zo vind je op Nachtkastje.nl bijvoorbeeld The Lipstick en Naughty Face Brush: een clitorale vibrator in de vorm van een lippenstift en een poederdoos! Maar er zijn ook vibrators met een bijzonder uiterlijk gewoon omdat het leuk en gek is. Een mooi en populair voorbeeld hiervan is een clitorale vibrator in de vorm van een macaron. Een smakelijk uiterlijk voor een lekkere clitorale sensatie! 😉

Clitorale vibrators