Hornyscoop | Herfsteditie 2023

Hornyscoop lang

De herfst is begonnen en dat betekent: een nieuwe Hornyscoop!
Wil jij weten wat de sterren voor jou in petto hebben.Waterman

(W)intellect

Dit najaar zal je seksleven worden beïnvloed door een diepgaande connectie, Waterman. Je bent een denker en communiceert op een uitstekend niveau. Dit seizoen zul je merken dat diepgaande gesprekken en geestelijke stimulatie je seksuele ervaringen verrijken. Laat je partner je geest uitdagen en nieuwe ideeën en fantasieën ontdekken. Maak het jezelf (en je partner) gerust gemakkelijk door samen glijdend door deze nieuwe avonturen te gaan. Met de welbekende Ladies Glide zorg je gegarandeerd voor een soepel speelveld, dit najaar!

Terwijl de bladeren vallen, is het belangrijk dat je tijd voor jezelf neemt. Een warm bad kan zorgen voor wat rust in het koppie en je lijf. Deze heeft immers een heel jaar al erg hard gewerkt he?You’ve got the magic in you!

Dit najaar brengt een vleugje magie in je seksleven, Vissen. Als het meest intuïtieve sterrenbeeld, heb je de neiging om diep verbonden te zijn met je gevoelens en verlangens. Het najaar zal je gevoeligheid naar voren brengen. Je zult nog meer verlangen naar een sterke emotionele connectie. Een zijn met je gevoelens en je ‘ware-ik’ begint bij het fijn voelen van jezelf. Jij ruikt al heerlijk, lieve Vissen. Maar laat ons een handje helpen. Met wat extra feromonen hier en daar voel jij jezelf straks on-weer-staan-baar!

Wees wel voorzichtig, Vissen, dat je niet te ver afdwaalt in je dromerige wereld. Open communicatie met je partner is essentieel om ervoor te zorgen dat jullie verlangens en behoeften volledig begrepen worden. Doe je dit? Dan weten wij zeker dat het goed gaat komen!Jij hebt de broek aan… of uit!

Dit najaar brengt een golf van passie en energie in je seksleven, Ram. Jij neemt graag het voortouw en dit seizoen zal dat niet anders zijn. Je partner zal gecharmeerd zijn door je avontuurlijke en gedurfde aanpak in de slaapkamer. Jawel, deze touwtjes zijn jou niet vreemd. Speel er maar eens wat mee. Geef ze ook gerust eens uit handen, ontspannen is ook een vorm van genieten.

Wees echter niet te gehaast in alles wat je doet, leuke Ram. Het is belangrijk om naar jouw gevoelens en die van je partner te luisteren. Vind een balans tussen jouw behoeften en die van hen. In dit knusse seizoen kun je je erotische experimenten verbinden met gezellige najaar-momenten, zoals het delen van warme chocolademelk na een gepassioneerde ontmoeting.Sensual sensory play!

De herfst brengt een vleugje romantiek en sensualiteit in je seksleven, Stier. Je houdt van comfortabele momenten met je partner, en dit seizoen is ideaal om dat te doen. Creëer een sfeer van warmte en genot, met sensuele kaarsen en zachte dekens. Pssst… die kaarsjes die ruiken niet alleen heerlijk maar zijn ook onwijs leuk om samen mee te spelen! Genot gegarandeerd.

Als een liefhebber van zintuiglijke ervaringen, is jouw fysieke connectie dieper dan ooit. Neem de tijd om te genieten van elk aanraking en elke kus, en laat het najaar jouw intieme momenten versterken.Wanna play a game?

Voor jou, Tweelingen, begint opwinding in de geest. Dit najaar zal je intellectuele vonk je seksleven naar nieuwe hoogten stuwen. Diepgaande gesprekken en het delen van fantasieën met je partner zullen een centrale rol spelen. Je bent in een speelse bui! Creëer het beste van beide werelden en speel gerust op een zwoele, donkere najaar avond een ‘spannend’ spelletje samen om elkaar nóg beter te leren kennen!

Het najaar brengt ook een verlangen naar verandering en vernieuwing, wat zich kan vertalen in je erotische ontdekkingen. Wees wel geduldig, want je snelle geest kan soms afleiden van het moment. Laat de kleuren van het najaar en knusse avonden je inspireren om je passies te delen op een dieper niveau.Communicatie is key!

Lieve Kreeft, voor jou draait seks om emotionele verbinding en veiligheid. Dit najaar zal diepere gevoelens opwekken en je verlangen naar intimiteit vergroten. Neem de tijd om een diepe band op te bouwen met je partner.  Laat je kwetsbaarheid zien! Praat over je verlangens en behoeftes. Wellicht gaat er een deur open die voorheen gesloten was. Met een beetje hulp van wat special glide, trotseer jij ook dit nieuwe avontuur en ga jij gillend van genot het najaar in, samen met een nieuwe aanwinst (of twee).

Je liefde voor romantiek en tederheid zal bloeien in de frisse najaarswind. Samen de warmte opzoeken tijdens koude avonden zal niet alleen je fysieke band versterken, maar ook je emotionele connectie verdiepen.Jij bent het zonnetje in huis!

Als het stralende sterrenbeeld van de zodiac, trek je de aandacht naar je toe, Leeuw. Dit najaar zal je seksleven bruisen van passie en speelsheid. Je geniet ervan bewonderd te worden en je partner zal smelten voor je charme. Verras hem of haar ook zeker met een nieuwe look! Jouw lijf schreeuwt om een nieuw stofje van sexy-ness.

Als de bladeren vallen, kun jij oefenen los te laten en te genieten van de intieme imperfecties. Laat het seizoen van verandering je herinneren dat liefde en genot soms rommelig mogen zijn.


 

Let it go, let it go!

Voor jou, Maagd, draait alles om aandacht voor detail. Dit herfstseizoen brengt je seksleven een nieuwe diepte en verbondenheid. Hoewel je vaak gefocust bent op het behagen van je partner, is het belangrijk om te ontspannen en los te laten. Niets is perfect, en dat geldt ook voor intieme momenten.

Het is belangrijk om zelf ook te genieten en hoe nou beter dan op een avond gezellig met je (beste)vriendinnen? Ja, waar wacht je nog op! Wij komen je graag een ‘handje helpen’. Tot snel lieve, mooie Maagd! Wij kunnen niet wachten.


 

Alles in balans…

Dit najaar zal je seksleven een balans vinden tussen passie en harmonie, Weegschaal. Je verlangt naar verbinding op zowel fysiek als emotioneel niveau. Als liefhebber van schoonheid en esthetiek, ben je geneigd om de slaapkamer om te toveren tot een oase van verlangen.

Terwijl de bladeren vallen, stijgt je verlangen om een podium te creëren waar jij je ding kan doen! Wij hebben hier de perfecte locatie voor, leuke Weegschaal! Wil jij doen wat je het beste kan? Shinen voor een groep en praten over waar je hartje sneller van gaat kloppen? Juist ja, seks en alles wat daarmee te maken heeft. Neem even contact met ons op, wil je? Wij hebben dé perfecte (bij)baan voor jou!


Hey, you rock!

De herfst brengt diepgang en intensiteit in je seksleven, Schorpioen. Je staat bekend om je passie en verlangen, en dit seizoen zal je erotische connectie op een dieper niveau groeien. Verken je donkerste fantasieën en deel je diepste verlangens met vertrouwen.

Met jouw sexy voorkomen – ook al draag je een dikke wollen trui – kom jij overal mee weg. Jouw baas, collega’s of de bouwvakker op straat, ze vinden het fijn je na te kijken. Ook al kom jij een uur te laat binnenwandelen op je werk, je straalt en rockt de hele dag! Jij bijzonder mens. Jouw, nog heerlijk, bruingekleurde beentjes mag je ook wel goed verzorgen zo deze winter hè? Een vachtje is not done! Dus, huppa scheren die handel. Vergeet je niet die fijne scheercrème te gebruiken die bijna op is?

 


Alles wat jij nodig hebt, ligt vlak onder je neus…

Voor jou, Boogschutter, draait seks om avontuur! Het najaar brengt een gevoel van vrijheid en speelsheid. Dit kun je omzetten in gepassioneerde ontmoetingen. Als avonturier in hart en nieren, kun je je partner verrassen met onverwachte erotische avonturen. Wees echter voorzichtig dat je niet te snel vooruitgaat en vergeet om je partner te betrekken in je verkenningen. Wellicht moeten jullie er samen (of alleen) even tussenuit.

En wanneer je terug bent. Blijf je nog even in die ultieme relax-modus, verwen je jezelf met een hapje eten buiten de deur, draai je de fijnste muziek én omring je je met mensen die je liefhebt. Niet geheel onbelangrijk: jezelf het liefst hebben. Alles wat jij nodig hebt, ligt vlak onder je neus. En wil je iets nieuws? Dan bestel je dit gewoon lekker op Nachtkastje.


 

Tijd voor een najaar-schoonmaak!

Dit najaar zal je seksleven zich verdiepen, Steenbok. Je verlangt naar stabiliteit en toewijding, en dit seizoen zal je fysieke en emotionele connectie versterken. Als praktisch en gedisciplineerd sterrenbeeld ben je geneigd om een gestructureerde benadering te nemen van je intieme momenten. Maar heb je wel eens nagedacht over een grote ‘najaar-schoonmaak’? Hier knap je vast van op en ja zal rust vinden. (Zowel binnen als buiten de slaapkamer).

Met de juiste Toycleaner glimmen jouw beste vriendinnen weer als nooit tevoren en zijn ze bijna zoals nieuw. Een goede, frisse start voor een succesvol najaar!