Hornyscoop Najaar 2020

Hornyscoop

Wat hebben de sterren deze herfst voor jou in petto?

Hornyscoop Schorpioen

Kans op seks: om de dag
Kans op een orgasme: jawel!

De kans is groot dat je te veel geld hebt uitgegeven aan dingen die je nooit zult gebruiken in jouw overvolle maar oh zo gezellige huishouden en kledingkast. Je gaat platzak het nieuwe jaar in en dat is o.k. want jij leeft van liefde en hij/zij smult van jou! Toegegeven: jij verzorgt jezelf bijzonder goed en daardoor straal jij altijd. Een zelfverzekerde dame met een sprankelend seksleven en een bruisende fantasie. Die aan de ene kant zuinig is en items koopt (zoals die heerlijke scheercrème) waar je een half jaar mee kan doen en aan de andere kant te veel kleding koopt die je amper draagt.

Je bent een slimme tante, commercieel, babbelt graag, je hebt humor, altijd een luisterend oor, daar moet je iets (meer) mee doen vindt het heelal vol met prachtige sterren ervan. Kijk eens uit naar een leuke bijbaan. Simpelweg een paar avonden per maand werken met jouw energie moet dat geen probleem zijn. Praten over jouw favoriete onderwerp + prachtige producten, waarbij je wél moet oppassen dat je het niet allemaal (tegelijk) zelf gaat aanschaffen leukerd. Want oh oh, wij voorzien hele gezellige avonden en een sprankelend nieuwjaar en de sterren willen graag op jouw feestje komen!

Het nieuwe jaar zal je hoe dan ook sprankelend beginnen mooi mens. Je partner, (of als je die nog niet hebt: je favoriete toy) zorgt voor de juiste ontspanning en dat heb je aan jezelf te danken. Jij laat je niet snel inpakken door een date die alleen maar uit is op 1 ding. Indien je single bent: zoek niet te hard, wacht gerust nog even op iemand die echt de moeite waard is. En ondertussen verwen je gewoon je selfie, daar heb jij helemaal niemand anders voor nodig. De sterren zijn trots op je!

Hornyscoop Boogschutter

Kans op seks: groot, neem gerust zelf het initiatief
Kans op een orgasme: jazeker!

Voor de Boogschutter in een relatie is het duidelijk. Jouw man/vrouw is de ware en iedereen mag het weten. Jullie relatie wordt openbaar gemaakt óf indien reeds het geval, dan verklaren jullie elkaar opnieuw de liefde en bespreken elkaars verlangens en behoeften steeds opnieuw waardoor jouw seksleven (je wist niet dat het kon) nóg intenser wordt. Let erop dat je niet iedere vrijpartij hoeft te voorzien van een voor-en nabeschouwing. In slaap vallen mag ook.

Of doe eens gek en verras je partner door hem/haar in de douche, bad, keuken, schuur, gang, of waar dan ook in je eigen huis en tuin naakt te ontmoeten “Hé, ik hier?” seks te hebben en vervolgens gewoon weer verder te gaan met de dag om bij het avondeten te vragen: “Jij nog iets leuks gedaan vandaag?”

Ook single Boogschutters gaan met een tevreden gevoel het oude jaar uit waarbij de meesten niet alleen zullen zijn. Je laatste date wordt een soulmate op vriendschappelijke wijze of de lekkerste seks die je ooit hebt beleefd en dit gebeurt allemaal wanneer JIJ het initiatief neemt, Boogschutter. Geniet van alle aandacht die er op je pad kom. Dikke vriendschappen of mooie vrijpartijen je bent goed in beiden. Je bent betrouwbaar en loyaal in jouw vriendschappen en bijzonder aantrekkelijk voor een (nieuwe) lover die jou veroverd.

Laat je verrassen én shop voor het einde van het jaar in ieder geval nog even het beste glijmiddel dat er bestaat (wereldwijd). Gratis tip van Pluto, you’re welcome.

Hornyscoop steenbok

Kans op seks: Hoogstwaarschijnlijk.
Kans op een orgasme: Absoluut.

Een feestje kan je ook thuis vieren Steenbok. Zet je favoriete playlist op, schenk voor jezelf een drankje in. Huispak aan (het sexy lingeriesetje eronder aanhouden a.u.b!), gooi je haar los en ontspan jezelf. Dans, beweeg en ontspan opnieuw! Zet je telefoon uit, kijk niet naar het journaal, maar naar jezelf in de spiegel en dans een uurtje alsof er niemand kijkt.

Volgens de sterren is er iemand in jouw omgeving zeer de moeite waard om op af te stappen. Het wordt een romantisch blijvertje, maar jij zult de eerste stap moeten zetten. Was het vriendschap? Nee hoor, gewoon afspreken (en zoenen als je durft)! Voor de Steenbok in relatie geldt bovenstaande dansmoment ook als gratis tip van planeet Pluto. Vier af en toe een feestje met jezelf, zodat jouw lief bij thuiskomst kan zien en voelen hoe mooi je bent. Je bent een beetje vergeten hoe aantrekkelijk hij/zij je vindt, nodig hem/haar uit om het aan je te tonen. Samen dansen is ook voorspel, wist je dat?

Mocht je per uitzondering een Ram zijn die n i e t van dansen houdt, spray dan de Seductive op het hoofd, kook een mooie maaltijd en de avond kan alsnog niet meer stuk, beloofd.

Hornyscoop Waterman

Kans op seks: Zeker in het weekend.
Kans op een orgasme: Jawel.

Waterman in relatie heeft niets te klagen. Alles loopt op rolletjes. Je vriendinnen missen je maar gelukkig kunnen jullie online afspreken met bijkomend voordeel dat je, wanneer je met z’n allen afspreekt, jij tijd overhoudt voor jezelf en je mooie lekkere partner in het weekend. Jullie hebben al veel van elkaar kunnen leren, maar zeg eens eerlijk Waterman, wanneer heb jij voor het laatste zelf een mooi item aangeschaft voor in je nachtkastje?

Wanneer je elkaar goed kent betekent dit natuurlijk niet dat je nooit meer iets nieuws kunt organiseren voor elkaar in bedroom(lingerie). Hoeveel paar schoenen heb je nu eigenlijk nodig in deze periode waarin je vooral binnenblijft (liefst samen)? Van dat geld kun je eenvoudig een mooie playset kopen om je partner mee te verrassen (of vastbinden ;-)).

Op liefdesgebied voor de single Waterman gebeurt er ogenschijnlijk niet zoveel en dat is o.k. wanneer anderen denken dat jij happy en single bent. Kun jij digitaal daten met wie je maar wilt. Lekker flirten in appjes om vervolgens de nacht met je zelf en zelfgekozen vibrator door te brengen. Het leven is mooi Waterman en een orgasme binnen handbereik. Tip! Vergeet de boel niet tijdig op te laden!

Hornyscoop Vissen

Kans op seks: Zonder twijfel!
Kans op een orgasme: Groot.

Jij fietst het jaar fluitend uit mooie Vissen. Je hebt de sterren niet nodig jou te vertellen dit jaar snel te vergeten, jij kijkt allang vooruit en dat doe je goed. De liefde? Volgend jaar meer! Een nieuwe baan of studie? Volgend jaar kijk jij verder. Een fijne massage ontvangen? Die… uhm…adviseren wij jou er nog fijn even in te krullen in 2020. Lees jij dit in 2021? Dan is het een advies om direct aan de slag te gaan. Jij de Ladies Glide, hij/zij brengt de actie? Neem die (sexy)massage en het ontspannen gevoel goed in je op lieve Vissen, want 2021 wordt een druk jaar voor jou.

Je gaat veel nieuwe dingen uitproberen in het nieuwe jaar. Je laat je verleiden, geniet van je successen en lacht om je blunders. Hou dat vast leukerd, in welke maat, vorm of op welk moment een vrijpartij zich aandient heb jij zelf in de hand. Smeer je handen regelmatig in met je lievelings. Jij weet dat vele acties met haar in jouw handen nét iets langer duren, beter werken én dat de ander nooit meer zonder (jou) kan. In een bestaande relatie voor jullie geen nieuwe standjes of kunst en vliegwerk. Gewoon glijden samen, zoenen en sowieso (samen) klaarkomen. Ja toch, Vissen?

Single Vissen zullen niet meer zo lang single blijven. 2021 biedt mooie kansen op het gebied van seks en erotiek. Sommigen van jullie vinden op de valreep van oudjaar nog een bijzonder fijn exemplaar om het nieuwe jaar mee in te glijden. Enjoy!

Honyscoop Ram

Kans op seks: Ja!
Kans op een orgasme: Ook!

Het is belangrijk om in het nieuwe jaar te gaan afvallen Ram! Zeggen alle horoscopen maar niet dit exemplaar onder jouw neus! Natuurlijk niet knappie, want jij bent precies de juiste hoeveelheid mooi en wie dat niet ziet kun jij niet helpen. Jouw borsten, buik én billen zijn van jou en daar mag je trots op zijn! Single Ram kan onzekerheden uitvergroten en dat begrijpt Mars ook wel, in deze tijd van perfecte Insta-posts en dito advertenties. (Ook) in het nieuwe jaar is er voldoende aandacht voor jou en jij hoeft geen enkele moeite te doen jouw partner (of een aankomende lover) te laten zien wat je wilt want damn meid, wat ben jij sexy!

Of het een goed jaar wordt 2021? Jazeker! Wanneer jij af en toe je vriendinnen niet vergeet te bellen om te vragen hoe het met hén gaat én gewoon eens iets vaker met ze af zou spreken, dan kan een ieder meegenieten en leren van jouw (levens)ervaring. Het wordt zeker gewaardeerd de sexpert in jou vaker aan het woord te laten.

Hornyscoop Stier

Kans op seks: Ja hoor.
Kans op een orgasme: Jij wel.

Stier! Wat is er gebeurd met je? De laatste maanden van het jaar ben je niet vooruit te branden! Hahaha we moeten er een beetje om lachen hier in het heelal maar het wordt toch echt tijd om onder die Netflix-deken vandaan te komen. Je leraar of werkgever heeft je even met rust gelaten in deze gekke tijden, maar in het nieuwe jaar is het echt onwijs tijd voor actie, Stier!

Het wordt een warm en liefdevol jaar, zodra jij weer gaat sporten (alvast sorry voor de langdurige spierpijn, eigen schuld) en je gaat zien dat er nog heel veel leuks is om te beleven in eigen land of met alles wat jij in je leuke leven voorhanden hebt. Maak je huis gezellig, steek een massagekaars aan, koop nieuwe plantjes en een vibrator, daar heeft iedereen plezier van. Wist je dat de endorfines die vrijkomen na een orgasme (of sporten) je een leuker mens maken? Ze helpen ook tegen hoofdpijn overigens dus de hoofdpijnsmoes kan samen met je Netflix-stinkdeken het raam uitgegooid worden.

Kijk nou eens naar je partner of die leukerd op Tinder, daar wil je toch een hapje uit nemen? Of een massagekaars op leeggieten? Een knipoog onder het eten of in de sportschool is genoeg voor een hele spannende avond. Geldig voor single Stieren én de knappies die een relatie hebben. Je kan je straks niet meer voorstellen dat je maandenlang genoegen hebt genomen met hetzelfde standje in bed en dezelfde rode wijn op de bank.

Wij voorspellen niets dan liefde en goede seks voor jou in het nieuwe jaar mooie Stier, lekker dier.

Hornyscoop Tweelingen

Kans op seks: Natuurlijk!
Kans op een orgasme: Ja ja jaaa!

Jij bent toe aan vakantie, Tweelingen. De sterren weten dat een zonvakantie nog even op zich laat wachten. Maar dit betekent niet dat je in de tussentijd passief moet blijven op ontspan-gebied. Pak een zonnebankje of zelfbruiner, geef jezelf en je date een vakantiegevoel door van je bed een strandbed te maken, of een picknick te organiseren in de woonkamer. Geld voor een echt zonvakantie heb je toch niet gespaard dus maak er het beste van in ons koude kikkerland, Tweelingen. Een bijbaan komt op je pad en wanneer je denk dat jij dit niet kan dan heb je het mis! Grijp die kans, laat je goed voorlichten en verdien een extra stukje financiële zekerheid helemaal zelf bij elkaar.

Misschien kan je dan eindelijk die cursus Spaans of Frans gaan volgen? Op jouw knusse slaapkamer spreken jij en vaste partner of scharrel dezelfde taal namelijk: geen woorden nodig. Hij/zij zal je dankbaar zijn wanneer je jouw grenzen verlegt, de schaamte voorbij en een derde partij voorstelt tussen de lakens. Nee, niet een mens, maar een toy! Go go go, koop iets leuks voor jezelf of elkaar. Vindt hij/zij écht leuk, ik bedoel sexy. Want dat ben je!

In het voorjaar dient zich een mogelijkheid aan om van baan of studie te switchen. Niet doen, ook niet van partner, want dit exemplaar is te leuk om te laten gaan, Tweelingen!

Hornyscoop Kreeft

Kans op seks: Uiteraard.
Kans op een orgasme: Jazeker, maandagen zijn hot!

Wat doe je ons aan, druktemaker? De sterren wilden jou een perfect omlijnt plan voorschotelen om het oude jaar mee af te sluiten en hoplaaa jij bent ons een stap voor: gaan wij links, ga jij rechts. What are you doing, gekke mooie Kreeft? Wellicht kan jij ons beter vertellen hoe 2021 eruit gaat zien?

Voor iemand die het de afgelopen periode rustig aan heeft gedaan lijk je een inhaalslag te maken. Jij wilt nog snel eens afspreken met je vriendinnen op afstand, maar wel met z’n allen tegelijk. Jij wilt nog snel voordat het jaar eindigt een romantische date of avond plannen met de leukste. Je wilt een Ladies Night nieuwe stijl plannen én een nieuwe outfit scoren + die sollicitatie de deur uitdoen en 2x per week gaan sporten omdat je het afgelopen seizoen ongeveer…niet zo heel veel hebt gedaan met je lichaam en geest?

Het is o.k. gekke Kreeft, maar…adem in…adem uit…wij hebben overlegd en zijn tot de conclusie gekomen dat je prioriteiten moet stellen! Je weet wel, zie het als een vrijpartij, leuk dat jouw partner het naar zijn/haar zin heeft, maar wie is er nu eigenlijk begonnen met het voorspel en heeft er recht op minimaal 1 orgasme? Yep, dat ben jíj en kies daarom lekker voor jezelf maar plan ook ZEKER een avond met de girls en het liefst nog in 2020 want jullie hebben er recht op om in je luie stoel samen online een feestje te vieren.

Er is in jouw ogen misschien niet genoeg actie geweest het afgelopen seizoen, maar luister goed: je hebt alle reden om trots op jezelf te zijn, iedere maandag is een mini-nieuwjaar, vier het!

Hornyscoop Leeuw

Kans op seks: 80%
Kans op een orgasme: 100%

Wat was het een interessant jaar voor jou, Leeuw. Alhoewel jij je hoofdzakelijk met anderen hebt bemoeit en menig mens de weg hebt gewezen, was het helemaal zo gek nog niet om je met anderen bezig te houden. Jouw focus lag sowieso niet helemaal bij jezelf want jij bent prima in balans! Houd je ogen en oren de komende tijd open en neem de tijd te ontspannen in het nieuwe jaar. Daar kan je in januari direct mee beginnen vindt Uranus die dit dan weer hoorde van Jupiter. Als we hen moeten geloven staat er een hartstochtelijke tijd aan te komen.

Het is leuk je eens te focussen op wat jij (ook alweer) lekker vindt om te eten, ruiken, likken en proeven, wat je opwinden vindt en waar jíj zin in hebt in het nieuwe jaar. Wordt het een date met een oud geliefde? Wordt het een oude date met je huidige liefde nog eens overdoen? Je bent in control Leeuw en laat je niet (meer) vertellen wat jij moet doen, noch hoef je te vechten voor tijd en aandacht. Het is er: lust en liefde in de mix met het oude vertrouwde.

Je gaat het nieuwe jaar al zoenend in en dat je geen zin hebt in een groot feest (hetgeen sowieso is uitgesloten) betekent niet dat je jezelf niet mooi zult kleden in een fijne (nieuwe) lingerieset en sexy outfit.

Wist je dat een wit t-shirt en lekkere jeans mega-sexy wordt bevonden door zo ongeveer iedere wederhelft in een relatie of one night stand?

Mits je al onderliggende een goede bodyshave hebt gegeven natuurlijk 😉 Gelukkig hoeven wij jou over uiterlijke verzorging niets te vertellen, je bent prachtig Leeuw en wensen jou alvast een happy new year!

Hornyscoop Maagd

Kans op seks: Ja!
Kans op een orgasme: Doe het zelf…

Hi lieve, knappe Maagd, hoe gaat het met je? Het afgelopen jaar kunnen wij als succesvol bestempelen, ben je het daarmee eens? Of wil je liever nog even in debat met een ander sterrenbeeld hierover? Wellicht vond je het jaar zelf een tikkeltje saai, maar geloof ons Maagd, je hebt er het beste van gemaakt, echt waar!

Jij bent goud waard voor je vriendinnen en daar mag je best even bij stilstaan voordat we het oude jaar uitblazen. Voor een ”bla bla” antwoord gaat men naar een ander. Maar voor een eerlijke mening en een weloverwogen advies, uit ervaring gesproken of uit het hart, komt men bij jou. Kijk zo nu en dan maar eens iets langer in de spiegel, Maagd. En adem dan eens diep in en uit. Je mag er zijn en ook in 2021 wil iedereen het beste voor jou, jij ook? Er is iemand in jouw omgeving met invloedrijke connecties die je verder kan helpen een lang gekoesterde droom te (helpen) verwezenlijken. Grijp deze kans met beide handen aan Maagd.

Je blijft je ontwikkelen en ook op erotisch vlak liggen er mooie gebeurtenissen op je te wachten. Men is graag bij je, of het nu gaat om een geliefde familie of collega’s men is graag in jouw buurt. Jouw nonchalante houding, wanneer je over straat loopt of een koffietje pakt op het werk, blijft niet onopgemerkt. Een nieuwe collega (of bewoner in jouw woonplaats) stapt binnenkort op jou af. Maak gebruik van het aanbod elkaar beter te leren kennen het wordt gezellig, interessant en zakelijk handig met deze persoon in zee te gaan. Indien single, dan mag je hem/haar ook gewoon mee naar huis nemen.

Hornyscoop Weegschaal

Kans op seks: maar natuurlijk
Kans op een orgasme: ook!

De afgelopen maanden, mooie Weegschaal en fijn mens dat je er bent, waren saaaaaai wat jou betreft. Wij zijn het met je eens! Veel zaken voelden half af, net niet gelukt of als je eens echt eerlijk bent: niet eens de moeite waard om aan te beginnen. Je was vooral moe en hebt uitgerust om vervolgens weer moe te worden van het uitrusten. KOEKOEK! Lekker ding, wakker worden, er is werk aan de winkel en je hebt meer energie dan gedacht!

Maak je lievelingseten of het favoriete gerecht van je lover klaar. Doe samen je lievelingsboodschappen, ga naar buiten en douche, praat, masseer, zoen en lach met elkaar. Koop een nieuwe Oral Pleasure om van je liefste af te likken en … moeten de sterren jou nu werkelijk adviseren je (seks)leven weer op orde te krijgen? Oké dikke tip: zet je telefoon uit he-le-maal uit een weekend lang om samen met je liefste of indien je single bent, je vertrouwde seks-buddy heerlijk te verdrinken in elkaar en bovenstaande.

Knap je van op, gegarandeerd en voordat je het weet is een paar keer per week seks voor jou het nieuwe normaal. Hoe lekker is dat?!

In de slaapkamer heb jij graag de touwtjes in handen en dat begrijpt de ander die zich maar al te graag door jou laat beminnen. Draai gerust de rollen eens om als je durft en het is helemaal niet gek om aanwijzingen te geven tussen de lakens (de ander kan echt niet ruiken wat jij lekker vindt?) waarna ook jij heerlijk kunt ontspannen…en ook een hoogtepunt bereikt.

Het nieuwe jaar wordt alles behalve saai leukerd, zorg goed voor jezelf, de wereld ligt aan je voeten en vergeet niet te genieten!


I.v.m. Corona zijn in elk geval de komende weken alle fysieke party’s van Ladies Night gecanceld. Natuurlijk kan je wel een online party boeken en/of alvast voor een later moment een Ladies Night aanvragen. De webshopbestellingen pakken we gewoon in en worden verzonden zoals jullie van ons gewend zijn. Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen in huis. Hopelijk tot snel!