Hornyscoop Voorjaar 2020

Hornyscoop

Wat hebben de sterren deze lente voor jou in petto?

Hornyscoop Waterman

Kans op seks: Groot, heel groot
Kans op een orgasme: Doe-het-zelf

Heerlijk hè, die lentekriebels? Of zijn het stiekem fanny-flatters? Tot aan de maan en weer terug in dit geval want jeetje, jij straalt! Pluto staat versteld van die heerlijke zelfverzekerdheid. Self-service past helemaal bij je, zo lekker onafhankelijk. ‘’To the left, to the left, Beyoncé, move please! Geen water is jou als Waterman te diep. Probeer alleen je vriendinnen niet te vergeten, lieve Waterman. Doe-het-zelf geldt ook voor het organiseren van jullie hilarische vriendinnenavond. Dus: plan die datum, regel die cocktails, regel die nachos én regel die vriendinnenavond. Tot slot, gaat de liefde rechts- of linksom? De sterren kunnen het niet voorspellen lieve Waterman, net zoals het onbekend is welk pad jij zelf gaat nemen. Vergeet niet: ook naar Rome zijn meer wegen te bewandelen en zolang je onderweg bent en blijft is dat een goed teken, toch? Succes met zoeken!

Hornyscoop Vissen

Kans op seks: Uiteraard
Kans op een orgasme: Dito

Ding Dong… Orgasme-bezorgservice… Opendoen! Jij voelt je als een Vissen in het water als het aankomt op sexy tijd in de slaapkamer. Pssst, wat zat er in dat pakketje? Ik denk dat ik het stiekem wel kan raden, ondeugende Vissen. Maar wat het ook was, die brede glimlach staat je goed! Luister mooi mens, Jupiter voorspelt de komende tijd veel positiviteit. Go for it. Pak het in en neem het mee naar huis. Dit keer wil jij echt niet achter het net Vissen. Bestaat er eigenlijk iets wat nog beter is dan intense verliefdheid? Doe gerust een beetje extra moeite en de liefde van je leven blijft forever en eeuwig aan jouw zijde. Precies wat je wil, toch? Venus klapt in haar handjes en geniet vanuit het zonnestelsel stiekem met je mee.

Honyscoop Ram

Kans op seks: Zonder twijfel
Kans op een orgasme: Zelf doen

Geven en nemen, onweerstaanbare Ram. Geef liefde en ontvang het terug. Tijd voor jezelf is ontzettend belangrijk, maar pas op dat je je focus én interesse blijft behouden. Als je het niet meer trekt, moet je duwen. Spice it up: doe-het-zelf, maar pak gerust een klein beetje hulp. Jupiter en Venus hebben zojuist overlegd en bedacht dat jij vanaf vandaag om de dag je best gaat doen om te stralen van geluk en sexyness! Verbaas jezelf én de rest van dit sexy universum, jij verlangt stiekem altijd naar vernieuwing. Welke basisingrediënten je hiervoor nodig hebt? Kaarsen (een massagekaars rekent Venus ook goed, Ram), rozenblaadjes, een goed glas Gin-Tonic en een DailyKaatesse. Voer dit succesvol uit en lust en liefde zullen je omarmen. Beloofd.

Hornyscoop Stier

Kans op seks: Sunday Funday 
Kans op een orgasme: 125%

Stier, ben jij een Sexperte in de Dop? Mars denkt van wel! Spring in de armen van Mars, hij neemt je de komende tijd mee naar de leukste afspraakjes. Pak die nieuwe bijbaan dus met beide handen aan. Waag die sprong in het diepe, reageer als een Stier op een rode lap. Verdien dat (extra) geld én ontmoet nieuwe mensen. Jouw onafhankelijkheid werkt aanstekelijk. Eén van je beste vriendinnen wordt zelfs jaloers op de aantrekkingskracht die jij uitstraalt en de sterren kunnen haar geen ongelijk geven. Miss Independent! Laat je niet van de wijs brengen knap ding, je kan haar niet helpen. Of toch wel? Wanneer was jullie laatste vriendinnenavond? P.S. Zondag kronen tot we tot Zoendag, goed? Sensuele kus van Mars!

Hornyscoop Tweelingen

Kans op seks: Het antwoord op je vraag is JA
Kans op een orgasme: Om de dag

Venus vraagt zich af hoe jij aan dat heerlijk zachte perzikhuidje komt, lieve Tweelingen. Jij en ik weten het antwoord natuurlijk allebei. Maar probeer ook eens buiten de lijntjes te denken… Er zal een wereld voor je openen. Dromen is leuk, het waarmaken van je dromen nog leuker. Gelukkig vergeet jij het niet om altijd aan jezelf te denken, heel belangrijk. Maar blijf nieuwsgierig en blijf in beweging mooierd. Na al dat harde werken mag jij jezelf écht wel belonen met dat ene speeltje die jij al maanden op jouw wishlist hebt staan. Of plan je toch die date met die ene verrukkelijke womanizer? Met of zonder welkomstdrankje? Thuis of uit? Jij bepaald. Altijd.

Hornyscoop Kreeft

Kans op seks: Altijd
Kans op een orgasme: Vooral op vrijdag

Als casanova een zus zou hebben… dan was jij dat, verleidelijke Kreeft. Heb jij Mr(s) Right al verteld van jouw stiekeme dagdromen? Valsspelen is geen optie in dit geval, tenzij je dat ondeugende spelletje al in huis hebt gehaald. Niet verder vertellen dat Mercurius je een handje heeft geholpen… Sst! Tijd voor elkaar, tijd voor de slaapkamer, de badkamer, de woonkamer… Met je verleidelijke moves weet jij Mr(s) Right in elke kamer te betoveren. Lekker recht door zee, als een vis uhhh kreeft in het water. Glitter, glamour, onweerstaanbaar. De kunst van het verleiden is jouw tweede natuur. P.S. Geef je je vriendinnen af en toe ook nog wat aandacht? Wens hen veel liefs van Venus!

Hornyscoop Leeuw

Kans op seks: Om de dag
Kans op een orgasme: Zolang je het vluggertje maar skipt…

Ja wilde Leeuw, je leest het goed. Skip. Dat. Vluggertje! Haastige spoed is zelden goed in dit geval. Wanneer heb jij nou eens écht de tijd genomen voor een hete slaapkamersessie? Precies. Het sexy universum steekt daar nu dus mooi een stokje (of cockring) voor. Stiekem kan je namelijk best wel romantisch zijn. Trek die leeuwenhuid dus maar even uit en haal die liefdevolle en gepassioneerde Leeuw in jezelf eens tevoorschijn, ook al moet je ‘m even goed zoeken. Maar, eerlijk is eerlijk, zorg wel dat je wintervachtje is verdwenen voor je dit avontuur start. Belangrijk! Oh, ik krijg van Jupiter door dat je het beste kan beginnen met een ontspannende massage. Graag gedaan!

Hornyscoop Maagd

Kans op seks: Zelf zin maken!
Kans op een orgasme: Self-service.

Miss-please-you-very-much, even rustig alsjeblieft… Jouw perfectionisme loopt een beetje uit de hand nu. Volgens Venus mag jij soms best wel eens wat meer aan jezelf denken, en wel nú. Waar heb je zin in? Seks op woensdag? Woensdag it is. Orgasme op zaterdag? Go get it! Vergeet alles en iedereen om je heen: maak tijd voor jezelf in de slaapkamer. Pak die ultieme must-have erbij en r e l a x. Venus stuurt de rest van lust en liefde pas echt weer retour als je bovenstaande met succes hebt voltooid. Soms heb je even een tik op je billen nodig van het universum, Maagd, voel je ‘m? 😉 P.S. Hangt er nog een sexy outfit in de kast? Trek ‘m aan, al is het enkel voor jezelf. Love Yourself, lieve maagd. Liefs van Venus.

Hornyscoop Weegschaal

Kans op seks: Als jij het initiatief maar neemt
Kans op een orgasme: Meervoudig!

Ja ondeugende Weegschaal, dat lees je goed. Er staat jou een meervoudig orgasme te wachten. Met wie ga je ‘m delen? Of hou je ‘m helemaal voor jezelf? De keuze is aan jou. De sterren voorspellen voor 75% dat je ‘m deelt met Mr(s) Handsome. Maar jij bent uiteraard niet afhankelijk van een ander willen ze je helpen herinneren. Hoe gaat het met de inhoud van jouw nachtkastje? Blijf in beweging, dan komt de rest vanzelf. Dat is dus ook als je danst, kust, masseert, streelt, likt, lacht óf een kussengevecht opent. Pas op dat je in je enthousiasme je evenwicht niet verliest lieve Weegschaal, blijf in balans. Achteraf zal je je zo licht als een veertje voelen, euforisch. Zin in? Snappen de sterren helemaal, zelfs zíj hebben er zin in. Whoop whoop!

Hornyscoop Schorpioen

Kans op seks: 75%
Kans op een orgasme: 100%

Schorpioen, lieve Schorpioen… Ben jij de sleutel van je nachtkastje verloren? Het kan wel een paar stijlvolle luxe nieuwe items gebruiken fluistert Jupiter hier op rechts. Ga snel weer eens shoppen voor jezelf vrouw, ga voor 99% orgasmegarantie! Die overgebleven 1% laten de sterren aan jou over. Wat ben je toch heerlijk intens in de slaapkamer, als een vis uhhh Schorpioen in het water. Verder hebben de sterren eigenlijk geen nieuws. Geintje! Je bent toe aan vakantie, het wordt een reis om nooit te vergeten! Tot aan de maan en weer terug, of toch dat tropische oord? Boek die reis, eet ijs en drink die cocktail. P.S. Tip van Mars: neem enkel mee wat je echt nodig hebt. De rest is bijzaak. Geniet, knapperd!

Hornyscoop Boogschutter

Kans op seks: Jij wel.
Kans op een orgasme: Ja!

Boogschutter, zelfs Cupido is jaloers op jou. Je bent onafhankelijk (sexy), jij weet 100% wat je wil (dubbel sexy), jij lacht om jezelf (onweerstaanbaar sexy) en je kust als de beste (forever sexy). Hoe is het mogelijk? Venus hoort graag van je, met de groetjes van Cupido! Sta je open voor dat spannende experiment? Jouw zintuigen in elk geval wel, die staan continue op scherp. Mr(s) Grey will see you now, ondeugende Boogschutter. Dus maak gerust nog een pirouetje extra voor zijn (haar) ogen terwijl je dat sexy setje aan (of juist uit) gaat trekken. Laat je bewonderen en beminnen. Die glimlach op je gezicht staat je onwijs goed, je vriendinnen hebben het al lang door! Laat jij je door de magische pijlen raken in je hart of ga je voor pure lust? De tijd zal het leren.

Hornyscoop steenbok

Kans op seks: Ja!
Kans op een orgasme: Zelf doen

Zo, dat heb jij mooi even voor elkaar ge(Steen)bokst. Een prachtige verschijning ben je. Jij weet precies waar Mercurius het over heeft. Net zoals een goede wijn duurt het bij jou soms ook even voor jij je openstelt. Geduld wordt beloond. Het leven lacht je toe net zoals jij naar het leven lacht. Dit jaar verschijnen er zelfs twee nieuwe liefdes. De ene komt van Neptunus, de andere van Ladies Night. Die laatste is te herkennen aan haar donkerroze kleur, stijlvolle vormgeving, oplaadbaarheid en een jaar garantie. Euforisch! Het universum ziet onwijs veel plezier in de avonduren bij jou thuis, Steenbok. Wat een feestje is het toch elke keer in jouw woonkamer met die grote roze koffer! Hoe is het mogelijk om toch altijd zo’n leuke gastvrouw te zijn? Staat de volgende eigenlijk alweer gepland? Je vriendinnen zeggen dat het jouw beurt is.