Hornyscoop Voorjaar 2022

Hornyscoop najaar 2022
Sterrenbeeld Waterman

Beste stimulatie voor jou: G(igantisch lekkere)-spot stimulatie

Je wordt niet voor niets de waterdrager genoemd – je houdt ervan om je over te geven aan nattigheid (hell yeah – get ready for squirting season)! Jij weet precies wat ervoor nodig is om je partner te laten weten wat je voor ogen hebt om met hem of haar te doen. – Of wat hij/zij met jou moet doen. Als Mozes niet naar de berg komt, brengen we de berg wel naar Mozes. – Ga dus vooral samen (óf alleen) op zoek naar jouw vochtige plekjes. Probeer haar maar eens te vinden, die gigantisch beroemde G-Spot. Ik weet zeker dat ze zal zorgen voor geschreeuw, gegil, gekreun en gezucht van plezier.

Vergeet je duikbril niet want dit wordt een ssspetterend seizoen voor jou!

Sterrenbeeld Vissen

Nieuw plekje om te ontdekken: achterom..

Seksmagie! Ik hoor je denken; ‘wat is dat nou, seksmagie?’. Wees niet bang, we gaan er heus geen toverstaf bij pakken. Deze vorm van magie zorgt ervoor dat er weer nieuw leven in de slaapkamer wordt getoverd. Maar niet zonder jouw eigen initiatief. Wees niet bang om te experimenteren. Onthoud dat je de mogelijkheid hebt om je slaapkamer te transformeren in een oceaan (want daar voelt zo’n waterdier zich zeker thuis!). Spiek maar even buiten je veilige omgeving, ‘out-of-the-box’! Dit zal je zintuigen prikkelen en de zeemeerminnen zeer zeker laten zingen!

Vissen, jij avonturier! Wanneer we nieuwe dingen ontdekken, voornamelijk nieuwe (knusse) plekjes ..
vergeet je hier dan niet goed voor te zorgen? En waar kan je dat beter mee doen dan met de Special Glide! Ontspan maar (met een beetje hulp van deze bijzondere Glide) – dan weet ik zeker dat jij een experimenteel voorjaar tegemoet gaat.

Sterrenbeeld Ram

Nieuwe activiteit dit voorjaar: creatief met Bondagetouw & tape

Ram, jij staat bekend als gepassioneerd, enthousiast en impulsief. Je streeft er altijd naar om de beste te zijn. – Ben je dat een keer niet? Geen ramp! Laat maar even los! – Je kan intens genieten van de controle. De touwtjes horen in jouw handen! Jij neemt graag de leiding. Maar zoals al eerder aangegeven, laat maar een keer los, wie weet waar je dat brengt? Wees niet verbaasd als je plotseling geïnspireerd raakt om op onverwachte plaatsen met seks te experimenteren.

Zin om het nog spannender te maken? Neem dat touw maar eens mee op pad, naar een van die onverwachte plaatsen. Wel oppassen voor de dubbele knopen dan hè. We willen natuurlijk niemand achterlaten.. Hoewel, het zonnetje begint toch aardig door te komen. Een beetje ‘tanning’ kan geen kwaad dit voorjaar. Zorg goed voor jezelf, Ram. Zoek vooral verkoeling met een heerlijk knetterende Bodyfoam na het zonnetje. Dat doet jouw lijf vast en zeker goed.

Sterrenbeeld Stier

Beste product voor jou: Massagekaars

De beste manier om dit voorjaar te beleven, is door contact te maken met liefde en schoonheid. – Goh, wat klinkt dat zoetsappig hè? Heerlijk! -. Stier, jij bent het meest sensuele teken van de ‘dierenriem’. Jij geniet van ervaringen die de zintuigen prikkelen door middel van aanraking, geluid, smaak en zicht. Jouw verlangen neigt naar luxe ervaringen; het aansteken van zachte massagekaarsen, een met olie gevuld bad óf het strelen van een heerlijk geurende crème.

Jouw meest erogene zones zijn je keel en je nek. Laat die handen daar maar eens naartoe reiken en zachtjes knijpen…  Happen naar lucht én liefdevolle woorden gefluisterd krijgen in je oor. What a life, what a life!

Sterrenbeeld Tweelingen

Categorie spelletjesavond: Erotisch!

Slimme Tweelingen, jij pittige-pientere-tante! Wat ben je ontzettend sexy. – Ik? Ja, jij ja! My oh my…Niks is jou te gek, kom maar door. Iets nieuws? Jij bent er klaar voor! Probeer dit voorjaar maar eens wat erotische spelletjes in je voorspel op te nemen. Neem de tijd, easy does it! Of je nu strippoker speelt of iets uitgebreider, het combineren van plezier en spel past perfect bij jouw ondeugende karakter. – Maar wel eerlijk spelen hè? – Het voorjaar geeft jou nieuwe inzichten, avonturen én bijzondere kleurencombinaties. – Vooral na het valsspelen, op je billen! – Geniet maar Tweelingen, het is je gegund.

Over genieten gesproken… is het niet ook weer tijd voor een gezellige avond met je vriendinnen? We mogen eindelijk weer! En het is jouw beurt om nu iets te organiseren. Tot snel, leuk en mooi mens!

Sterrenbeeld Kreeft

Nieuwste aanwinst voor je Nachtkastje: vibrerend eitje met afstandsbediening

Terwijl je de neiging hebt om je emoties in het dagelijks leven te beschermen, is jouw grootste sensatie; loslaten. (spreekwoordelijk gezegd dan hè, we willen natuurlijk niet dat je finaal op je plaat gaat). Laat maar eens los, geef de afstandsbediening maar eens aan een ander. Kijk wat er dan gebeurt! Wanneer je, je eindelijk op je gemak voelt, leg je je fantasieën en plezier bloot. Wat meer kinky is dan op het eerste gezicht lijkt. Om dat niveau van intimiteit te bereiken, moet je vertrouwen opbouwen en dit doe je door o.a. knuffelen, lepelen en handjes vasthouden. Zet je masker maar af, Kreeft! Zo ben je het allermooist.

Heb je de smaak te pakken? Alles wat je nodig hebt is onderweg. En bestel gerust nog wat extra’s mooie Kreeft. Jouw nachtkastje kan zeer zeker aangevuld worden!

Sterrenbeeld Leeuw

Verwenmomentje voor jou: mmmmassage

Wanneer het op seks aankomt, hou jij – extravagante leeuw ervan om te pronken. Jij houdt ervan om een publiek te vermaken en daarom is jouw grootste opwinding gewild worden. Vind jouw moment maar in de spotlight. Leun achterover in een stoel (jouw welverdiende troon!) en laat je verwennen en aanbidden. Wellicht in de vorm van een heerlijke erotische massage. Genieten tot het maximale! Zint het je even niet? Grom dan maar wat harder, leeuw!

Ik ken trouwens nog wel een mooie spotlight voor je, superster! Dus wanneer je klaar bent met het ultiem genieten van je welverdiende massage… Kom dan gauw hier. Psssst… Wij zien jou al helemaal ‘shinen’ op je eigen podium. Maak ze gek, Leeuw, zoals alleen jij dat kan!

Sterrenbeeld Maagd

Ultieme belevenis: zachte veertjes

Hoewel het waar is dat een Maagd jeugdige eigenschappen heeft, is dit sterrenbeeld eigenlijk de hele dag door opgewonden. In feite denk jij constant aan seks. Je wilt weten wie het doet, wie het al heeft gedaan en wanneer ze het de volgende keer gaan doen. – Het liefst kijk je ook nog even mee, jij heerlijk ondeugend ding -. Als je verlangt naar een bepaald niveau van intimiteit, zou dat niet iets moeten zijn dat je een keer in een blauwe maandag ervaart, maar eerder een oefening die voorkomt in je routine. Maagd, jij wordt geassocieerd met de maag – wat een inkoppertje ook eigenlijk – dus zachte strelingen over de buik van de maagd hebben gegarandeerd een explosief effect.

Beschouw jezelf als een magneet, jij trekt alles en iedereen aan. En zo ook knallende seks en eindeloze orgasmes! Kan het voorjaar nóg beter worden?

Sterrenbeeld Weegschaal

Samen is alles leuker: Koppelvibrator

Jij streeft naar harmonie in alle relaties. Evenzo als het gaat om de slaapkamer, waardeer jij een taakverdeling die eerlijk verdeeld is. Weegschaal, het is belangrijk dat – naast het buitengewoon gul zijn – je onthoudt dat alles, –  inclusief intimiteit –, een kwestie van geven én nemen is. Je kunt niet de enige zijn die het werk doet. Als het gaat om tegenwicht, welke positie geeft dit beter weer dan de klassieke 69?
– Tipje: ladies on top!  Wellicht experimenteren we in het najaar wel hoe groot je strottenhoofd is? – Wees bij twijfel niet bang om de ander ondersteboven te keren en het leven vanuit een andere positie te laten bekijken.

Om de balans in de slaapkamer nog wat meer verdieping te geven, is de koppelvibrator, echt iets voor jou – jullie! Deze geeft én neemt op een manier die bij je past en maakt de verbinding met je bedpartner nog hechter. Veel plezier samen!

Sterrenbeeld Schorpioen

Tijd voor spanning: BDSM

Als zout en peper, kunnen Schorpioenen en seksualiteit niet zonder elkaar. Waar de Schorpioen vooral om bekend staat, is haar betoverende sensualiteit. Jij mysterieuze Schorpioen, – actief in de schaduwzonder schaamte, sluip jij door de donkere en erotische taboe-passies. De meeste sterrenbeelden zullen te bang zijn om toe te geven. Maar jij niet, jij bent klaar om grenzen te verleggen en gelukkig zullen er dit voorjaar genoeg kansen zijn om de dit te doen. Verdiep je eens in de wereld van BDSM. Begin maar eens met wat handboeien en floggers. Ga op pad, verdwaal maar een beetje – de mooiste avonturen en heerlijkste herinneringen beginnen vaak buiten de veilige wandelroute.

Sterrenbeeld Boogschutter

Taste it baby: Oral Pleasures!

Jij hebt een fijne, vrolijke, spanning zoekende geest. Jij ziet intimiteit als een kans voor ontdekking en verkenning . –Ein-de-lijk, avontuur! We hebben al veel te lang stil gezeten -. Je hebt de neiging nogal speels te zijn in de zak. Avontuur brengt je op nieuwe plekken. Dit is bovendien een uitstekende gelegenheid om op onverwachte plaatsen leuke, nieuwe spannende dingen te ondernemen. Intimiteit in de buitenlucht is een enorme stimulans. Jouw zintuigen worden overigens ook geprikkeld door geur en smaak… Dus ga eens op zoek naar wat fijne smaakjes die je van het lijf van je partner kan proeven of andersom. Gegarandeerd tilt dit je libido naar een hoger niveau! Niet teveel door elkaar heen proeven hè – jij heerlijke snoepkont! –

Sterrenbeeld Steenbok

Laat het glijden en glimmen: Ladies Glide  

Ondanks je statige houding, ben je zeker een van de meest kinky sterrenbeelden. Seks met toewijding, vasthoudendheid en vonken waar de passie vanaf springt! Seks en masturbatie zijn de perfecte manieren voor je om te ontspannen, tot rust te komen én een beetje plezier te hebben. Als het gaat om zaken van het libido, ben jij trots op je vermogen om zowel te geven als te ontvangen. Interessant is dat er een beetje een competitieve draai aan jouw seksualiteit zit. Maar zolang deze drang naar competitieve lust wordt gecompenseerd, is het voorjaar perfect om het vuur aan de schenen te leggen. Ontdek eens het nieuwste van het nieuwste tijdens een (ont)spannende vriendinnenavond. Zorg je er eenmaal thuis weer voor dat alles goed blijft glijden? Gezien dat hoge libido én je kinky innerlijk is het verstandig om de boel zo ‘nat’ mogelijk te houden.

Before & Aftercare is zó belangrijk. Die grote fles is zeer zeker niet teveel, wanneer heb je nou ‘te veel’? Laat de boel maar heerlijk glimmen en glijden. Lief zijn voor jezelf en je prachtige lichaam!