Hornyscoop zomereditie 2022

Hornyscoop najaar 2022

Sterrenbeeld Kreeft
Jouw nieuwe talenten: om te smelten!

Goh, wat is het heet hè? Een beetje verkoeling zou niet verkeerd zijn. En om nou elke keer een prachtige passant aan te spreken of deze bij je strandbedje komt waaien met een palmblad… Hmm, dat kan makkelijker! Laten we de touwtjes in eigen handen nemen. Jij lieve Kreeft, zoekt deze zomer zelf de verkoeling op. Met deze zelfgemaakte ijsjes mag je best gretig zijn, zonde van zo’n mooie vorm om ze te laten smelten. ?

Verdiep jezelf gerust eens in nieuwe recepten; jij creatief mens kan veel meer dan je denkt. Wanneer je klaar bent met je verdieping in de culinaire keuken, kom dan maar gauw hier. Psssst; deel je ijstalenten met je vriendinnen. Het is jouw beurt om een leuke avond te organiseren. Boek snel je party!

Sterrenbeeld Leeuw
Quote voor deze zomer: ‘Taste it baby!’

Jij wilt altijd die geweldige eerste indruk maken, dus zorg ervoor dat je favoriete zomeroutfit klaar is om te schitteren – evenals jijzelf! De zomer staat in teken van genieten van het leven. En hoe kan je dat nou beter doen door te proeven. Met onze Oral Pleasures lik jij jezelf én een ander naar een hoogtepunt, lieve Leeuw. Allerlei smaken zullen zorgen voor spectaculaire zomerse belevingen.

Heb je de smaak te pakken? Alles wat je nodig hebt, is onderweg. Bestel gerust nog wat extra producten, mooie Leeuw. Jouw nachtkastje kan zeer zeker aangevuld worden!

Sterrenbeeld Maagd
Avontuurtje deze zomer: Rennen voor je leven

Herinner jij je ook nog die reclame? Waar er een zekere man, een heerlijke deodorant gebruikte en de dames van mijlen ver naar hem toe kwamen rennen? Als een soort magneet. Hij was ineens de knapste, de lekkerste en de meest gewilde! Guess what? Wij hebben die geur nu voor jou! Lieve Maagd, we weten natuurlijk allemaal dat je de knapheid zelve bent, goh wat ben jij leuk. En als je deze natuurlijke feromonen nog even een beetje versterkt… Geloof ons, trek je goede schoenen maar aan en zet het op een rennen want dít wordt een succes!

Heerlijk eten en lang tafelen, daar kan jij intens van genieten. Ook hier mag je jezelf gerust laten zien (en ruiken) mooi mens. Een goede parfum is het halve werk. Geniet mooi mens, het is je zo gegund!

Sterrenbeeld Weegschaal
Aanbevolen cursus om te volgen: Bondage voor beginners

Wat ben je toch een prachtig mens! De Weegschaal is vanuit het heelal direct te herkennen aan haar mooie rechte houding, de prachtige en immer positieve energie, de sensualiteit en haar goed verzorgde lichaam. Oh, en die soepele beentjes, smeer je daar nu echt glijmiddel op? – jazeker! Waar die Ladies Glide al niet goed voor is. Schurende bovenbenen onder een rokje, stroeve pumps waar je ineens zo heerlijk in weet te glijden én niet te vergeten: stralend en glanzend haar. Wat ben je knap!

Jij bent een ondernemer, een geboren leider. Jouw orgasme ga je gewoon ophalen wanneer het jou schikt. En dit vinden je (ook voorgaande) bedpartners méga sexy! Worden ze toch ineens wat rebels? Vastbinden die handel! Jij komt deze zomer voldoende aan je trekken hoor, wees niet bang. Het universum is trots op je en geniet van jou, net als iedereen om je heen.

Sterrenbeeld Schorpioen

Jouw go-to cocktail: Sex on the beach!

Dit wordt een mooie zomer, Schorpioen! Je voelt je goed, je bent fit en de weken vliegen voorbij. Mooie zomerweken en bovenal zal je nog lang terugdenken aan die zwoele zomeravonden op het strand.

Het is tijd voor someVersace on the floor’ of zullen we zeggen on the beach’? Jij bent toch veel te leuk om te laten lopen? En zeg nou zelf. Wanneer je jezelf in je fijnste kleren hijst en je beste beentje voorzet, willen ze nooit meer anders. Was en scheer jezelf, gooi jezelf in het zand, kruip en rol door de zee. En wanneer je een heerlijk gezelschap meeneemt naar je tent, caravan of hotelkamer: schenk gerust een drankje óf twee in en laat de inhoud van je koffer maar eens zien…

Sterrenbeeld Boogschutter

Favoriete stimulatie: Masturbatie

De zomer begint bij jou. Wanneer jij een kamer entert dan begint de zon plotseling te schijnen en mensen zien je graag op hun borrel of feestje in de tuin. Zoals we de vorige keren al zeiden: je bent glitter, glamour en écht om op te eten. Je bent een sociaal bijtje, maar denk je ook eens aan je rust? Je leeft van afspraak naar afspraak (of kunnen we beter zeggen “van date naar date”?), dus dan kan je net zo goed je orgasmes ook alvast maar inplannen tot na de zomer. Kies en tel uit je winst.

Nu we toch zo lekker aan het plannen zijn? Weet je nog, die keer op die Ladies Night party? Met dat onwijs leuke spel? Voor die heerlijke BBQ volgend weekend is deze toch om te gieren, zó leuk? Doen? Ja zeker doen! Dit wordt plezier ten top!

Sterrenbeeld Steenbok

Jouw motto deze zomer: Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

Ik ga op reis en neem mee… Het beste van drie werelden! Ja natuurlijk. Dit reissetje is absoluut onmisbaar in jouw toilettas! Niet alleen in jouw toilettas trouwens, maar ook in die van je vriendinnen. In deze set zitten jouw drie favorieten. En zeg nou eerlijk; deze mogen niet ontbreken tijdens jouw dagjes uit of heerlijke vakantie. Sharing is caring!

Hey, kijk daar…  Wat zit er nou nog meer in jouw toilettas verstopt? Zie ik dat nou goed? Wat ben jij avontuurlijk, Steenbok! Wanneer we nieuwe dingen ontdekken, voornamelijk nieuwe (knusse) plekjes, vergeet je hier dan niet goed voor te zorgen? En waar kan je dat beter mee doen dan met de Special Glide! Ontspan maar (met een beetje hulp van de Glide) – dan weet ik zeker dat jij na de zomer een nóg grotere toilettas nodig hebt. Sorry not sorry!

Sterrenbeeld Waterman
Bucketlist: Zon, zee én natheid!

Zelfs de meeste watermannen hebben af en toe een beetje verfrissing nodig – en je zult het krijgen ook! Je voelt meer pit deze zomer. Glij maar, lief watermens. Je zult deze zomer het verlangen voelen om stappen te zetten en uit te spreken, om te krijgen wat je wilt! De zomerse zon zal je zeker verliefd maken, dus profiteer hiervan.

Over pit gesproken; geef jezelf gerust eens over aan nieuwe stimulatie. De G-Spot van het voorjaar ging ook best goed, toch? Verwen je vreugdedop deze zomer eens extra. Zij zit te wachten en smachten om aandacht.

Sterrenbeeld Vissen
Jouw favoriete song deze zomer: ‘Nelly – Its getting hot in here’

Er komt serieuze romantiek op je af lieve Vissen en dat heb je allemaal te danken aan de stand van de maan en de opkomende zomerkriebels. Bofkont! Je wilt deze zomer ‘even weg’, neem die tijd voor jezelf. De ervaring daar zal heter zijn dan je denkt – en dan hebben we het niet alleen over de zomerse temperatuurtjes!-.

Zorg je af en toe wel voor voldoende verkoeling? Besprenkel jezelf gerust met deze heerlijke knetterende Bodyfoam of – indien je wat avontuurlijk bent – laat het een ander doen. Zie het maar als een lang, heet voorspel. Gegarandeerd genieten!

Sterrenbeeld Ram
Bovenaan jouw verlanglijstje: Massagekaarsen

Diner bij kaarslicht, in de buitenlucht en warme nachten in bed. Dat is wat de sterren deze zomer voor jou in petto hebben. Zo impulsief en enthousiast als je bent, ben jij altijd op zoek naar de beste versie van jezelf. Heb je zin om jezelf nog meer te ontwikkelen leuk, getalenteerd mens? Kijk gerust eens naar de consulente vacature. Dan zien wij jou snel genoeg stralen als een échte Sexperte!

Na al die avonturen van het voorjaar met touw en tape, wordt het nu tijd voor ontspanning in je vrije tijd. Ga maar liggen, geniet en droom verder weg. Het is tenslotte bijna vakantie hè. Laat jezelf verwennen door handen die verdwalen over je prachtige lijf. Die favoriete geur van jou, die is er nu ook in massagekaars variant, bofkont! Hup, waar wacht je nog op? Bestellen en zoek jezelf een persoonlijk masseur. Welverdiend, lief mens. Het wordt een hele hete zomer.

Sterrenbeeld Stier
Verwen momentje voor jou: Femme Intime

Met de zomer in aantocht moet je goed voor jezelf zorgen leuk mens! Zo is het op 22 april; ‘Rokjesdag’. Zijn jouw benen al klaar voor een lange, hete en zwoele zomer? Want niks is sexier dan gladgeschoren benen onder een wierig zomerjurkje. Uiteraard zonder irritatie en bultjes; get yourself a Femme Intime. Je nieuwe beste vriendin, geloof ons nou maar. Ga gerust eens boven een rooster staan nu en beleef jouw eigen Marilyn Monroe moment. Superster!

Om wat meer spanning de zomer in te brengen; laat gerust dat slipje thuis. Verwen jezelf met een leuke nieuwe aanwinst. Zo kunnen jij én je vreugdedop heerlijk genieten van de zomerse kriebels.

Sterrenbeeld Tweelingen

Aanwinst voor in jouw strandtas: Truth or Dare

Jij zult verbazingwekkend diepgaande gesprekken hebben met nieuwe mensen en het voor elkaar krijgen om elkaar gek te maken op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren! Alles voelt fris en leuk aan. Geniet van de kleine dingen. Een praatje maken met een fles wijn onder de sterrenhemel, zo simpel kan het zijn. Vertel jij de waarheid aan een wildvreemde? Of wil jij juist een dierbare beter leren kennen op een zwoele zomeravond? Dan mag de Truth or Dare zeker niet ontbreken in jouw assortiment.

Om de balans na de Game Night nog wat meer verdieping te geven, is de koppelvibrator, echt iets voor jou (jullie!). Deze geeft en neemt op een manier die bij je past en maakt de verbinding met je bedpartner nog hechter. Plezier voor beide. Spice up your sexlife!