Hornyscoop – Zomereditie 2023

Hornyscoop lang

De zomer is begonnen en dat betekent: een nieuwe Hornyscoop!
Wil jij weten wat de sterren voor jou in petto hebben?

Tijd voor ontspanning

Billen in relaxmodus, voetjes hoog en een heerlijk boek of geweldige pagina vol blogs op je scherm. Wat wil een Waterman nog meer deze zomer? O ja .. een beetje stoutheid zie jij ook wel zitten. Dat hebben we nog onthouden. Stoutheid combineren met ontspanning? Wij hebben de perfecte bezigheid voor jou;

Een heerlijke erotische massage. Zeg nou zelf, dit klinkt hemels! Zorg dat je tedere zomerhuidje flexibel blijft tijdens de massage. Dit kan je het best doen door gebruik te maken van een zachte, gladde Glide voor een fijne intieme uitgebreide lichaamsmassage. Tijd om helemaal zennnnnnnnn te worden. Dit verdien je, lieve Waterman!


Doe mij die maar!

Het was een druk maar zeer productief voorjaar, nietwaar Vissen? Ondanks wat tegenspoed is er een zeer succesvolle periode afgesloten! Sta deze zomer gerust daarom even stil en geef jezelf een schouderklopje. Dit is meer dan verdiend!

Voor jou is het belangrijk dat je altijd in balans bent met je gevoel. Dit uit zich erin dat er geen vluchtige afspraakjes op jouw lijstje staan als het gaat om seksuele avonturen. Je moet het voelen, je moet een zijn. Hoe krijg je dit beter voor elkaar door eerst jezelf eens door en door te kennen. En hier mag je best een klein beetje hulp bij hebben hoor. Kies dan juist voor een speciaal product, zo een die alles heeft! Hiermee weet jij straks bij een nieuwe fling, precies wat je fijn vindt! Win-win!


Jij bent als het kruisje op mijn schatkaart .. 

Deze zomer zit vol met mogelijkheden voor je seksleven, Ram! Mars, de planeet van het libido komt in de start van de zomer het meest sexy deel van jouw schatkaart binnen, waardoor hitsigheid ten top gegarandeerd is. Maak hier gerust gebruik van en markeer jouw ‘kruisje’ op de schatkaart met een verborgen verrassing! Samen spelen en wat avontuur maakt de zomerdagen stomend heet!

Wat ben je toch ook een sociaal bijtje hè, Ram? In de loop van de zomer wordt dit steeds meer duidelijk. Je maakt makkelijker connecties dan ooit. Wellicht vind je iemand om mee af te spreken. Indien dit een spannende date betreft; geef vooral ook altijd jouw grenzen aan en blijf communiceren. Hiermee boek je het meeste resultaat!


Word jij onze nieuwe zonnestraal?

Het lijkt erop dat jouw liefdesleven even op een laag pitje heeft gestaan. Maar geen ramp, leuke Stier! Er zijn genoeg visjes in de zee. Je moet alleen de hengel even goed weten te gooien. Wij hebben daar al het vertrouwen in. Lijken ze nog wat moeilijk te happen? Help de natuur dan een beetje en spray wat extra Feromonen op je zomerse lichaam!

De zomer is jouw seizoen. Wat straal je! Heb je al eens nagedacht om jouw zonnestralen een podium te geven? Niet? Gekkie! Dit verdien jij. Wij zien jou wel ‘shinen’ op je eigen podium. Meld je aan, Stier! We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!


Stout, stouter, stoutst!

Gezonde communicatie zal deze zomer je grootste les zijn op de afdeling romantiek! Wanneer je contact maakt met iemand op een romantisch niveau, communiceer je dan te veel of te weinig, lieve Tweelingen?
Een ge-wel-di-ge tijd voor de liefde en je dating leven breekt aan wanneer Venus je (eindelijk!) bezoekt!
Gebruik deze periode vooral om een online dating profiel aan te maken of deze juist up te daten. Ben je gebonden? Uit vooral ook je gevoelens naar die speciale persoon. Het zal jullie naar hogere sferen tillen!

Heb je de vakantie al geboekt, kanjer? Zo ja! Jij lijkt ons het type .. nee, jij bent het type! (ja, ja .. we kennen je al erg goed stoute Tweelingen) dat heer-lijk de grenzen gaat opzoeken op je vakantiebestemming. Wat dacht je van wat plezier op de camping? Laat dat tentje maar schudden!


En dan volg je haar benen ..

Niemand kent de behoeften van het lichaam zo goed als Kreeften. Jij ervaart het lichaam in al zijn volheid en je draagt de herinneringen in je dat het (bijna) vanaf de buitenkant te zien is. En dat trekt toch bekijks! Niet 1 keer, nee bij jou is een ‘double take’ vanzelfsprekend. Wat ben je prachtig, wat staan die gladgeschoren zomerbenen je ook goed!

Maak gerust wat nachtelijke wandelingen op zomerse avonden, dit zorgt voor afkoeling na en stomend hete dag met/ door jou. Trakteer jezelf ook op wat tijd alleen. Je hebt het al druk zat. Neem gerust even een momentje met jouw favoriete speeltje! Hoe meer je in balans blijft met jezelf, hoe beter je je door de zomer kunt bewegen.


Jouw jam deze zomer: ‘ Oh Yeah, It’s LadiesNight! ‘

Er komt een tijd van verandering aan. Maak je geen zorgen, leuke Leeuw, verandering hoeft niet altijd iets slechts te zijn. Jupiter bezoekt je maar al te graag deze zomer, dit houdt in dat jij bezoek krijgt van de meest populaire planeet in ons zonnestelsel! Bij hoog bezoek hoort uiteraard een mooi sieraad. Je wilt er natuurlijk wel op je allerbest uit zien, toch? Wat dacht je van dit juweeltje! Marilyn Monroe zei het altijd al: ‘Diamonds are a girls best friend’!

Blijf jezelf vooral verwennen met leuke dingen; test nieuwe restaurants uit, probeer die nieuwe wijn waar je naar op zoek was of trakteer jezelf op dat verlengde vriendinnen weekend! Bel je ons dan even? Komen wij er een (nog) leuker feestje van maken!


Likken maar!

Er wordt altijd gezegd dat Maagden zo schoon en netjes zijn, niets is minder waar als je ze mee neemt in de slaapkamer! Jij stoutding. We merken dat je meer honger krijgt naar nieuwe smaakjes. Laat je vooral likken of lik er zelf op los. De zomer staat in het teken van orale ontdekking! Wist je trouwens dat je onze smaakjes ook mee kan nemen in je koffer op reis? Handig wel met jouw aankomende vakantieplannen!

Terug naar jouw, van nature, schoonheid. Is die fles Toycleaner niet bijna op? Juist! Waar wacht je nog op? Jij wilt graag een schoon, opgeruimd, Nachtkastje. Hey! Zien wij daar nog wat ruimte? Het wordt tijd voor iets nieuws. Wellicht zit hier iets leuks voor je tussen? Bestel vandaag nog voor 22.00 uur, dan kan je er morgen al mee spelen!


Jouw favoriete bezigheid deze zomer: Spelletjes

Bij jou blijft niets onopgemerkt, slimme Weegschaal! Daarom vertrouwen we allemaal zo op je. Je kent je eigen, inclusief al jouw relaties, het beste. Maar ken je ze echt door en door? Tijd om dit uit te vinden! Een leuk, spannend spelletje op z’n tijd heeft nog nooit iemand kwaad gedaan! Niet valsspelen dan hè? Want dan krijg je straf! (dit vind jij helemaal niet erg .. sssht!) Geef je over, Weegschaal. Tijd om de touwtjes uit handen te geven en alleen even te voelen.

Dat zorgt wel voor de nodige hitte! Zoek gerust wat verkoeling. Een knetterende foam die ook verkoelend werkt en heer-lijk ruikt, is precies wat jij nodig hebt na een stomend hete sessie. Tipje van ons: smeer deze ook gerust een keer op net voordat je gaat paraderen in je zomerjurkje op de boulevard. Gegarandeerd dat je hele voorkomen libido schreeuwt!


Kom maar achterom!

Schorpioenen houden van transformatie, maar na zo’n wisselend voorjaar, voel jij je zelfs een beetje uitgeput door zoveel transformatie! Want wat ben jij gegroeid! Net als het voorjaar, zal de zomer ook weer in het teken staan van ontdekken. Yes!

Het wordt langzamerhand tijd om eens te kijken of jouw ‘andere gaatje’ zich ook wilt ontpoppen deze zomer. Vind je dit een beetje spannend? Geen ramp! Dit is volkomen normaal, aldus je voorgangster. Zorg dat alles goed blijft glijden en bouw het langzaam op. Wij weten zeker: dit moet goedkomen. Geniet, leuke Schorpioen, de zomer is van jou!


Maak het natter dan ooit tevoren!

De zomer is een avontuur voor jou, en niemand richt de pijl in het onbekende met meer zelfvertrouwen dan jij! Wie je wil verleiden, hoeft maar een vliegticket in de hand te houden en je niet te vertellen waar ze heen gaan en jij bent erbij! Je bent niet alleen avontuurlijk maar zit ook boordevol grote ideeën. Creatieve projecten hebben geluk, je speelinstinct is actiever dan ooit! Gebruik die speelsheid voor jezelf, partners en geliefden.

Het wordt vermoedelijk een natte zomer voor jou, knappe Boogschutter. (En nee, dan hebben we het niet over het zweet wat ontstaat door de hitte). Jouw nieuwe favoriete pleasure plekje staat deze zomer centraal. Jij leert haar eens beter kennen. De wonderbaarlijke G-Spot. Wat is ze leuk hè? Met een toy die ietwat gebogen is, raak je haar precies op het juiste plekje. Dit zorgt gegarandeerd voor een Sssssspetterend spuitend hoogtepunt! Yeah!


Beauty & the brains

Je bent slim, je bent mooi, je hebt het allemaal! Iedereen is altijd wel een beetje jaloers op je, leuke Steenbok. Het lijkt wel of het geluk altijd jouw kant op waait. Kan eigenlijk ook niet anders hè? Want met jouw heerlijke persoonlijkheid trek jij al het positieve in het leven aan. De zomer laat je stralen. Ze staat je beter dan ooit. Voel je, je ook zo sexy? Dit straal je zeker weten uit! Maak het vooral ook in de late zomerse avonduurtjes wat spannend. Bij het licht van de maan en de sterren straal jij nog mooier in een pikant setje!

Het lijkt nog een eeuwigheid te duren, maar je verjaardag staat ook alweer bijna voor de deur hoor! Weet je nou niet wat je moet vragen? Geen ramp! We got you! Hiermee kan je op je gemak even rustig neuzen en lig jij er straks aan het eind van het jaar, na de zomer, heerlijk gebakken bij met een nieuw gevuld Nachtkastje!