KAAT | 5 tips om het uiterste uit je speeltje(s) te halen

5 ultieme tips om het uiterste uit je speeltje(s) te halen

Corona, de tweede golf

Het zijn en blijven rare tijden. Waar ik in de vorige blog nog optimistisch en enthousiast was (Corona was bijna overwonnen! Vrijheid! Blijheid!), zitten we ondertussen in een tweede Corona-golf. Het virus is dus duidelijk vrouwelijk: want ook vrouwen kunnen (seksueel gezien) voor een tweede golf (een meervoudig orgasme dus) gaan. Helaas zijn Corona en de gevolgen daarvan minder sexy. Dat merk ik heel hard in mijn praktijk. Wij mensen zijn sociale wezens: we hebben andere mensen nodig. Niet alleen via een schermpje, ook in real life. Liefst met aanrakingen en al! ”Huidhonger” mag dan een irritant jeukwoord geworden zijn, het is wel een bestaand fenomeen. We hebben huid nodig. En hoe meer stress of paniek we hebben, hoe meer huid en hoe meer aanraking we nodig hebben. Gelukkig dus dat we toch met een aantal mensen nauwe contacten mogen onderhouden. Maak daar ten volle gebruik van zou ik zeggen! Een dag niet geknuffeld, is een dag niet geleefd!

Creatieve oplossingen

Wat ik wel mooi vind aan deze rare tijden, is dat mensen ineens erg creatief worden. Restaurants openen ineens ook een bar of afleverservice, Ladies Night Homeparties biedt ineens drie mogelijke vormen qua party’s aan, thuiswerken kan ineens op alle mogelijke manieren… Nieuwe initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond. Fantastisch toch, dat mensen in crisissituaties ineens andere bronnen van creativiteit kunnen aanboren en zo zichzelf en hun medemens kunnen verrassen.

Onze hersenen als grootste erotisch orgaan

Het mag voor zich spreken dat ik groot fan ben van creativiteit, op elk vlak. Onze hersenen zijn immers ons grootste erogeen orgaan (dat is dus niet zijn penis, inderdaad!). Met onze hersenen kunnen we zoveel fantastische dingen bedenken. Ook in bed. De meeste mensen tonen hun creativiteit in de slaapkamer vooral op vlak van standjes. Als ze eens iets ‘zots’ willen doen, dan halen ze er de KamaSutra bij. Goed idee, want verandering van spijs doet eten. Variatie op het menu zetten is dus altijd goed. Maar niet alleen op vlak van standjes trouwens, wist je dat je ook met je seksspeeltjes erg creatief kan zijn? In deze blog geef ik jullie graag mijn 5 ultieme tips om met wat verbeelding het uiterste uit je speeltje(s) te halen!

5 ultieme tips om het uiterste uit je speeltje(s) te halen:

1. Gebruik een zuig/luchtdrukvibrator ook eens op je tepels

Zuig en luchtdrukstimulatoren zijn uniek in hun soort. Kort gezegd komt het erop neer dat deze stimulatoren de clitoris gaan stimuleren door middel van een zuigfunctie en/of luchtdrukpulsaties. Dat zorgt voor een ongekende stimulatie én voor een snel orgasme. De zuig/luchtdrukvibrators zijn dus de vluggertjes onder de seksspeeltjes! Maar wist je dat deze stimulatoren ook zeer goed te gebruiken zijn op je tepels? 1/8ste van de vrouwen kan immers klaarkomen door nipple play. En hoe beter die nipple play is, hoe groter de kans op een orgasme! Zeker vrouwen die graag hebben dat iemand aan hun tepels zuigt moeten deze tip eens uitproberen. Het zal je verbazen…

2. Gebruik een g-spot stimulator ook eens om zijn perineum te stimuleren

G-spot vibrators zijn vaak gemaakt uit hard materiaal en hebben een kromming, dat is omdat op die manier er het beste druk gecreëerd kan worden om de g-spot te bereiken en te stimuleren. Net zoals de g-spot, ligt de prostaat ook wat verborgen en kan deze ook enkel onrechtstreeks gestimuleerd worden. Dat kan trouwens uitwendig (via het perineum) en inwendig (via de anus). Wanneer je de prostaat uitwendig wil stimuleren, dus via het perineum, zijn g-spot stimulatoren hiervoor dus ideaal. Want iets dat druk kan creëren op de g-spot, kan ook druk creëren op de prostaat. En dat is wat we willen! Bovendien zet je op deze manier je speeltje in voor het genot van je man. De perfecte reden om een extra speeltje aan te schaffen, toch? Hij kan er alvast niets meer op tegen hebben! 😉

3. Gebruik losse vaginale balletjes ook eens tijdens de seks

De meeste mensen kennen vaginale balletjes als balletjes die aan elkaar hangen en die een koordje hebben (om het verwijderen van de balletjes te vergemakkelijken). Maar dit koordje is eigenlijk niet nodig. Vaginale balletjes kunnen namelijk niet ‘verdwijnen’ in de vagina en komen er dus altijd terug uit. Vandaar dat er ook gewoon losse balletjes verkrijgbaar zijn. Deze zijn vaak wat kleiner en wat zwaarder. Dat wil zeggen dat je bekkenbodemspieren harder aan de bak moeten, maar zodra deze spieren goed getraind zijn, zijn deze balletjes ideaal. Niet enkel voor trainingsdoeleinden trouwens! Wist je dat je deze balletjes ook kan inhouden tijdens de penetratieseks met je partner? Op deze manier gaan de balletjes zowel jou als je partner een inwendige massage geven, wat de penetratie ineens een stuk interessanter maakt…

4. Gebruik een masturbator omgekeerd ook eens op je clitoris

Er zijn helaas niet zo heel veel speeltjes voor mannen op de markt (check hier mijn blog over wat er wel zoal is). Maar weet je dat de meeste speeltjes voor mannen ook gebruikt kunnen worden voor vrouwelijk genot? Ik denk hierbij vooral aan de eerder flexibele masturbators zoals het Tenga-eitje of het Beidehandje. Deze sleeves kan je gemakkelijk binnenste buiten keren, waardoor de ribbeltjes/het reliëf aan de buitenkant komt te liggen. Wanneer je dan wat Ladies Glide gebruikt, kan je met deze ribbeltjes perfect de clitoris stimuleren. Of je kan je partner dat laten doen, natuurlijk….

5. Gebruik je wandvibrator ook eens om een erotische massage mee te geven

Een wandvibrator wordt vooral gebruikt door vrouwen die moeilijker tot een orgasme kunnen komen. Deze vibrator geeft namelijk erg intense prikkels, waardoor klaarkomen vaak gemakkelijker is. Maar deze intense prikkels kunnen natuurlijk ook lekker zijn op andere erotische gebieden. Zeker omdat een wandvibator niet op een penis lijkt en dus niet bedreigend of intimiderend is voor een man, is deze ideaal om hem ook bij je partner te gebruiken. Haal die Ladies Glide maar weer tevoorschijn en hup, aan de slag!

Je ziet, met je seksspeeltjes en wat creativiteit kom je een stuk verder dan je misschien in eerste instantie zou denken. Ik zeg: duik je Nachtkastje eens in en herontdek je speeltjes!