KAAT | De meestvoorkomende seksfantasieën

top 10 seksfantasieen

Door seksuologe Kaat Bollen.

De maand van de liefde, februari, ligt weer achter ons. Voor mij was het een heftige maand. Niet zozeer omwille van de liefde (al mag ik zeker niet klagen!), maar eerder door mijn werk. In plaats van gezellig Valentijn te vieren met mijn man, presenteerde ik op dat eigenste moment, en de twee volgende dagen, de Eroticabeurs in Antwerpen. Uiteraard was ik als Seksuologe weleens op een Eroticabeurs geweest, maar het van achter de schermen meemaken is toch nog een heel ander verhaal.

Achter de schermen is het dus wel gezellig, maar niet echt lustig.

Eroticabeurs

Wat mij zo verbaasde, en eigenlijk zou het me niet mogen verbazen, was dat porno-acteurs/actrices en strippers/stripsters altijd zo gefocust zijn op hun job. Het is voor hen echt hard en professioneel werken. Achter de schermen is het dus wel gezellig, maar niet echt lustig. Logisch eigenlijk, maar het zorgde voor mij dus wel voor een redelijk kalme Valentijn.

Niet dat ik zo geïnteresseerd ben in wat er onder hun kleren zit, maar hun andere kleren, de kleren die meer vertellen over wie ze seksueel zijn, daarin ben ik wél uitermate geïnteresseerd.

Ik heb mijn ogen wel uitgekeken op de beurs en dat deed ik niet zozeer naar de standjes van de standhouders. Ik zit inmiddels al jaren in het vak en ik weet wat hip en happening is op het gebied van erotiek en sextoys. Zeker omdat ik met Ladies Night Homeparties zo aan de bron zit en wij steeds zo vooruitstrevend zijn. Dus de standjes zeggen mij niet meteen heel veel, maar het publiek daarentegen, daar kijk ik steeds mijn ogen aan uit. In mijn praktijk zie ik de mensen in hun dagdagelijkse outfit. Ik zie dus steeds maar een deel van de mensen. Niet dat ik zo geïnteresseerd ben in wat er onder hun kleren zit, maar hun andere kleren, de kleren die meer vertellen over wie ze seksueel zijn, daarin ben ik wél uitermate geïnteresseerd. En op dat vlak word je op een Eroticabeurs natuurlijk op je wenken bediend.

Zo waren er veel verschillende mensen getooid in BDSM-outfits, waren er vrouwen met vooral bodypaint als zogenaamde kledij, waren er mannen die vanboven mannelijk gekleed waren, maar onderaan vrouwelijk met een rokje, panty’s en hoge hakken. Je noemt het en de kans bestaat dat ik het daar gezien heb. Ronduit fantastisch! Ik vermoed namelijk dat dit mensen zijn die binnen de slaapkamer wel wat experimenteren met hun seksuele fantasieën en voorkeuren, maar dat buiten de deur nog niet altijd durven. Dan is de Eroticabeurs natuurlijk een ideaal speelterrein!

Maar, weet je dat Ladies Night Homeparties daar eigenlijk ook uitermate geschikt voor is? In die zin dat ons pakket om de drie maanden verandert en dat we tegenwoordig extra proberen in te spelen op de fantasieën van mensen. Ik kan daar natuurlijk niet al te veel over kwijt, want dan zou ik een tipje van de sluier moeten oplichten en dat zou natuurlijk jammer zijn.

10 seksuele fantasieën

Waar ik wel wat meer uitleg over kan geven, zijn de tien fantasieën die ik in mijn praktijk het vaakste hoor. Misschien moet je ze maar eens overlopen om te zien of je er zelf ook wat mee kan.

  1. Uiteraard wil geen enkele vrouw daadwerkelijk verkracht worden, maar de gedachte dat je zo aantrekkelijk bent dat iemand het niet meer uithoudt en je dwingt tot seks, spreekt voor veel vrouwen tot de verbeelding. De verkrachtingsfantasie blijft daarom al jaren een van de populairste fantasieën.
  2. Dominantie troef. Vaak gedragen vrouwen zich ietwat onderdanig of passief in bed. Toch dromen veel vrouwen ervan wat geiler en daadkrachtiger te zijn op dit vlak. Om hun man te nemen en hun genot af te dwingen.
  3. Veel vrouwen dromen ervan om verwend te worden door een extra man. Er zijn namelijk genoeg plekjes om hem ‘te ontvangen’. Ook het gevoel je over te geven aan mannen die je willen, is erg opwindend.
  4. Met een andere vrouw. Vrouwen zijn van nature biseksueler aangelegd dan mannen. Niet vreemd dus dat veel vrouwen fantaseren over een spannende nacht met een andere vrouw. Een vrouw weet nu eenmaal het beste wat de vrouwelijke hotspots zijn en hoe je die moet verwennen.
  5. Betaald worden voor seks. Nog iets wat veel vrouwen opwindend vinden. Niet zo vreemd, want als je wordt betaald, betekent dit dat een man wel wat voor je over heeft. Bovendien is het ‘goedkope’ aspect ook geestverruimend. Veel vrouwen zouden maar al te graag eens uit hun brave rolpatroon breken.
  6. Bekeken worden tijdens de seks of het masturberen kan ook lekker zijn. Deze fantasie kun je gemakkelijk toepassen. Denk tijdens de seks met je partner dat de knappe buurman door het raam staat mee te gluren. Het zal je vrijpartij alleen maar meer pit geven!
  7. Het mag ook eens romantisch zijn. Vrouwen blijven nu eenmaal vrouwen, ook in hun gedachten. Vandaar dat kaarslicht, de branding van de zee en parelwitte stranden hoog scoren bij vrouwelijke fantasieën.
  8. Straight on. Ook deze fantasie doet het ook goed bij vrouwen. Een knappe vreemdeling die ze nooit meer zullen terugzien, maar met wie ze nog één spannende nacht beleven.
  9. Uw wens is mijn bevel. Deze fantasie sluit enigszins aan bij de verkrachtingsfantasie en misschien nog meer bij de Vijftig tinten grijs-hype. Vrouwen kunnen het heel lekker vinden om hun gedachten eens volledig uit te schakelen en gewoon te doen wat hen wordt opgedragen. Zeker in bed!
  10. The sky is the limit. De knappe filmster, de zanger met zijn mooie ogen of de baas van je lief. Onbereikbare mannen met wie vermoedelijk nooit iets zal gebeuren, maar met wie je in gedachten graag de bloemetjes buitenzet.

Misschien is dit zelfs een top 10 om eens met je partner te overlopen?

Zodat hij/zij je voorkeuren nog beter leert kennen. Niet dat ik trouwens vind dat elke fantasie per se met je partner gedeeld moet worden, sommige fantasietjes mag je ook lekker voor jezelf houden. Iedereen heeft toch een guilty pleasure? Gebruik deze gewoon af en toe tijdens het masturberen en/of het vrijen, het zal je orgasme waarschijnlijk een stuk intenser maken!

Geniet dus niet enkel van de beginnende lente, maar laat het, mede door een fantasietje meer of minder, vooral ook lente zijn in je hoofd, je lijf én jullie slaapkamer!

Kus, Kaat

Wil jij graag jouw nachtkastje uitbreiden én een superleuke avond?
Boek dan een Ladies Night party!