KAAT | De populairste speeltjes van 2021

Populairste speeltjes 2021

Hallo 2022!

Yay, het is 2022! Mijn allerbeste wensen nog voor jullie! Eigenlijk is dat een beetje laat, ik weet het, maar dit is mijn eerste blog van het jaar dus ik vind dat dat mag. Dat 2022 een beter jaar mag worden dan 2021. Op elk vlak: op vlak van gezondheidrelaties, de maatschappij en nátuurlijk seksualiteit. Want daar waar de coronacrisis in eerste instantie een positief effect op ons seksleven had, is dat ondertussen helaas niet meer het geval. Het duurt te lang, we hebben te weinig perspectief en we offeren te veel op. Dat alles zorgt voor stress, veel stress. En als er iets slecht is voor ons seksleven, dan is het wel stress. Dus ja, dat dat in 2022 beter mag zijn!

Dat jullie zelf vinden dat jullie seksleven weer wat meer pit mag gebruikten, merkten we ook op onze party’s. We hebben er helaas niet zo veel kunnen geven als dat we hadden gewild, maar de party’s die we gaven, waren jullie zo enthousiast! Zo blij om nog eens met jullie vriendinnen samen te zijn. Verheugd om eens over iets anders dan corona te kunnen praten en natuurlijk benieuwd naar onze speeltjes om het thuis ook weer leuk te maken in de slaapkamer. Onze speeltjes verkochten goed en er zaten een aantal échte toppers bij!

De bestverkochte speeltjes én wat ik daar van vind…

Speciaal voor jullie, zet ik in deze blog de vijf best verkochte speeltjes van 2021 op een Ladies Night party op een rijtje én geef ik er mijn professioneel advies bij!

1. Mona Lisa

Uiteraard is het een luchtdrukspeeltje dat met de eerste plaats gaat lopen! Luchtdrukstimulatie zorgt namelijk voor een orgasme bij de vrouw in no time én is hierdoor ook een echte hype. Elke vrouw is dus benieuwd wat luchtdrukstimulatie bij haar teweeg zou kunnen brengen. Bijkomend voordeel van de Mona Lisa is, is dat zij niet te heftig is (ideaal voor beginners). Ze is klein en fijn, dus ook te gebruiken in combinatie met penetratieseks. Een welverdiende gouden medaille dus voor de Mona Lisa!

2. Undercover Lover

Op de tweede plaats een speeltje om samen te gebruiken. Ja, dat zie ik als seksuologe graag! De Undercover Lover bestaat uit een bulletvibrator die je op zich kan gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een erotische massage of op zijn toompje. Daarnaast heeft zij twee opzetstukjes: eentje om de clitoris indirect te stimuleren en eentje om in te brengen. Eigenlijk krijg je dus drie veelzijdige vibrators voor de prijs van één! Logisch dat deze Undercover Lover het goed doet bij jullie… 

3. Daydream

Op de derde plaats een seksspeeltje voor hem! Jullie zijn duidelijk wel erg gek op jullie mannen. Of jullie voelen je een beetje schuldig, omdat hij heeft moeten babysitten terwijl jij een fijne vriendinnenavond had, dat kan natuurlijk ook! In elk geval is dit speeltje een flexibele penisring die vibreert, wat het ook voor de vrouw erg aangenaam maakt. Bovendien kan je de uiteindes van de Daydream ook gebruiken om de clitoris aan beide kanten te stimuleren, dus ook dit speeltje is erg veelzijdig!

4. PlayBunny

Weer een zeer multifunctioneel speeltje op nummer vier. Door de twee beentjes van de PlayBunny kan je hier echt alle kanten mee uit: je kan haar gebruiken voor clitorale stimulatie of voor de combinatie van vaginale en clitorale stimulatie of vaginale en anale stimulatie. Bij de man kan ze dan weer gebruikt worden voor stimulatie van de balzak, de schacht of voor de combinatie van perineum en anale stimulatie. Ook tijdens het voorspel kan deze toy goed van pas komen. Een echte do-it-all dus! 

5. Hera

Oeh, een persoonlijk favorietje! Als ik uit deze top 5 mijn ultieme speeltje voor vrouwen zou mogen kiezen, zou ik voor deze gaan denk ik. De Hera is een grote wandvibrator die ideaal is om te masseren: zowel jezelf als jouw partner. Bovendien kan je de Hera ook op de clitoris gebruiken. Al raad ik je dan wel aan om je slipje aan te houden, want wauw, wat is dit speeltje krachtig!

Tijd dus om werk te maken van die goede voornemens!

Ben je hierdoor ook benieuwd geworden naar een Ladies Night partyBoek dan nu jouw party! We weten immers allemaal dat goede voornemens pas iets betekenen, als je ze ook omzet in actie! Bovendien is het pakket van onze consulentes net aangevuld met een aantal nieuwe toppers, dus dat is meteen een goede extra reden om je vriendinnen te bellen. Have fun!