KAAT | Mediastorm & Valentijn

Wauw, gewoon, wauw

Wauw. Wat was januari 2021 heftig voor mij. Ik dacht dat ik met 2020 zowat mijn heftigste jaar (Corona! Verhuizen! Mijn eigen praktijk starten! Thuiswerken met een tweeling van drie jaar!) achter de rug had, maar dat was schijnbaar verkeerd gedacht…

Voor degenen die niet alles hebben meegekregen: ik kwam begin dit jaar in een mediastorm terecht, omdat ik beslist heb om mijn psychologentitel in te leveren. Ik ben door de Psychologencommissie (waarbij je als Belgische psycholoog aangesloten moet zijn om de titel psycholoog te mogen dragen) veroordeeld, omdat ik de waardigheid van het beroep schijnbaar in gedrang breng. Dat doe ik volgens hen door ‘kunstzinnige’ naaktfoto’s op mijn Instagram te publiceren (maar wacht, ga mij nu niet meteen volgen, dat gaat teleurstellend zijn, echt), door reclame voor seksspeeltjes te maken en een pornafilm te regisseren.

Doordat ik in mijn privé dus bezig ben met seksualiteit, ben ik schijnbaar het beroep onwaardig. Slik. Ik ging in beroep, maar ook in beroep werd ik hiervoor veroordeeld (en kreeg ik weer een officiële waarschuwing). Daarom heb ik besloten mijn titel in te leveren. Dit is niet mijn normen en waardenkader en hierin wil ik mij niet aanpassen, zeker niet in mijn privéleven.

Vrouwen onder elkaar

Gelukkig ben ik niet de enige vrouw (mens!) die hier verontwaardigd door was: ik kreeg steun van honderden vrouwen(check op instagram de hashtag #istandwithkaat), van politiekers en van de media. Ineens was ik een item op het avondjournaal en ging het over ‘de zaak Kaat Bollen’. Zo bijzonder en bevreemdend om ineens ‘een zaak’ te zijn. Ik vond het superheftig allemaal. Ik had nooit gedacht dat het zo’n storm ging veroorzaken. Vrouwen die gediscrimineerd worden omwille van wie ze zijn (een vrouw), het blijft helaas brandend actueel. Daarom dat ik mijn strijd verderzet en samen met het Instituut voor de gelijkheid van mannen en vrouwen ga kijken of ik naar het Hof van Cassatie kan trekken. Mijn strijd is dus nog niet uitgestreden. Maar ik blijf hem strijden. Voor mijn kinderen, voor onze kinderen.

Wat me trouwens gigantisch deugd deed in deze hectische weken, was de massale steun die ik mocht ontvangen. Ik vond het erg spannend om met mijn nieuws naar buiten te komen (wat als de publieke opinie mij ook ging veroordelen?), dus het bad van liefde waar ik ineens in viel deed zo een deugd. Ook vanuit Ladies Night Homeparties was de steun gigantisch. Ik kreeg superveel kaartjes en bloemen van consulentes die me schreven om vooral mijn sexy zelve te blijven. En wat was dat fijn!

Over een groep die enkel uit vrouwen bestaat, bestaan veel vooroordelen. Dat er veel nijd en jaloersheid is. Dat het een groep kletstantes is die nog liever dan vibrators verkopen, roddelen over elkaar. Ik wist uiteraard dat dat niet het geval is bij Ladies Night Homeparties: ik weet dat ze vooral staat voor woman empowerment én de sisterhood onderling heel belangrijk vinden. Maar al deze steunbetuigingen bevestigden dit nogmaals! Achter elke sterke vrouw staat een groep andere sterke vrouwen! <3

Al bij al kijk ik dus erg positief terug op de eerste maand van 2021. Het was hectisch en pittig en overweldigend. In de negatieve zin, in de positieve zin. Maar ik sta er nog. En met mij duizenden vrouwen. En duizenden mannen. Mensen die het anders willen, voor zichzelf en voor hun kinderen. Fantastisch toch?

Kaat raadt aan!

En weet je wat ook fantastisch is? Dat ik, nu ik geen psycholoog meer ben, ook voluit reclame kan maken voor mijn favoriete sekstoys. Er zijn weer erg leuke producten toegevoegd aan het gamma van Ladies Night Homeparties en voorlopig (dankuwel Corona) zijn deze ook online te vinden. En ik, Kaat Bollen (de mens, de vrouw, niet de ex-psychologe, maar zelfs ook niet de seksuologe), raad hiervoor zeker volgende drie producten aan:

  1. Bodyfoam Seductive
    Een van mijn allereerste ‘drogisterij’-producten die ik ooit uittestte om mijn eigen seksleven wat meer gevarieerd te maken (ik moet in mijn eerste of tweede jaar op de universiteit gezeten hebben denk ik), was knetterend bodyfoam. Wat Een Succes! Ik vind dit echt geweldig. Echt een zintuigelijke sensatie die met weinig te vergelijken valt…
  1. Massagekaars Seductive
    Ook iets wat ik hier altijd in het nachtkastje heb zitten: een massage-kaars. Ik vind dit ideaal voor het voorspel. Je drinkt samen een glaasje wijn, ondertussen smelt de was van de kaars en daarna kan je beginnen aan een sensuele massage. Als dat het perfecte voorspel niet is, weet ik het ook niet meer!
  2. What Couples Want
    Het kaartspel dat ik ontworpen heb voor koppels. Ideaal om wat meer fantasie en dus variatie in de slaapkamer(en daarbuiten!) te creëren. Ik gebruik ze vaak zelf, maar ik raad ze ook vaak aan bij koppels in mijn praktijk. Met groot succes overigens!

Bijkomend voordeel van deze drie aanraders is dat ze alle drie goedkoop én redelijk onschuldig zijn. Dat maakt ze perfect als extra Valentijns cadeautje. Een extraatje waar jullie allebei samen veel plezier aan gaan beleven.. Ik weet in elk geval dat ik het verdiend heb! 😉