KAAT | Tips voor stomende vakantieseks!

Kaat - Zomerseks

Seksueel in slaap vallen…

De vakantie is de periode waarin de meeste mensen meer seks hebben. Dit is geen toeval! Gedurende het jaar moeten we immers al zoveel: onze job goed uitvoeren, een sociaal leven onderhouden, boeiende hobby’s hebben, ons huishouden goed bijhouden, én voldoen aan alle sociale verplichtingen. En én én. Dat geeft vaak veel stress. En laat stress nu net de grootste natuurlijke vijand van zin in seks zijn. Onderzoek geeft aan dat 80% van de mensen minder zin in seks heeft wanneer ze stress ervaren.

Bovendien zijn al die verplichtingen ook erg vermoeiend: als we dan na een lange dag eindelijk ons bed zien, willen we vooral slapen en niet in de gordijnen gaan hangen… Dus ja, de meeste koppels hebben door het jaar heen een ietwat ingedut seksleven. Waar op zich niks mis mee is, maar het is natuurlijk wel leuk om weer seksueel te ontwaken op vakantie!

In de vakantie weer seksueel ontwaken!

Daarom geef ik jullie in deze blog graag acht tips voor boeiende seks in/op vakantie:

Humor als voorspel: de piemel-ijsjes

Ik ben een grote voorstander van voorspel. We zeggen wel eens: het voorspel voor de volgende vrijpartij begint net na de vorige vrijpartij. En aangezien je op vakantie veel tijd samen doorbrengt, wil dat ook zeggen dat er veel tijd is voor voorspel! Naast voorspel ben ik ook grote voorstander van humor. Weinig dat zo verbindend is als samen lachen! Dus waarom zou je die twee niet eens combineren? Dat kan bijvoorbeeld door de grappige piemelijsjes van Nachtkastje. Die kan je niet alleen zo lekker maken als je wil, je kan je lover natuurlijk ook diep in de ogen kijken terwijl je zo een ijsje verorbert…

Relax, take it easy

Tijdens de vakantie hebben we ineens tijd, en dus ook tijd voor elkaar. Gebruik die tijd wijs! Laat het niet aan je voorbij glijden door urenlang te scrollen op social media. Neem in plaats daarvan een verfrissende douche samen, om de dag van jullie af te spoelen. Laat op die douche een ontspannende massage volgen en zie wat de rest van de avond voor jullie in petto heeft…

Glijmiddel, ook op reis

Wanneer je op reis gaat, vergeet dan niet om glijmiddel in je handbagage te stoppen. Gelukkig is smaakvol glijmiddel er gewoon in reisformaat.  Dit kan gewoon mee in jouw handbagage: zo heb je geen risico op uitgelopen glijmiddel all over je bagage én heb je het altijd bij de hand, just in case. Jullie weten ondertussen dat glijmiddel zowat alles leuker maakt: vaginale penetratieseks, anale penetratieseks, orale seks, manuele seks. Elke vorm van seks wordt beter van een drupje glijmiddel. Zeker meenemen in die handbagage dus!

De upgrade van het ijsblokje: knetterende bodyfoam

Ik vermoed dat de meesten onder jullie weleens geexperimenteerd hebben met een ijsblokje. Zeker tijdens warme dagen kan (erotisch) spelen met een ijsblokje wat verkoeling brengen. Zelf ben ik echter meer fan van de ge-upgrade versie daarvan: de knetterende bodyfoam. Deze foam is ook verkoelend (net zoals dat ijsblokje) maar geeft ook nog eens een fijn knetterend gevoel. Geloof me: als je ijsblokjes in bed al leuk vindt, gaat de bodyfoam voor jullie helemaal een succes zijn!

Varieer eens qua schaamhaarcoupe

Vaak is de zomerperiode toch de periode waarin we met zijn allen meer aan het scheren slaan. Dat is logisch: we dragen over het algemeen minder kleren, we gaan meer zwemmen… En, als je dan toch aan het scheren slaat, waarom doe je dan niet eens iets anders? Verandering van spijs doet eten, en wie wordt er nu niet graag opgegeten? De volgende keer dat je dus aan het scheren slaat, probeer dan eens iets anders qua schaamhaarcoupe. Misschien bevalt het wel, en anders is het sowieso een spannende verrassing!

We spelen een spel vanavond

Wanneer koppels of gezinnen op vakantie zijn, hebben ze ’s avonds vaak geen televisie ter beschikking waardoor er ruimte komt voor andere avondactiviteiten. Daarom worden er op vakantie meer gezelschapsspelletjes gespeeld. Fijn op een bewustere en speelse manier met elkaar bezig te zijn! Maar waarom trek je die gezelschapsspelletjes niet door naar je seksleven? Er zijn tegenwoordig veel erotische spelletjes verkrijgbaar die zeker voor een frisse wind in jullie seksleven kunnen zorgen!

Een gewaarschuwde vrouw is er twee waard: check de voorschriften van je vakantieland

Een gezelschapsspel kan je zonder problemen in je bagage steken en ook dat flesje glijmiddel is vermoedelijk geen probleem. Maar met echte sextoys hebben sommige conservatieve landen helaas wel problemen. Wanneer je dus van plan bent je favoriete speeltje op reis mee te nemen, check dan op voorhand goed de voorschriften van je vakantiebestemming. Of schaf je een nieuwe toy aan die je incognito kan vervoeren natuurlijk, want veel toys van tegenwoordig lijken niet op toys en passeren dus moeiteloos de douane!

Waan je thuis op vakantie en heb overdag luie vakantieseks

Stel dat je dit jaar niet op vakantie gaat, let je dat natuurlijk niet om toch heerlijke lome vakantieseks te hebben. Breng de kinderen naar de oppas, zet jullie gsm’s en de deurbel uit en doe de gordijnen dicht. Of, wanneer jullie een beschutte tuin hebben, ga naar buiten. Maak wat lekkere hapjes, ontkurk een goede fles wijn en geef je over aan het warme zomerweer én aan elkaar…