Meidenavond gepland? De leukste activiteit!

Leuke meidenavond

Het leven is druk en soms lijkt het alsof we nauwelijks tijd hebben om te ontspannen en te genieten van het gezelschap van vriendinnen. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: organiseer een meidenavond! Een avondje met je beste vriendinnen kan wonderen doen voor je geestelijke gezondheid. Even ontstressen door samen een avondje te lachen en verhalen uit te wisselen? Boek een LadiesNight Homeparty! In deze blog delen we enkele tips en ideeën om van jouw meidenavond een onvergetelijke ervaring te maken.

Let the fun begin!

Het plannen van een LadiesNight begint met het kiezen van de juiste groep vriendinnen. Zorg ervoor dat iedereen zich op haar gemak voelt met het onderwerp en bereid is om openlijk te praten en vragen te stellen. Het is belangrijk dat niemand zich onder druk gezet voelt om deel te nemen!

Zorg ervoor dat je een leeg huis hebt, zodat er niet ineens familie binnen loopt, terwijl jullie met een verscheidenheid aan sekstoys in de woonkamer zitten. Zo kan je vrijuit praten en voelt iedereen zich op hun gemak.

Set the mood!

Wat betreft decoraties, is de sky the limit! Je kunt hiervoor natuurlijk decoraties gebruiken die je al in huis hebt. Maar je kunt dit ook helemaal in het thema doen: op Nachtkastje verkopen wij alle essentials om jouw party nog leuker te maken. Versier de ruimte met slingers en tafeldecoraties. Kaarsen en sfeerverlichting kunnen ook een gezellige sfeer creëren! Zorg daarnaast voor een lekker muziekje tijdens de inloop om de sfeer wat losser te maken. Wij raden ‘Ladies Night’ van Kool & The Gang aan! 😉

Eten en drinken voor een meidenavond thuis

Een belangrijk onderdeel van elke succesvolle LadiesNight party is het eten en drinken. Hapjes kunnen natuurlijk niet ontbreken op jouw leuke meidenavond! Wij geven jou de leukste tips, voor het beste eten en drinken voor jouw LadiesNight. Vergeet ook niet om rekening te houden met eventuele dieetwensen of allergieën van je gasten, zodat iedereen kan genieten van wat lekkers.

Shop op Nachtkastje het leukste bestek, servies en meer, zodat jij jouw party helemaal af kan maken. Zin om te likken? We got you!

Wanna play a game?

Een spelletje kan natuurlijk niet ontbreken op een meidenavond! Je kunt natuurlijk kiezen voor een leuk bordspelletje dat je nog in de kast hebt staan, of Yahtzee is natuurlijk ook nooit verkeerd. Maar als je toch iets zoekt wat meer in het thema van de avond past, verkopen wij de leukste spellen op Nachtkastje. Shop een van onze leuke drankspellen, of ga voor Piemel ringwerpen als je liever niet drinkt. Wij hebben oneindig veel opties om jullie leuke meidenavond nog leuker te maken!

Meidenavond thuis

Met een LadiesNight Homeparty weet je zeker dat je een mega leuke meidenavond tegemoet gaat. Wij zorgen er namelijk voor dat jullie avond onvergetelijk wordt! Een LadiesNight Homeparty duurt ongeveer 2,5 uur.

Klaar voor een avond lachen, gieren en brullen? Boek dan nu jouw vriendinnenavond!

Elke week een leuke meidenavond?

Lijkt het jou nou leuk om (minimaal) 4 keer per maand een leuke meidenavond gepland te hebben? Word dan LadiesNight consulente! LadiesNight consulente is de allerleukste (bij)baan. Je gaat op bezoek bij groepjes vriendinnen die een LadiesNight party hebben geboekt. Daar presenteer je ons assortiment aan speeltjes, gadgets en drogisterij. Alles van voorspel tot naspel. Het allerbelangrijkste? Je bezorgt de dames een superleuke avond, vol lachen, gieren en brullen!