Pussy Power: train je bekkenbodemspier!

Pussy Power

Vaginale balletjes

Ben-wa-balls, love balls, geishaballen: allemaal benamingen voor vaginale balletjes. Wellicht ken je ze van ‘’Fifty Shades of Grey’’? Deze magic balls helpen jou bij het trainen van je bekkenbodemspier. Waarom je je bekkenbodemspier wilt trainen? Hoe sterker deze spier getraind is, des te intenser jouw orgasmes zullen zijn! Dus, let’s go!

Let’s Roll

Oké, eerlijk is eerlijk: alleen het idee al dat je een ‘’gewichtje’’ inbrengt, is best spannend. De meeste balletjes zijn namelijk voorzien van een gewichtje dat ín het balletje kan rollen. Stel je eens voor hoe dat voelt als je de balletjes hebt ingebracht en zelf in beweging bent? De simpelste bewegingen veroorzaken tijdens jouw training al een zeer opwindend gevoel. Tip: probeer ze ook eens uit in bad of tijdens het douchen. Maak jij er een momentje voor jezelf van of deel je jouw trainingsgeheim?

Train it ‘till you make it

Zie jouw bekkenbodemspier als hemelpoort: de deur naar jouw vagina. Die hemelpoort wil je niet verwaarlozen, sterker nog, die wil je verwennen. En terecht! Laat deze belangrijke spier verslappen en je kan bekkeninstabiliteit, urineverlies en/of incontinentieproblemen oplopen. Oeps, wil je niet, echt niet… 80% van de vrouwen met een goed getrainde bekkenbodemspier blijkt uit onderzoek nauwelijks tot geen klachten hebben. Trainen dus! Des te sterker je jouw spier traint, des te sterker je jouw orgasmes zal ervaren. Win-win, toch?

One step at a time

Sommige vaginale balletjes (zoals onze eigen kegel training) worden geleverd als set én met trainingsprogramma. Ideaal: dan hoef je zelf nergens meer over na te denken en het ‘’alleen’’ nog maar gewoon te doen. Er bestaat zelfs een kegeltrainer met app. Voor welke training je ook kiest: gun jezelf vooral de tijd, overhaasten is echt niet nodig. Je hebt ook nog eens de keuze uit verschillende soorten materiaal: metaal, glas, abs, siliconen, etc, of in combinatie. Breng de balletjes in zoals je normaal een tampon inbrengt, eventueel met extra Ladies Glide. Vergeet ze niet na de training te reinigen met toycleaner!

Good vibrations

Eenmaal aardig getraind kan het leuke ‘’werk’’ beginnen: de trrrillende variant! We stappen over van een vaginaal balletje naar een vibrerend eitje. Deze zijn over het algemeen zwaarder dan vaginale balletjes en vragen dus meer spierkracht van jouw bekkenbodemspier. Onwijs leuk om verder mee te trainen, maar ook perfect om te gebruiken voor een spannend voorspel! De meeste vibrerende eitjes worden geleverd met draadloze afstandsbediening, die je dus (optioneel) uit handen kan geven. Is enkel trillende stimulatie voor jou niet voldoende? Dan raden wij je absoluut en zonder twijfel de DailyKaatesse aan. Ontworpen i.s.m. seksuologe Kaat Bollen. Deze musthave is namelijk voorzien van klopfunctie, naast de rolpatronen. Door dit ‘’kloppen’’ worden er kleine drukveranderingen in jouw vagina gecreëerd waar de zenuwuiteinden veel gevoeliger voor zijn dan enkel trillingen.

Veel plezier met jouw Pussy Power workout!