Review | Happy Rabbit Curve ||

Review Happy Rabbit Curve ll

Wanneer ik vroeger geen koekje mocht dan werd de drang naar een koekje groter. En wanneer ik een tafel vol met eten verzorg, dan verdwijnt mijn trek in eten. Want…wat je dagelijks doet, wordt saai en wat niet mag is altijd lekkerder! Mijn leven in deze quarantainetijd bestaat vooral uit thuiswerken, thuisblijven, thuis (alleen) wakker worden, thuis geen one night stands meer uitnodigen. En tóch lijkt het wel alsof ik steeds meer zin in seks heb gekregen!

Lekkerder met een vibrator

Omdat er op dit moment geen kroegen, festivals, of andere aangelegenheden meer zijn om een leukerd mee naar huis te nemen, doet de gelegenheid zich vaak voor dat ik het ‘met mezelf doe’. Vroeger draaide ik daar mijn hand niet voor om, maar tegenwoordig vind ik het veel lekkerder om een vibrator te gebruiken. Ook samen met een date of leuke scharrel. Ik schaam me niet zo snel en volgens mij vinden a l l e mannen het superlekker wanneer je laat merken wat je fijn vindt of de man in kwestie aanwijzingen geeft.

Veel gekocht voor weinig geld

Vriendin Sanne tipte mij na een ZOOM vriendinnenavond speciaal geboekt om de quarantainesleur te doorbreken (en het was top!) nog om op Nachtkastje.nl te kijken. “Koop in ieder geval een van die Happy Rabbits!” riep ze nog snel voordat we elkaar een prettig weekend zwaaide “en niet op sale klikken want dat koop je weer veel te veel, Fem!” Ik heb uiteindelijk zóveel gekocht voor weinig geld hahaha! En gisteren is alles bezorgd!

Mijn nieuwe roze buddy

Mede omdat mijn vriendin Sanne verstand van vibrator-zaken heeft, heb ik als eerste de Happy Rabbit Curve ll opgeladen. Tijdens het opladen, kreeg ik zin in eten én in een orgasme! ‘s Ochtends had ik koekjes gebakken en mijn hele huis rook nog helemaal naar chocolade, heerlijk! Vanonder een dekentje op de bank met mijn laptop op schoot, zat ik uren te turen naar het lampje van mijn nieuwe roze buddy. Discipline Fem, kom op, nog 4 uurtjes werken en dan mag je zo vaak en zolang genieten als je wilt. Ik heb uiteindelijk een uur gesmokkeld!!! Klokslag 16.00 uur *doei* duwde ik mijn laptop dicht en mijn Rabbit aan!

Ik hou van mijn nieuwe Rabbit!

Terwijl ik de trap op rende drukte ik met mijn duim op de verschillende standen van de Rabbit. Aangekomen bij mijn bed trok ik met mijn andere hand mijn joggingbroek naar beneden en de string tussen mijn billen vandaan. Hello lekker ding! Ik liet een paar druppeltjes Ladies Glide op mijn venusheuvel naar beneden glijden en onder de deken zocht, deze werkelijk perfect gevormde (!!), vibrator zijn weg naar beneden. Niet te doen!

Hier had ik de hele dag al zoveel zin in! Ik dacht aan iemand waar ik niet aan mocht denken! Terwijl ik moest afvallen, rook ik chocolade! Ik was in overtreding en lag hier onder werktijd te masturberen!! Ik mocht geen geluid maken (want thuiswerkende buurvrouw) maar kreunde lekker hardop én ik wilde de Happy Rabbit niet clitoraal gebruiken, maar zette het konijntje tóch op trillen!! Fjiieuuww… een overheerlijk intens orgasme volgde. Ik hou van mijn nieuwe Rabbit en van Sanne, goeie tip lieverd, nog bedankt!

Uiteindelijk gaat deze tijd van afstand houden en zo min mogelijk fysiek contact ook wel weer voorbij. En tot die tijd vind ik het helemaal prima om alleen te zijn. Samen met mijn Happy Rabbit Curve ll