Review | Happy Rabbit Dual Density

Review Dual Density

Door Ladies Night consulente Laetitia. 

Toen ik mijn partner vertelde dat ik deze nieuwe toy mocht testen voor Nachtkastje.nl, zag ik zijn oogjes al mooi blinken bij het bekijken van de foto. We wisten het al van te voren; dit wordt een topper van formaat! 

De postbode is er!

Daar gaat de bel! Ik neem het pakje in ontvangst en open deze gelijk. Hubby zijn oogjes fonkelen al… Er stond niets op de planning vandaag. Top! Naar goede gewoonte laad ik de toy altijd eerst op. Geen grotere afknapper dan in volle actie een platte batterij te hebben… Het rode lampje gaat branden. Een uur en half later is het groen. We mogen eraan beginnen… 

Functies van de Happy Rabbit Dual Density

Bij het vastnemen van de Happy Rabbit Dual Density voel ik onmiddellijk dat hij van hele zachte siliconen gemaakt is. Lekker zacht en aangenaam! Deze toy weegt ook iets zwaarder dan de gemiddelde toy, wat ik persoonlijk veel fijner vind. De toy bevat twee functies: een vaginale en clitorale functie. Je kan de twee gedeelten apart van elkaar laten trillen. Handig! Het clitorale gedeelte heeft 3 verschillende standjes en de schacht heeft 3 verschillende snelheden én 9 verschillende standen! Wauw!

Wat ook heel handig is, is dat de Happy Rabbit Dual Density een reisvergrendeling heeft. Dat zorgt ervoor dat hij tijdens het reizen in je valies niet ineens kan gaan beginnen trillen. De reisvergrendeling vermijdt dus zeker gênante taferelen. ;-).

Let’s get this party started!

Hubby en ik kruipen samen in bed. We spelen het liefst samen met toys. Elke toy kan namelijk met twee gebruikt worden, toch? Het gebruiken van de Ladies Glide is hier echt wel een must. We know the drill. 😉 

Gezien we de handleiding tijdens het opladen al goed hadden doorgenomen was dit een makkie: het kleine onderste knopje voor de clitoris, de grotere voor de vaginale functie. Om mij wat in de mood te brengen starten we als eerst met de vibratie van de oortjes. Daarmee gaat hij vlotjes eerst lekker mijn tepels stimuleren (vind ik fantastisch!) om daarna langzaam (maar zeker!) naar beneden te gaan. Heerlijk. 

Zeer realistisch effect

Nog wat extra Ladies Glide erbij en het vaginale gedeelte mag er nu ook gerust bij. Wat ik zo fijn vind aan deze toy is vooral dat hij een heel realistisch effect geeft. Het bevat een realistische schacht, en dankzij de dubbele laag siliconen ook een super realistische eikel. De trillingen zijn heerlijk intens, maar wat ook zeker een pluspunt is, is dat deze toy nauwelijks geluid maakt! Hierdoor kan je dus optimaal genieten van het gevoel die hij je geeft zonder je te storen aan het geluid. 

Aanrader!

Samen hebben we ons weer eens lekker kunnen uitleven, en ik heb me volledig kunnen overgeven aan deze vibrator. Het was even heerlijk ontspannen. Wij (en ik zeker!) bevelen hem zeker aan. Enjoy!