Review | Happy Rabbit Push

Review Happy Rabbit Push

Het was een warme zomeravond toen ik hem voor het eerst zag. Mijn vriendin en ik zaten in haar kleine achtertuintje op de veranda en we spraken over haar man, de kinderen en werk. Opeens sprong ze op en riep “Han! Ik heb ‘m jou nog helemaal niet laten zien!” Ze loopt naar binnen en ik hoor haar rommelen in de keukenkastjes (althans zo klinkt het) en zie haar vervolgens met een big smile naar buiten komen met in haar hand… “Tadaaah! Voor jou!” en ze drukt een doos in mijn handen. “O.k. eerlijk gezegd had ik ‘m voor mezelf gekocht, maar ik vind écht dat jij ‘m verdiend! Johan en ik vermaken ons wel in de lockdown, maar jij bent alleen. Oh en ik vind je echt niet zielig hoor, en hij is ongebruikt en…nou, maak open!

Een vibrator cadeau!

Ja hoor, dat is dus typisch Maartje! Wie geeft haar vriendin nu zoiets cadeau? Maartje dus! Sinds onze puberjaren zijn we al vriendinnen en we vertellen elkaar alles, ook over ons seksleven en over de mannen die we leuk vinden. Wie er wel of zeker níet kon zoenen vroeger en wanneer we tegenwoordig weer iets leuks of lekkers gevonden hebben op het gebied van toys of een goede massageolie. Ik kijk naar haar glunderende blik en weet gezien het formaat van de doos dat het wel een vibrator moet zijn. Ik open de verpakking en vind hem prachtig! “Weet je zeker dat je ‘m wilt afstaan? Wat een mooi ding! Is het er één met zo’n op en neer beweging?” “Ja! En als je het niks vindt dan houd ik ‘m zelf hoor!” grapt ze.

Ooit heb ik mijn Womanizer aan haar uitgeleend, die werd geleverd met verschillende opzetstukjes…ik heb ‘m nooit meer teruggekregen, deze Happy Rabbit neem ik graag in return mee naar huis! “Jij bent gek, maar…dankjewel” zeg ik. “Ik ben er wel aan toe en benieuwd naar dat gedeelte dat op en neer beweegt, nog nooit zoiets gebruikt, jij?”

Stille vieb

Vriendin had de Happy Rabbit een aantal maanden geleden al gekocht, juist omdat hij zo stil is. Je wilt echt niet dat iemand je apparaat hoort trillen toch? Dat een buurman (of vrouw!) de volgende ochtend zegt “Goedemorgen buuf, LEKKER geslapen vannacht?” om je vervolgens een dikke knipoog toe te werpen wanneer hij of zij de auto instapt.

Sinds de lockdown voor mij geen scharrels of Tinderdates. Ik zie af en toe een vriendin op afstand en nu kan ik deze lieverd niet eens knuffelen voor dit mooie cadeau, dus geef haar zittend op de veranda een handkus. “Thanks lieverd, ik heb er nu al zin in om ‘m te gebruiken! Het lijkt een eeuwigheid geleden dat ik seks heb gehad of überhaupt de tijd voor mezelf heb genomen… Ik ga ‘m morgen meteen uitproberen! Vind je het goed dat ik zo naar huis ga? Ik ben best moe.” “Natuurlijk schat, hier” ze reikt me het tasje aan. “Heb je nog Glide in huis?” “Ja!” “En toycleaner?” “Check!” roep ik haar toe met mijn hand in de lucht terwijl ik naar mijn auto loopt.

Hup, snel naar huis!

Zin in! Denk ik zodra ik naar huis rijd. Mijn telefoon zoemt in mijn tas maar ik negeer het. Achter het stuur appen vind ik net zo dom als Tinderseks zonder condoom, maar zodra ik thuis ben kijk ik direct naar het WhatsApp bericht. “HIJ IS AL OPGELADEN!” Hahahaha die meid denkt ook aan alles, ik ben inmiddels best opgewonden geworden op de terugweg en ik heb zin in soloseks!

Wat een teleurstelling zou het geweest zijn, als ik mijn nieuwe roze Rabbit nog helemaal niet had kunnen gebruiken op dit moment! Ik app nog even terug: “dankjewel, je bent de beste!” Ik zet een kopje thee en neem plaats aan de keukentafel. Daar skip ik de gebruiksaanwijzing, druk ik met mijn duim de Rabbit aan en doorloop ik de standjes, het zijn er veel! Ik staar vooral naar ‘de eikel’ die open en neer beweegt, wat een fantastische uitvinding! Wie bedenkt zoiets en vooral werkt het ook echt?

“Hij is lekker”

Daar kom ik snel genoeg achter, ik zet mijn kop thee in de woonkamer, trek de gordijnen dicht en Google een mooie pornafilm. Ik trek mijn jurk omhoog en mijn slipje naar beneden. De Rabbit vieb laat ik vrijwel direct mijn vagina binnenglijden, de oortjes, de fijne beelden zorgen voor vet veel opwinding en na enkele minuten zucht ik een eerste orgasme in mijn kopje thee. ‘Bzzzz’…mijn telefoon…”En?! Hoe was ‘ie?” Hahahaha deze vrouw! Ze wíst dat ik hem direct bij thuiskomst ook daadwerkelijk zou gaan gebruiken! Ik app terug “Hij is lekker, heb alleen nog kennis gemaakt met het konijn, de op en neer meneer heb ik nog niet eens gebruikt!” We lachen samen. Daarna heb ik mijn telefoon uitgezet en de Rabbit nog lekker een keertje aan…geen mens die het hoort… Ik kan je vertellen, de op en neer functie is een hemels gevoel!