Review | Happy Rabbit Small

Review Happy Rabbit Small

Ken je dat? Dat je ‘s middags op de klok kijkt, 15.00 uur waarneemt en jezelf afvraagt wat je nu eigenlijk gedaan hebt met je weekend? Het is zondagmiddag, de vrijdag die ik werkte was een lange saaie dag. De voornemens waren wonderschoon voor het aanstaande weekend maar op zondagmiddag realiseerde ik mij dat er helemaal niets terechtgekomen was van alle spannende plannen!

Mijn lekkerste minnaar ooit

De laatste tijd heb ik vaker een date afgezegd dan voorgesteld. Mijn vaste scharrel vraagt zich al enige tijd af of ik misschien de liefde van mijn leven ben tegengekomen. “Ik zou het leuk voor je vinden Laura, maar zeg het dan gewoon. Ik gun je alle geluk van de wereld en je weet wat we hebben afgesproken, het is oké!” De liefde van mijn leven ben ik zeker nog niet tegengekomen en de afspraak met René, mijn lekkerste minnaar ooit, is dat wanneer ik die wél ooit ontmoet, ik het hem vertel en wíj in ieder geval geen fuckbuddy’s meer zijn. Ik wilde dolgraag met hem afspreken gisteravond. Het liefst al vrijdagavond! Afspreken met René staat namelijk garant voor gezelligheid, ontspanning, seks én minstens één orgasme voor ondergetekende.

Geen relatiemateriaal

Ik voel mij geliefd en aantrekkelijk bij hem. En René weet dat ik hem vreselijk sexy vind! Het werkt gewoon erg goed tussen ons. Ik moet er niet aan dénken om een relatie met hem te hebben en met hem samen te wonen! Dan kan hij fysiek nog zo heerlijk zijn, verder is het een groot kind. Hij gamet de hele dag, we delen weinig interesses of vrienden en hij heeft, behalve dat hij ooit nog eens rijk hoopt te worden met beleggen in bitcoins, weinig ambities. Indien ik met hem in één huis zou wonen dan wordt het gedoe, denk maar niet dat ik zijn sokken zou opruimen. Of zijn aan de bedrand vastgeplakte afwas zou los pulken, nee dank u!

Wat ik wél voor hem zou kunnen doen, is naar hem toelopen wanneer hij tegen het aanrecht staat en mij roept om in zijn armen te komen. Wat ik met plezier zou doen, is de kleding van zijn lijf rukken zodra hij thuiskomt en met zijn gespierde armen de boodschappentassen neerzet. Mochten we samenwonen dan zou ik hem ook zéker met liefde wassen, inzepen, tegen hem aan glijden in de douche en mij al zoenend in zijn armen naar de slaapkamer laten dragen. Geen enkel probleem, alleen niet het geval.

Twee dagen niets gedaan

Wanneer ik hem bel dan is hij binnen no time bij me en weten we beiden, na een colaatje voor de vorm, dat wij (goede) seks gaan hebben. En nu… Is het zondagmiddag en heb ik hem nog niet eens terug geappt. Morgen moet ik weer aan het werk en ik voel mij zó stom dat ik er niets moois van heb gemaakt. Van dit weekend en van mezelf! Ik had mijzelf allang van top tot teen kunnen scheren, mijn mini Rabbit uit mijn nachtkastje kunnen grijpen om vervolgens na een heerlijk orgasme de fiets naar René te pakken. Daar waar hij de feromonen die hierbij zijn vrijgekomen bij de entree al kan waarnemen. “Muts! Het weekend is bijna voorbij en jij zit al twee dagen precies niets te doen!” spreek ik mezelf toe.

“Tot zo, ik kom wel naar jou!”

Ik besluit hem een appje te sturen waarin ik vertel hoe achterlijk druk ik ben geweest het hele weekend en graag nog even een drankje kom drinken bij hem. “Ik ben in de buurt, ik kom wel naar jou, tot zo ik ben er over een kwartiertje!” appt René. “Ok. Prima” is mijn coole reactie. SH***T!!! NEE!!! Hij is onderweg en ik sta hier als ma Flodder ongedouched, ongepoetst met ongeschoren stoppels all over de liefdesgebieden!!

Mega-opgewonden bij de gedachte aan zijn bezoekje, moet ik mij bedwingen mijn lievelings Happy Rabbit ter hand te nemen. Ik open mijn nachtkastje, spreek de Small toe en zeg “ik zie je zo, beloofd!” en sluit het kastje. Ondertussen lach ik om mezelf omdat ik tegen mijn vibrator praat. Maar ja, René is heerlijk, maar de Happy Rabbit is toch écht mijn beste vriend! Ding dong….met alleen een wit hemdje, slipje en een witte handdoek op mijn hoofd open ik de voordeur.

Ik pak zonder te blozen de Happy Rabbit Small

“Hé knapperd hoe gaa…..” ik trek hem direct in mijn armen! Hij tilt me op en loopt richting de eettafel, legt de handdoek onder mijn hoofd en lacht “goedenavond schoonheid.” Ik wurm mij onder hem vandaan, ren naar boven en verdwijn naakt onder de schone witte lakens van mijn kingsize bed, waarop ik zojuist de Seductive Parfum heb laten neerdwarrelen. René blijft halfnaakt in de deuropening staan en ik open, terwijl hij naar me kijkt, mijn nachtkastje. Ik pak zonder te blozen de Happy Rabbit en de man wordt zichtbaar opgewonden. Ik ook, bij het zien van zijn heerlijke lijf én het idee van mijn favo-konijnenoortjes op mijn clitoris!

Nadat ik (binnen enkele momenten) een hoogtepunt heb uitgesteld, komt hij naast me liggen en gebruiken we de Rabbit samen. Het is zo’n fijn handzaam ding, ik ben dol op het zachte materiaal en ik hoef nooit bang te zijn dat ik geen batterijen in huis heb!

Heerlijke combinatie!

“Waarom belde je me nou niet terug?” vroeg hij na zijn eerste hoogtepunt “Och, ik ben zo druk geweest, je kent het wel” antwoordde ik. “Blijf lekker liggen Lau, dan haal ik even een colaatje voor ons.” Zodra hij zich omdraait laat ik de Happy Rabbit nog even fijn tussen mijn benen bewegen. Thank you Ladies Night, voor de Ladies Glide! Wát is dit een heerlijke combinatie! Nadat ik binnen enkele minuten van een heerlijk orgasme heb genoten en mijn ogen open, staat René met twee glazen cola naar me te glimlachen. “Hé, ik dacht dat ík jouw beste vriend was”, lacht hij me toe.

“Dat ben je ook hoor, mini en ik zijn slechts samenwonend.”