Review | Pleasure Kit One

Review pleasure Kit one

Door Stefanie.

Een pakketje van een geheime minnaar

*Dingdong* de deurbel. “Ik verwacht helemaal niks, dan zou het vast een pakketje voor de buren zijn”, denk ik. Ik neem braaf het pakketje aan en wat ziet mijn oog?! ‘Mw. Stefanie E’. Hmm.. dit wordt interessant. Ik stuur voor de grap een foto van de doos met de mededeling: ‘Oeeh ik heb een geheime minnaar’, naar mijn aanstaande Hubby. Bij dit soort pakketjes hebben mijn Hubby en ik een deal dat ik het niet zomaar mag openmaken.

Drie en een halfuur later *pling*, Hubby zegt “ik weet welke minnaar, maak nou maar open aagje”.
Nog voordat ik de rest van de app heb afgelezen, ruk ik de doos open. Mijn hart maakt een klein sprongetje. De minnaar weet dondersgoed wat deze dame leuk vindt; nieuw speelgoed! Deze keer een drie in eentje. Hup, apparaat gelijk aan de lader voor vanavond.

Vastbinden, blinddoeken en daarna mag Hubby beginnen

Na een heerlijk etentje met z’n tweeën belanden we in ons bed op zolder. Dit is onze zolder waar net even wat meer kan dan in de slaapkamer ?.
Hubby fluistert: “Waar is dat nieuwe speeltje van je?” Ik graai naast mij neer en pak de doos. In de doos zit een veertje en een blinddoek. Voordat ik het weet, liggen mijn handen vastgebonden aan de handboeien die standaard aan het bed hangen.

Blinddoek voor de ogen en hij drijft mij tot waanzin met het veertje. Heel voorzichtig had hij deel 1 van het speeltje op de kop gedraaid. Een mooi platte vibrator met vleugels. Oh wauw! Niet één puntje maar alles krijgt trillingen mee. Zo intens! Abrupt stopt Hubby ermee en heel voorzichtig draait hij het speeltje om. Een zachte borstel voel ik langs de binnenkant van mijn dijbeen glijden… Ik moet mij echt inhouden om de boel niet bij elkaar te schreeuwen van tintelingen tot aan mijn tenen.

Even afkoelen en door..

Als hij merkt dat hij mij bijna zover heeft stopt hij heel even. Laat mij afkoelen, maar plaagt zachtjes met het veertje door over mijn borsten.
Daarna voel ik heel zachtjes trillingen voorbijkomen. Lang mijn lippen op en neer naar beneden! Voordat ik het weet schuift er iets heel zachtjes mijn vagina binnen! Langzaam blijft hij hem heen en weer bewegen. De oortjes stimuleren het clitorale gedeelte, maar wat superfijn aanvoelt is dat er een platte kop opzit. Mijn hemel voordat ik het in de gaten heb, heeft hij het juiste plekje ontdekt. Ik vraag heel zachtjes: “Kan het wat harder?”. Direct drukt hij op één van de knopjes en schiet dit te gekke apparaatje naar standje turbo! Hahaha!

Bedank jij je minnaar nog even?

Nog geen minuut later lig ik compleet uitgeteld, vastgebonden en geblinddoekt uit te puffen en nog na te tintelen van wat mij zojuist is overkomen. De spanning van het niet weten wat mijn schat gaat doen en de overgave is zo fijn.
Heel zachtjes fluistert Hubby in mijn oor: “Was het lekker lieverd? Bedank jij morgen je minnaar nog even?”. Ik ben zo uitgeteld dat Hubby me naar beneden brengt en in bed legt. Ik heb in geen weken zo lekker geslapen als die avond!