Vanaf 11 juni (aangepaste) Ladies Night party’s!

Ladies Night party

Lieve dames,

We missen jullie enorm. De gezelligheid, de mooie gesprekken, de hilarische momenten… Daarom hebben wij besloten met 3 alternatieve, veilige opties te komen. Deze opties gaan we tijdelijk aanbieden vanaf 11 juni. Iets leuks voor iedereen.

We vinden het belangrijk dat jij als gastvrouw kan kiezen voor een vorm waar jij je goed bij voelt. Samen met de consulente kun je dus overleggen over hoe er invulling wordt gegeven aan de party. Je kiest alleen ergens voor als je daar zelf helemaal oké mee bent. Verdere details kan je t.z.t. uiteraard met jouw consulente bespreken. Voor ons allemaal zal het even wennen zijn, maar met ons enthousiasme én dat van jullie moet dat helemaal goed gaan komen. Wij kijken er in elk geval onwijs naar uit om jullie weer te zien.

1: Private Party

Er wordt een gedeelte van het assortiment gepresenteerd aan tafel. Je hebt een persoonlijke uitleg van de consulente rond de tafel, voor naast de gastvrouw nog 1 of 2 dames tegelijk. Na enige tijd rouleren de gasten door. Per ronde zijn er dus telkens maximaal 4 aanwezigen. Voor een Private Party zijn minimaal 4 gasten (2 rondes) vereist. Voor jou als gastvrouw belangrijk om van te voren de tijd per gast af te spreken hoe laat ze welkom is. Uiteraard zal er geproost worden. Het grote voordeel van deze optie is dat je alles kan voelen, ruiken en proeven.

2: Online party

De online party is vanuit je eigen huis te bewonderen en jouw gasten kunnen het ook vanuit hun eigen plekje bijwonen. Ook de consulente blijft thuis. Er wordt een gedeelte van het assortiment gepresenteerd en er wordt sowieso een spelletje gespeeld. Het grote voordeel van deze optie is dat het niet uitmaakt waar je vriendinnen wonen, en dat dus ook die ene vriendin die nu in het buitenland/aan de andere kant van het land woont aanwezig kan zijn bij jullie vriendinnen-moment. Voor een Online Party zijn minimaal 7 dames vereist.

3: Party Please!

Een party zoals je (bijna) van ons gewend bent, maar dan met 1,5 meter afstand. Jij als gastvrouw zorgt dat je niet meer vriendinnen uitnodigt dan dat jij thuis/in de tuin kwijt kan voor het hanteren van de 1,5 meter afstand. Voor een Party Please vragen we minimaal 5 aanwezigen. Hoe groter jouw huis/tuin, des te meer vriendinnen je kan verwelkomen natuurlijk. Alle dames zitten netjes uit elkaar en ook de consulente zal afstand van jullie houden. Proosten doen we zeker, maar dit doen we met wegwerpbekers. We openen de avond met desinfecterende handgel en ook tussendoor zullen we extra onze handen ontsmetten. Het kan zijn dat de party zelf iets korter is, omdat het tafelmoment in kleine(re) groepjes plaats zal vinden i.v.m. 1,5 meter afstand en dit wat meer tijd in beslag kan nemen. De trrrillers test je niet op je neus, maar bijvoorbeeld op je arm. Vinden wij geen probleem, jij toch ook niet? Het grote voordeel van deze optie is dat er eigenlijk niet zoveel anders is dan voorheen. Het wordt een avond zoals je bijna van ons gewend bent.

Voor welke optie kies jij? Uiteraard helemaal in overleg met jouw consulente. Wij respecteren jouw wensen als gastvrouw en de wensen van onze consulentes net zo.
› Boek een party

Heb jij al een party gepland staan? Eerder een aanvraag gedaan? Of kon jouw party niet doorgaan (ergens de afgelopen weken)? Dan neemt de consulente binnenkort zelf contact met jou op! Je hoeft in dat geval geen nieuwe aanvraag te plaatsen.

We hopen je snel (virtueel) te zien op een Ladies Night party!

Liefs,
Team Ladies Night