World Book Day

Vijftig Tinten Grijs, onze favoriete scènes

Hip, Hip. Hooray, het is vandaag ‘’World Book Day’’.

En hoe kunnen wij daar beter bij stilstaan dan met ons favoriete boek allertijden? Juist, dat is natuurlijk Fifty Shades of Grey. Een beetje voorspelbaar misschien, maar zó ontzettend waar.

Mede dankzij de Vijfitg Tinten trilogie praten wij vrouwen onder elkaar makkelijker bespreekbaar over seks. Gelukkig maar, want dat levert vaak hilarische momenten op tijdens onze Ladies Night party’s natuurlijk.

In deze blog blikken we graag even met je terug naar een aantal hete sessies. Wellicht vind je direct wat leuke inspiratie om de Anastasia Steele of Christian Grey in jezelf naar boven te halen tijdens deze quarantaine? Maak er het beste van, eventueel met een beetje hulp van de Fifty Shades Toylijn.  😉

Quarantaine-tip: lees de trilogie nog eens en laat je fantasie de vrije loop gaan!


P. 199

‘’ Mijn hart klopt als een bezetene. Het is zover. Ik ga het echt doen. Mijn innerlijke godin draait als een ballerina op haar tenen, de ene pirouette na de andere. Hij maakt de deur naar zijn speelkamer open, doet een stap opzij om mij erdoor te laten en dan sta ik voor de tweede keer in zijn Rode Kamer van Pijn. Alles is hetzelfde gebleven: de geur van leer, citroen, boenwas en donkerhout; allemaal even sensueel. Het bloed stroomt als hete lava door mijn aderen – een mix van adrenaline, lust en verlangen. Het is een sterke, bedwelmende cocktail. Christians houding is compleet en van het ene moment op het andere veranderd; hij is harder, gemener. Hij kijkt op me neer met een verhitte, wellustige blik… hypnotiserend. ’’


P. 201

‘’ ‘Nu ga ik je vastketenen, Anastasia. Geef me je rechterhand.’ Ik reik hem mijn hand. Hij draait mijn handpalm naar boven en voordat ik het goed en wel in de gaten heb, geeft hij mij een tik met een zweepje waarvan ik niet eens had gezien dat hij het vast had. Het gebeurt zo snel dat ik nauwelijks schrik. En nog verbazingwekkender is dat het geen pijn doet. Nouja, niet echt, het is meer een prikkelend gevoel. ‘’

Deze scène thuis naspelen? Shop de benodigdheden online: handboeien & zwepen


P. 202

‘’ Hij loopt nog een keer om me heen terwijl hij ondertussen met de kop van het zweepje langs mijn middel strijkt. Bij het tweede rondje laat hij opeens los en geeft me een tik onder mijn billen waarbij hij net mijn vagina raakt. Verrast slaak ik een gilletje en al mijn zenuwen hebben nu zijn volle aandacht. Ik geef een ruk aan de ketting. Er gaat een schokgolf van genot door me heen, en ik realiseer me dat dit het lekkerste en vreemdste en genotzuchtigste gevoel is dat ik ooit heb ervaren. ‘Stil,’ fluistert hij terwijl hij weer om me heen loopt. De kop van het zweepje houdt hij nu iets hoger dan net. Als hij me weer een tik geeft op dezelfde plek, zal ik er niet meer van schrikken… O, wat geil. Mijn lichaam kronkelt van verwachting. Hij loopt weer om me heen en geeft me weer een tik, dit keer tegen een van mijn tepels. Ik gooi mijn hoofd achterover, mijn zenuwuiteinden tintelen. Dan is mijn andere borst aan de beurt… een korte maar zoete straf. Mijn tepels staan stijf rechtop van deze onverwachte aanval en ik kreun hardop, onderwijl aan mijn handboeien trekkend. ‘Voelt dat lekker?’ vraagt hij met een donkere stem. ‘Ja.’ ‘’

DIY: Shop jullie zweep online


P. 227

‘’ Hij doet zijn hand open en in zijn handpalm zie ik twee glanzende zilveren balletjes liggen, die met elkaar zijn verbonden door een dun zwart draadje. ‘Deze zijn nieuw’, zegt hij. ’’ (..)

‘’ Heel voorzichtig stopt hij de balletjes in mijn mond. ‘Ze moeten vochtig zijn. Je moet er op sabbelen,’ beveelt hij me met zachte stem. De balletjes voelen koud, zacht, onverwacht zwaar, en smaken naar metaal. Zodra mijn tong de onbekende voorwerpen aftast, vult mijn mond zich al snel en overvloedig met speeksel. Christian laat mijn blik niet los. Mijn god, ik word hier geil van. Ik kronkel een beetje.’’ (..)

‘’ ‘Niet aarzelen,’ spoort hij me zachtjes aan, zijn stem heeft een ondertoon, en dan stopt hij de balletjes in zijn eigen mond. Halleluja, dit is geiler dan de tandenborstel. Ik gehoorzaam hem onmiddellijk. Jemig, kan ik bij mijn enkels? Het blijkt dat ik erbij kan, met gemak zelfs. Het T-shirt kruipt langs mijn rug omhoog, waardoor mijn achterwerk zichtbaar wordt. Godzijdank heb ik mijn slipje nog aan, al heb ik het vermoeden dat dat niet lang zo zal blijven. ‘’

Nieuwsgierig naar de zilveren balletjes?


Zo, it’s getting hot in here! Wist je dat Fifty Shades meerdere toylijnen heeft uitgebracht? Haal jouw favorieten in huis en speel jouw lievelingspassage na.