CONSULENTE WORDEN?

Ladies Night consulente

“Ik ben consulente Kaatje, 27 jaar en ik woon in Aalst. Ik woon momenteel alleen op een appartementje, maar heb wel een vaste vriend die in Nederland woont en waarvoor ik dus best wat reistijd in de wagen spendeer. Ik werk voltijds in een ploegensysteem als customer service agent.”

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

“Reeds tijdens mijn studies wilde ik consulente worden om een extra centje te verdienen, toen had ik echter geen eigen wagen en was dit dus niet mogelijk. Na neergestreken te zijn in Aalst met een vaste job en eigen autootje, heb ik deze optie opnieuw bekeken. Ik heb nagedacht over de verschillende mogelijkheden: kunststofproducten voor huishoudelijk gebruik, juwelen, parfum.. Maar niks interesseerde mij zo erg als seksspeeltjes.”

“Na even rond te zoeken op internet kwam ik bij Ladies Night terecht. Het werd me pas tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk dat ik per abuis bij een Nederlandse organisatie terecht was gekomen in plaats van de bekende Belgische. Achteraf gezien ben ik heel blij met deze vergissing. Ik vind de party’s namelijk aangenaam, omdat het enkel onder meiden is. Dit maakt de gesprekken wel iets vrijer en pittiger. Ik ben gestart bij Ladies Night in oktober 2019 en heb mijn eerste eigen party gehad op 23 november 2019. Een unieke ervaring! Ik vind trouwens sowieso dat vrouwen zich het recht op seksualiteit in deze eeuw wat meer mogen toe-eigenen.”

Ik probeer de reisafstand naar een party te beperken tot 1 uur heen en terug, maar het komt wel eens voor dat ik langer onderweg ben.

Hoeveel tijd ben je kwijt als consulente?

“Gemiddeld ben ik per week 1 à 2 uurtjes bezig met de contacteren van gastvrouwen. Dit gaat van nieuwe gastvrouwen die nog een party willen boeken tot de dames die reeds een datum hebben gekozen en nog extra info nodig hebben voor het zover is. Ik werk heel veel via WhatsApp, omdat ik een heel onregelmatige agenda heb en vele gastvrouwen vermoedelijk ook. Een eerste kennismaking doe ik wel altijd telefonisch, omdat dit toch even makkelijker praat.”

“Ik probeer rond de 6 party’s per maand te doen en meestal lukt dit wel. De party’s bij werkende dames die meestal op vrijdag of het weekend boeken, worden afgewisseld met party’s doordeweeks bij studenten, wat mij nog voldoende vrije tijd geeft voor mezelf en mijn vriend. Ik probeer de reisafstand naar een party te beperken tot 1 uur heen en terug, maar het komt wel eens voor dat ik langer onderweg ben. Zo heb ik ook enkele gastvrouwen rond Antwerpen, wat ik dan meestal combineer met een bezoekje aan mijn vriend in Nederland.”

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulente zijn bij Ladies Night?

Er zijn verschillende voordelen waarom je zou moeten kiezen om consulente te worden bij Ladies Night:

  1. Extra zakcentje: laat ons eerlijk wezen, je doet een bijberoep om iets extra’s te verdienen, dus waarom dan niet met een leuk bijberoep als het verkopen van sekstoys 😉
  2. Eigen agenda-planning: in tegenstelling tot andere bijberoepen kan je als consulente je eigen agenda volledig zelf beheren. Heb je eens een weekje nood aan me-time, dan ben je niet verplicht om die week party’s te boeken.
  3. Top ervaring en mensen: Niet alleen zijn de collega’s geweldig en altijd paraat als je hulp nodig hebt, maar je leert ook heel veel nieuwe mensen kennen. Geen twee party’s zijn hetzelfde.

Is het werk goed te combineren met een andere job?

“Ik werk in ploegen met weekendwerk, wat een agenda-planning niet altijd makkelijk maakt. Net daarom is bijberoep als consulente perfect. Ik hoef niet tegen mijn baas te zeggen dat ik om de 3 weken niet kan werken, want ik ga gewoon samen met de gastvrouwen op zoek naar een datum die voor iedereen werkt. Het vergt wel een beetje extra inspanning om ervoor te zorgen dat mijn agenda steeds up-to-date is, maar met een goede organisatie kom je ver.”

Kaatje

27 jaar
Woont in Aalst
Costumer Service Agent

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Ladies Night is een hele fijne organisatie om voor te werken. De communicatie verloopt vlot via e-mail of WhatsApp. Er worden actief momenten gezocht om iedereen in contact te brengen met elkaar zowel online als op bedrijfsuitjes. Dit zorgt voor een gezellige sfeer onder de consulentes. Als je echter meer op jezelf bent, zoals ik, word je ook niet gepusht om overal actief aan deel te nemen. Het management doet dan wel de extra inspanning om je alsnog overal van op de hoogte te houden.”

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

“Tot nu toe gebruik ik de extra inkomsten vooral om mijn vele creatieve hobby’s te betalen. Zo heb ik mijn collectie materialen al goed uitgebreid. Verder dient dit ook om extra uitstapjes te betalen of eens op restaurant of naar de cocktailbar te gaan. Op deze manier kan ik mijn loon van mijn vaste job uitsluitend gebruiken voor de maandelijkse vaste kosten zonder zorgen dat ik tekort kom.”

Ik wil deze bijverdienste gebruiken om te sparen voor een eigen huisje samen met mijn vriend.

Wat voor doelen heb je met je verdiensten?

“Nu de kleine zaken die ik nog wenste te kopen (hobbymateriaal) allemaal in mijn kast te vinden zijn, wil ik deze bijverdienste gebruiken om te sparen voor een eigen huisje samen met mijn vriend. Als dat allemaal geregeld is, denk ik dat ik verder blijf bijverdienen als Ladies Night consulente om eindelijk mijn droom te realiseren en een motorrijbewijs te behalen.”

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden?

“Iedereen die geniet van een leuke vriendinnen avond, een goed seksleven voor iedereen (samen of alleen) en een extra zakcentje moet zich aanmelden als consulente bij Ladies Night. Indien dit niet overtuigend genoeg is zijn er nog enkele praktische redenen:

  1. Je bepaalt je eigen agenda.
  2. Je kiest zelf hoeveel tijd je spendeert aan communicatie, enkel rechtstreeks met de gastvrouwen of ook nog social media boost.
  3. Je leert heel veel nieuwe, leuke mensen kennen. Niet enkel de gastvrouwen en hun vriendinnen, maar ook de andere collega’s.
  4. Heb je geen zin om uren in de auto te zitten voor een party, dan staat er zeker een collega’tje klaar die dichter in de buurt woont.
  5. Naast de commissie die je verdient op de party zijn er ook elke maand leuke wedstrijden te winnen onder de consulenten, met prijzen waarvoor je graag een extra inspanning levert.
  6. Je leert een hele hoop nieuwe seksspeeltjes kennen die jouw/jullie seksleven kan verrijken en je kan deze dan ook nog eens met een mooie korting aankopen!”