CONSULENTE WORDEN?

Ladies Night consulente

Over Andrea

Ik ben Andrea – 32 jarige voltijds werkende bonusmama uit Olen. Ik heb lang als flexi medewerker in de horeca gewerkt om een centje bij te verdienen. Wel had Ladies Night België al langer bestaan had ik nooit mijn benen onder het lijf moeten lopen in de horeca!

Dankzij hilarische avonden onder vrouwen kunnen we dit jaar op reis, heb ik een bikiniproof lijf na mijn sessies bij een personal coach en geraakt ons huisje meer en meer afgewerkt! Hier had ik als flexi nog vijf jaar voor mogen werken.
Dankzij de verschillende acties die ze elke maand doen heb ik ook een weekendje uit gehad met mijn ventje en ben ik na de Ikea kunnen gaan shoppen met een waardebon!

Door het goed georganiseerde bedrijf en het teamwork ben je echt niet lang bezig en zijn 4 avonden per week zeker haalbaar. Geen gesleur met bestellingen en uitvoeren van leveringen. Dit gebeurd door ons Team in Nederland die hier mee bezig zijn. Ik zorg alleen dat alles in ons systeem staat.

Geen twijfel dus meer mogelijk! Kom en versterk ons team. Je gaat er echt geen spijt van hebben.

Dankzij hilarische avonden onder vrouwen kunnen we dit jaar op reis, heb ik een bikiniproof lijf na mijn sessies bij een personal coach en geraakt ons huisje meer en meer afgewerkt! Hier had ik als flexi nog vijf jaar voor mogen werken.