CONSULENTE WORDEN?

Ladies Night consulente

Ik ben Elle, 32 jaar en woon in Peer samen met mijn man en twee kinderen Emma (7 jaar) en Liene (6 jaar). Ik ben werkzaam in de zorgsector gedurende negentien uur per week. Hier zorg ik voor de door de bewoners uiterst welgekomen verwenmomenten, maar daarnaast spring ik ook in bij ziekte of een personeelstekort. Kortom, een heel wisselende job met wisselende uren.

Twee jaar geleden heb ik beslist om met een bijberoep te starten, omdat ’s avonds thuis zitten totaal niets voor mij is. Hierdoor ben ik sinds januari bij Ladies Night terechtgekomen. En wat een zaligheid doordat ik kan werken volledig op mijn eigen tempo. Ik kies echt zelf wanneer ik een party wil doen en ik heb terug echt contact met alle dames die aanwezig zijn op de party zodat het meer een hobby voor me is dan een bijberoep. Als ik op vrijdag- of zaterdagavond op party ga, ben ik eigenlijk mijn hobby aan het doen in plaats van te werken. Want babbelen over seksualiteit en andere dames allerlei weetjes bijleren of van kleine ongemakkelijkheden afhelpen is echt een zaligheid.

Voordat ik bij Ladies Night begon wist ik eigenlijk niet of ik dat wel zou kunnen om voor een groep vrouwen te spreken die ik eigenlijk niet kende. Maar elke party die je verzorgt, voel je vanaf  het moment dat ze de deur voor je opendoen dat je steeds welkom bent en dat ze je met open armen ontvangen. En worden alle onbekende vrouwen op de avond één vriendengroep en hoor je er van in het begin gewoon bij.

Praten over seksualiteit wordt na een bepaalde tijd ook gemakkelijker omdat je er zelf inrolt en er na een tijd over praat alsof het gewoon over het menu van het avondeten gaat. Zo lijk ik daarnet al zei: thuiszitten op vrijdag- en zaterdagavond is niets voor mij.  Maar als je eenmaal de leeftijd van 30 jaar nadert en een gezin hebt is elke week weggaan met vriendinnen niet meer zo evident.

En wat is er dan mooier dan je hobby te gaan uitoefenen op deze avonden en bovendien ook nog een mooie bijverdienste hebben? Het eerste wat we zijn gaan doen met onze extra centen is op weekend gegaan met ons vier.

Heel leuk en vooral omdat het met extra centen kon gebeuren waardoor je niet op andere dingen moest besparen. Sinds Ladies Night voel ik me financieel wel vrijer, er zijn altijd extra centen die binnenkomen waardoor een dagje pretpark, of eens lekker sushi gaan eten ook onverwachts kan gebeuren. Het moet niet meer gepland en in gecalculeerd zijn, het kan vanaf nu spontaan gebeuren wanneer het uitkomt.

Consulente Elle

Elle (32)

  • Moeder van twee kinderen
  • Woont in Peer
  • Werkzaam in de zorgsector
  • Met haar verdiensten doet ze veel (extra) leuke dingen met haar man en kinderen
  • Ladies Night party’s geven ziet Elle als haar hobby

Wat ik ook een enorm voordeel vind is dat je niet lang moet wachten op je commissiegeld omdat je deze rechtstreeks krijgt, dit maakt het heel wat makkelijker. Je krijgt meteen waar je ook voor gewerkt hebt.

Ikzelf hoop nog lang met deze passie mijn passioneel beroep uit te oefenen. Het geeft me heel veel voldoening en is goed combineerbaar met mijn huidige job en mijn gezinsleven. Ik zorg wel dat ik een aantal avonden per maand thuis ben, die ik dan ook echt ten volle met het gezin doorbreng.

En de avonden die ik weg ben en dus niet samen met hun tv kijk, maken we dubbel en dik goed met echt leuke dingen, actief samen te doen. Het is veel leuker samen iets te gaan eten of een daguitstap te doen. Dan kan je de hele dag voor de volle 100% er voor je partner en de kinderen zijn in plaats van vier avonden in de maand waar je aandacht eigenlijk voor 80% naar de serie of film op tv gaat.

Je hebt een super tof team achter je staan die je altijd willen helpen en twee kanjers van seksuologen achter je die overal wel een antwoord op weten. Hierdoor is werken bij Ladies Night gewoon super en een echte droomjob, wat zeg ik een droomhobby.