CONSULENTE WORDEN?

Ladies Night consulente

Mijn naam is Fran Heylen, ik ben een derdejaarsstudente Handelswetenschappen, geboren in Antwerpen, maar breng voorlopig meer tijd door in Leuven op kot. Als laatst geborenen van een twee-eiige tweeling, woon ik samen met mijn ouders en broer in een klein dorpje genaamd Houtvenne. Mijn mama is seksuologe, zo kwam ik onrechtstreeks in contact met Ladies Night.  

Vorig jaar organiseerde ik voor mijn studies een bierbeurs, waar we het hadden over de gouden combinatie: alcohol en seks. En wie is er beter dan Kaat Bollen om daar een lezing over te geven? Zo kwam ik in contact met Kaat Bollen, de seksuologe die het concept van Ladies Night naar België bracht. Toen ze enkelen maanden later op Facebook het concept deelde, was ik meteen verkocht. Ik stuurde haar een berichtje dat ik zeker interesse had om bij de eerste paar consulentes te starten. Zo ontmoette ik mijn manager, Sara. 

Een kleine twee weken na het bericht zat ik daar dan, op de eerste opleidingsdag van Ladies Night! 

Als dochter van een seksuologe ben ik zeer open opgevoed. Praten over seks was nooit een taboe, en zo hoort het ook naar mijn mening. Dat is ook het leuke aan Ladies Night, er wordt gelachen, er worden diepe gesprekken gevoerd, kortom, alles mag en niets is te gek! De dames die je ontmoet als consulente zijn eigenlijk altijd geweldig in de omgang, ik heb het dan niet alleen over de gastvrouwen op party’s, ook de mede-collega’s zijn geweldig. Zo zijn we bijna dagelijks in contact via een WhatsApp groepje, om elkaar te helpen maar ook om mooie momenten te delen!  

Zoals ik al vermeldde ben ik een fulltime universiteitsstudent, daardoor kan ik niet al te veel tijd steken in werken door de week. De combinatie werken bij Ladies Night, en werken voor school werkt perfect. Je kiest zelf wanneer je wilt werken en de uren zijn nooit erg lang. Gemiddeld zal ik ongeveer twee uur bezig zijn met de voorstelling zelf, 25 minuten met alles klaarzetten en dan nog een 45 minuten aan de bestellingen, wat natuurlijk weer afhangt van groep tot groep. Soms doe ik 6 party’s op een maand, soms 4, soms minder als ik blok of examens heb. 

Consulente Fran

Fran

  • Derdejaarsstudent Handelswetenschappen
  • Dochter van een seksuologe
  • Geniet van de work-life balance van Ladies Night

De goede work-life balance is sowieso een voordeel bij Ladies Night als student! Maar zeker ook de zonet vermeldde collega’s, het leren verkopen en beter voor groepen staan. Ook gaan we niet onder stoelen of banken steken dat het altijd leuk is om meer toys te leren kennen persoonlijk! Samenvattend, werken bij Ladies Night omvat veel mooie voordelen! 

Vervolgens, een ook niet te vergeten pluspunt, het loon. Bij Ladies Night wordt er gewerkt met commissies, hoe meer je verkoopt, hoe beter je verdient. Simpel en motiverend natuurlijk! Van het geld dat ik verdien spaar ik een deel, een deel spendeer ik aan Ladies Night zelf en hun toffe gamma! De rest zal gaan naar terrasjes of etentjes met vriendinnen. 

Volgend jaar ga ik een semester studeren in Polen, dan moet ik Ladies Night jammer genoeg enkelen maanden missen, maar wees gerust, ik kom zeker terug!