CONSULENTE WORDEN?

Ladies Night consulente

Hallo allemaal!

Laat ik me even voorstellen! Mijn naam is Jynte, ik ben 23 (bijna 24) jaar en woon in Mol. Ik ben ondertussen al zeven jaar samen met mijn vriend. Momenteel wonen wij terug thuis bij zijn ouders aangezien we een huis aan het bouwen zijn. We hopen dit jaar nog te verhuizen dus zijn volop aan het werken! Naast Ladies Night en de bouw werk ik nog voltijds als opvoedster bij Sint Oda in Overpelt.

Toen ik nog studeerde organiseerde een Nederlandse kotgenote van mij een Ladies Night. Dit is me toen die eerste keer al zo meegevallen dat ik meteen zelf een party heb geboekt! Dan nog een tweede keer en dan bij mijn ouders thuis nog een derde keer. Ondertussen ontving ik de mails al vanuit Nederland en kreeg ik regelmatig de oproep om ook consulente te worden. Ik wilde dat heel graag maar Nederland is natuurlijk niet helemaal in de buurt. Plots kreeg ik een mail dat Ladies Night ook in België zou starten en daar moest ik me natuurlijk ook meteen voor inschrijven!

Ondertussen werk ik ongeveer een half jaartje voor Ladies Night. Nog niet super lang maar toch voelt het al zo vertrouwd, alsof het nooit anders is geweest! Door mijn job als opvoedster moet ik ooit ook weekends werken. Ik probeer elke maand minstens vier party’s te geven, soms zijn dat er dan dus twee per week. Buiten de avonden om kan je het meeste werk makkelijk tussen de soep en de patatten doen. Even snel een gastvrouw bellen tijdens mijn pauze op het werk en toys tussendoor even opladen. Over het algemeen ben ik maximum een uurtje per dag bezig met Ladies Night (buiten de party’s zelf uiteraard!)

Het consulente zijn bij Ladies Night heeft voor mij niks dan voordelen! Je kan zelf kiezen wanneer je werkt dus makkelijk te combineren met een voordien al drukke agenda. Je verdient er een mooi centje mee bij (handig als je aan het bouwen bent).

Naast de fijne, gezellige avonden bij de dames thuis hebben we ook een heel fijn team waarbij je altijd terecht kan! Uiteraard heeft het veel bezig zijn met seks en toys ook een positieve invloed op je eigen relatie. Ladies Night is een heel fijne werkgever waar je veel dankbaarheid van krijgt!

Het werken als consulente is goed te combineren met ander werk en hobby’s. Je kan zelf je party’s inplannen dus hierbij rekening houden met de rest van je agenda. Ook de andere taakjes (gastvrouwen bellen, koffer proper maken, …) kan je makkelijk tussendoor doen, ook al heb je maar 10 minuutjes.

Consulente Jynte Ervaring

Jynte (23)

Mijn agenda van Ladies Night heb ik altijd overal bij. Als ik dan bijvoorbeeld pauze heb op het werk kan ik nog even een gastvrouw opbellen. Als ik naar de cinema ga steek ik eerst mijn toys in het stopcontact. Wanneer ik dan terug thuis kom zijn ze weer opgeladen.

Ladies Night is een heel fijne organisatie om voor te werken! Je krijgt er heel veel appreciatie voor je werk. Er is zeer nauw contact tussen alle verschillende partijen waardoor er goed op elkaar ingespeeld wordt. Je wordt goed begeleid als consulente en hebt sowieso leuke collega’s waarbij je altijd terecht kan. Door de opleidingen van onze twee top seksuologen leer je zelf ook nog wat bij! Ook worden we als consulente regelmatig beloont door wedstrijdjes, cadeautjes, … wat nog eens extra motiverend werkt om er nog harder voor te gaan!

Voor mijn verdiensten bij Ladies Night heb ik een aparte bankrekening geopend. Zo heb ik een goed zicht op wat ik extra verdien. Mijn aankopen voor in het eigen nachtkastje betaal ik uitsluitend hiervan. Daar doe je het uiteindelijk toch ook een beetje voor. De rest van mijn verdiensten spaar ik netjes zodat ik deze kan gebruiken voor ons huisje. Eenmaal we verhuisd zijn zullen we hier zeker ook een mooi reisje van maken.

Ik raad iedereen aan om consulente te worden bij Ladies Night! Je haalt er heel veel voldoening uit! Eigenlijk is het gewoon een super leuke hobby waar je nog iets mee kan bijverdienen ook! Je hebt een flexibele agenda, leert veel nieuwe mensen kennen, kan dames een fantastische avond bezorgen en haalt er zelf ook nog wat uit in je relatie!

Tot snel! ?