CONSULENTE WORDEN?

Ladies Night consulente

Ik ben Sanela Pranjic, veertig jaar. Ik woon in Maaseik, België. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Ik heb een fulltime job en werk als monitrice op een beschermde werkplaats. Ik zocht nog een leuke bijbaan en door de website van Ladies Night zag ik dat ze consulenten zoeken. Ik aarzelde niet en solliciteerde meteen! Een week later had ik al contact met mijn manager Sara, een hele leuke kennismaking!

Ondertussen ben ik al drie maanden consulente van Ladies Night. Ik heb één a twee party’s per week, omdat deze meestal in het weekend zijn, kan ik ze perfect combineren met mijn job.

Ladies Night is een leuke organisatie met een top team! Ik geniet van de party’s, leer nieuwe dames kennen en krijg een extra centje 😉 . Met die centjes kan ik vaker shoppen en genieten van de tijd met mijn kids (ik heb 3 meiden, die heel graag shoppen). Bovendien ben ik mijn huis aan het renoveren en alle beetjes helpen!

Alle dames die leuke avonden willen beleven, in een toffe sfeer willen werken en zich ervoor open willen stellen van alles bij te leren, kan ik je Ladies Night aanbevelen.

LADIES, JOIN US!!!

Consulente Sanela

Sanela (40)

Alle dames die leuke avonden willen beleven, in een toffe sfeer willen werken en zich ervoor open willen stellen van alles bij te leren, kan ik je Ladies Night aanbevelen.