CONSULENTE WORDEN?

Ladies Night consulente

Hallo dames, ik ben consulente Sarah. Op mijn teller heb ik 31 jaar staan en ik ben woonachtig te Ham. Op vijf oktober 2018 trouwde ik met de man van mijn leven, “jaja lekker cliché, ik weet het”. Samen zijn we de ouders van Felix niet zo heel cliché want hij kwam eerst en werd na negen jaar proberen geboren op 25 november 2016. Naast mama zijn ben ik nog vrijwilligster van Horsespirit rescue en vang ik bij ons thuis veulens of zwaar mishandelde paarden op totdat ze een nieuwe thuis vinden.

Bij Ladies Night ben ik terecht gekomen via een e-mail. Ik kocht ooit iets op de website van Kaat Bollen en ontving na mijn aankoop een mailtje over de (bij)baan consulente. Ik ben altijd heel actief geweest in mijn professioneel leven. Zo heb ik heel hard gewerkt aan mijn eigen bedrijf om het tot een succes te brengen. In samenloop met een moeilijke levensfase door privé gebeurtenissen ben ik in een burn-out gegleden. Ladies Night kwam in mijn herstelproces als een waar geschenk. Het geeft mij de mogelijkheid om terug onder de mensen te komen en terug te leren genieten in het leven. De steun die ik krijg vanuit het team, die enorm veel respect heeft voor mijn situatie geeft me stabiliteit en rust.. Dit is iets wat niet kan wanneer je weer helemaal alleen iets zou opbouwen. Dan is er gewoon geen vangnet. Ik heb mijn vrijheid in mijn job en toch ben ik niet alleen, simpelweg een droom.

Ik heb gemiddeld viertal parties per maand, de ene maand geen of de andere maand zeven of meer het is allemaal mogelijk en dat maakt het zo interessant, je kiest zelf hoeveel tijd je erin steekt en wanneer. Per party besteed ik ongeveer vier uur, ook dat is afhankelijk van hoe leuk het is en hoeveel dames er zijn.

Aan consulente zijn heb je echt wel voordelen, je krijgt veel vrijheid maar ook waar nodig de juiste begeleiding. Het feit dat we met twee seksuologen mogen samenwerken, maakt onze job wel letterlijk heel boeiend en uitdagend. Het is natuurlijk een thema waarbij je zelfvertrouwen elke keer groeit, want ‘hey’ hoeveel vrouwen durven nu zo open en eerlijk over sex praten en lachen. Wij consulenten allemaal!

Consulente Sarah

Sarah (31)

Nog een groot pluspunt mijn eigen nachtkastje wordt automatisch gevuld met zoveel leuke dingen. Toch is voor mij het belangrijkste de tijd en het begrip van heel het team Ladies Night. Het is niet simpel om opnieuw te beginnen na een burn-out en zeker niet wanneer je nooit voor een baas hebt gewerkt. Toch kan ik alleen maar lof uitspreken omdat het zeker voorkomt dat ik door mijn gezondheid last minute moet worden gered en steeds weer staat het hele team er om alles op te vangen. Ik ben er zeker van dat ik voor elke baas een risico ben. Toch kreeg ik de kans om weer te groeien en dat op mijn tempo.

Ondertussen heb ik toch al meer dan twintig party’s gedaan, een deel van de verdienste wordt gespaard voor de slechtere tijden (hopelijk niet natuurlijk). Na vijf jaar zijn we eindelijk weer op vakantie geweest en deze werd toch al volledig van mijn commissie betaald, wauw zeg. Nu gaat een groot deel van de centjes naar de opvang van mijn pleegveulen, deze moest een noodoperatie ondergaan en zoals bij elk asiel zijn de budgetten gewoon te klein.

Het doel van de bijverdienste is uiteindelijk wel volledig te sparen om extra’s te kunnen doen wanneer we niet werken natuurlijk. Maar iedereen weet hoe het is hé, trouwen, bouwen, dieren en kindje dus nee echt plannen kan men nooit. Ladies Night is heel zeker een leuk extra en ontlastend inkomen.