CONSULENTE WORDEN?

Extra informatie

WERKEN IN JOUW EIGEN REGIO

Reistijd en agenda

Voor een party reis je niet langer dan 30 minuten, tenzij je daar zelf voor kiest. Noch hoef je bij ons avonden te reserveren zonder dat je weet of er een party plaats gaat vinden. Bij ons bepaal je zelf de invulling van je agenda.

LADIES ONLY

Speciaal voor vrouwen

Wij geven enkel party’s voor en door vrouwen. Bij andere organisaties komt het voor dat mannen aanwezig zijn. Bij Ladies Night richten we ons in tegenstelling tot andere organisaties enkel tot vrouwen. Dit betekent dat jouw partner of man niet bang hoeft te zijn dat jij producten aan mannen presenteert! ?

JOUW INVESTERING? €0,00

Wij investeren in jou!

Jouw investering? € 0. Alleen jouw enthousiasme, humor en capaciteiten hoef je mee te brengen!

Wij zijn een gezellige organisatie die haar consulentes waardeert. Dat bereik je alleen met respect voor je consulentes en respect voor je klanten. Wij hebben geen franchise constructie. Dit betekent dat je geen investeringskosten hoeft te maken. Bij ons krijg je niet ineens te maken met “verborgen kosten” zoals verlotingsartikelen die je bij een organisatie klaarblijkelijk bij aanvang wel moet kopen. Je ontvangt deze verlotingsartikelen gewoon gratis van ons.

Ook hoef je bij ons eventuele defecten producten niet zelf om te ruilen bij je gasten, want daar zorgen wij voor!

Ook hoef je lege en defecten producten uit je eigen demonstratiepakket niet bij ons aan te schaffen, maar ontvang je die natuurlijk van ons.

Kortom, wij investeren in jou en zijn er niet op uit om geld aan jou zelf te verdienen.

KENNISMAKING

Passen we bij elkaar?

Na je aanmelding nemen we zo spoedig mogelijk, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

Wat je misschien ook wel belangrijk vindt om te weten; wij geven je na het gesprek (op kantoor of via een videogesprek) altijd alle tijd om een beslissing te nemen. Contracten worden bij ons nooit dezelfde dag getekend en je hoeft ook niet meteen je legitimatie te laten kopiëren. Bij ons begint je vrijheid dus al voordat je bij ons begonnen bent. Jij denkt er eerst over na, wij denken er eerst over na en bij wederzijds enthousiasme gaan we samenwerken.

Net zoals jij bij ons moet passen, moeten wij vanzelfsprekend ook bij jou passen!