CONSULENTE WORDEN?

Vacature: Ladies Night consulente

VACATURE

Ladies Night Consulente

Als consulente van Ladies Night heb je een superleuke parttime baan waarin je veel contact hebt met andere mensen. Je werk is afwisselend, veelzijdig en gezellig. Jij bezoekt groepjes vriendinnen die een Ladies Night party hebben geboekt. Je presenteert het gevarieerde assortiment met erotische speeltjes en gadgets van voorspel tot naspel, bezorgt de dames een superleuke avond en houdt er zelf ook een leuk bedrag aan over!

Superleuke bijverdienste in jouw eigen regio

Bij ons bepaal je zelf de invulling van je agenda en hoe vaak je per week een avond beschikbaar wilt zijn. De party’s zijn altijd in jouw eigen regio (tenzij je het zelf niet erg vindt wat verder te rijden).

Mensen die denken dat geld niet gelukkig maakt kennen de producten van Ladies Night nog niet. Met andere woorden, je verdiensten zijn zeer goed. Jouw investering? € 0,-!

Wie zoeken wij?

Je moet minimaal 18 jaar zijn en de kwaliteiten waar je over zou moeten beschikken zijn een gezonde dosis humor, punctualiteit, zelfstandigheid, organisatie talent en goede communicatieve vaardigheden.  En je moet in het bezit zijn van een auto.

  • Humor, punctualiteit, zelfstandigheid, organisatietalent en goede communicatieve vaardigheden.
  • Minimaal 18 jaar
  • In bezit van een auto

Ben jij de dame die wij zoeken? Meld je dan vrijblijvend aan!

ONDERSTEUNING

Professioneel team

Waarom je voor Ladies Night wil werken? Vanwege de professionaliteit en originaliteit. Onze ondersteuning, ons ruime en onovertroffen aanbod aan party’s, onze gezelligheid, onze productkeuze, onze vernieuwende artikelen, ons eigen assortiment, etc. Ladies Night kent ook zeer goede doorgroeimogelijkheden.

Voordat je start leren we je alles wat je moet weten tijdens een (gratis) opleidingsdag. Ook ga je mee met een collega-consulente naar een party; op stage dus! Maar ook daarna word je zeker niet aan je lot overgelaten. Je wordt ondersteund door een professioneel team en maakt deel uit van een heel gezellig team: je bent absoluut geen nummer en zult met veel plezier aan het werk zijn!

Seksuologe Kaat Bollen

Ladies Night werkt met veel plezier samen met Seksuologe Kaat Bollen. Ze ontwerpt haar eigen speeltjes, maar dat is zeker niet alles. Kaat zal je opleiden tot een ware sexperte op de opleidingsdag. Maar ook daarna kun je haar altijd een vraag stellen.

AANMELDEN

Interesse?

Meld je aan en dan neemt Melanie of Suzanne (van Werving & Selectie) zo spoedig mogelijk, helemaal vrijblijvend, telefonisch contact met je op. Tijdens dit telefoongesprek worden jouw vragen beantwoord en hoor je direct of je wordt uitgenodigd voor een (video)sollicitatiegesprek bij Ladies Night.

Ja, ik heb interesse!